-
Budoucnost
Připomíná mi tak trochu Daru Rolins. Když zpívala zvonky štěstí... Byla asi o něco starší ale taky mladá. Ten její zpěv byl úžasný. A kde je teď? Třeba tak nějak dopadne Conie. Zpívá super, ale v česku se o ní moc neví, třeba Conie zkončí taky jenom v VB... -
...
Myslim, že tomuhle se řiká talent, o kterym by si mohlo hodně zpěvaček nechat jen zdát...jestil se bude zpěvu věnovat, tak to myslim dotáhne daleko... -
Prostě talent
Když jsem ji poprvé slyšel tak mi tekly slzy. Tahle malá holčina se s talentem už narodila. Má rytmus v sobě a to, že jí občas ujede hlásek v jejím věku vůbec nevadí.
Písnička I will always love you v jejím podání to je něco tak neskutečně krásného, že se to ani popsat nedá. *14*
Strašně ji přeju, aby jí zpívání vydrželo dlouho a aby ji showbiznis nezkazil. *3* -
Ahojky chjrěla bych přidat nějaké novinky. Jak jistě víte, Connie má obrovskou sledovanost na youtube. Její officialní channel Connie Talbot Official, kde nahrává svoje domácí videa odkaz zde: http://www.youtube.com/user/ConnieTalbotOfficial
Jeí videa mají přes 11 000 000 shlednutí. Connie je známá po celém světě opravdu. a byla bych ráda kdyby se tady její fanklub zase oživil, vždyť oba je zlatíčko.
Jo novinky ohledně jejího alba: Její rodiče Sharon a Gavin, zveřejnily že bude vydávat nové album. žádné další novinky nevím. Ale když tak -
Connie je právě v Německu a bude vystupovat na Die ultimative chart show. Myslím,že by nebylo špatné kdyby přijela k nám ne?? *15*
-
-
řekl bych že z Connie se brzy stane světová superstar, zítra vyjde její nový singl na Itunes a myslím, že její nový manager chystá mnoho dalšího. Možná by bylo zajímavé kdyby už teď nějaký hudební časopis popř časopis pro teen tady v ČR vydal nějaký článek s plakátem ... Byli by první :-)
-
-
Good Connie Talbot *3*
-
Happy Birthday :)
-
fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj
je to blbá nána umí spívat jako dospělá a to z ní dělá šaredu -
-
Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj
tak hele ty jsi sereda ja jsem jeji kamoska a kazdej rekne ze to neni sereda je dobra zpevacka a ty ji proste ZAVIDIS tak je to. *1* *10* *16* -
Není blbá nána, je to přímo ZÁZRAČNÉ DÍTĚ.A ty jí jen závidíš.Jsi prostě jen UBOŽAČKA která nemá hudební sluch a zpívá falešně. -
Jenom neschopný blbeček neumí uznat, že někdo další by mohl být v něčem skvělý, zkrátka nesrovnatelně lepší, než on sám ubožáček, který se pak zmůže pouze na takovou negativní, žárlivostí podloženou reakci. Chudáčci ubozí!!! *9* -
-
Re: Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj
naprosto souhlasím.Nedokážou přenést přes srdce, že prostě nemají talent a někdo jiný ho má.A jak skvělý! -
Tady všichni dělaj chytrý ale přitom jí všichni závidí doprdele co je na tom?Že osmiletá holka zpívá ste včichni magoři -
-
w
ty si magor *15*
-
-
-
TAK TI REKNU ZE TY URCITE NEUMIS ZPIVAT JAKO ONA TY ZPIVAS FALESNE A VIM KDO JSI DOBRE SI NEPLETU PTŽ TY JSI BLBA KRAVA JENOM ZAVIDIS JÍ ŽE UMI ZPIVAT NEZ TY A TY MAS 10 LET A ONA 6 LET TAK SE ZKLIDNI NEBO JDU RICT TVYCH RODICU NEJSEM PITOMA A ZKUSME JA SPIS ZAVOLAM TVYCH RODICU ABY SI TE VYCHOVALI LIP K***** TY JSES NEJVETSI K***** NANA -
-
souhlasím *3* -
za to aspoň umim zpívat líp než ty -
tak mi řekni jaký mám příjmení a jaký je číslo na mí rodiče a conie je 8
-
-
kreten kterej tvrdi ze je nekdo nana jen zato ze umi zpivat lip nez on -tak at zacne u sebe -
-
Re: Re:............
Umím zpívat dobře Connie sice nepřekonám.Ale určitě je to lepší než ty.Já mám svůj styl takže já kretén nejsem jenom proto že se mi nelíbí. *3*
-
-
-
hmm
je zajimave, ze cesi se staraj o britskou osmiletou holku... *3* -
-
Re: hmm
Simonetta není češka!Ale míšenka *1* mám tě ráda Simonetto jsem Tvá velká fanynka Nikola -
Re: hmm
jenže ta osmiletá holka má talent větší než třeba Bedřich Smetana.Pokud ovšem ty,ubohá ZÁVISTIVÁ ubožačko víš, kdo to je. -
-
Re: Re: hmm
víš oni jsou i důležitější věci než ňáká osmiletá holka -
-
Re: Re: Re: hmm
hele...byla jsi padla na hlavu vždycky nebo jenom teď na moment? Connie Talbot, má hlas takej, že tak jako ona by to nezaspívala ani selena gomez....OMG slyšela jsem někdy I will always love you? Ty výšky jsou odzpývaý perfektně!!
-
-
Simona
Roztomilej andíleček.Talent strašně moc velkej.Fandím jí strašně moc.Je užasná.Connie Talbot to je hvězda!I love you Simona *3* *4* *4*
-
-
-
ty fóle
No tak ta bombastická. Co sem jí slyšel poprvý, tak už mi přišla jako naprosto talentovaná ty jo. Má suprovej hlas. Skvěle u tý písničky I will always love you vychytává vejšky. No je prostě úžasná. Doma na ní musej bejt pyšný. Škoda, že tak neumim zpívat já *1*. A že si vybrala takhle těžkou písničku, i to už oceňuju, u tý písničky nejsou hlavně snadný ty vejšky, a Connie je vychytá. je naprosto bombastická, úžasná, suprová, prostě ta nejroztomilejší a nejslavnější osůbka co na zemi existuje. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*