-
Re: Co na to říct???
Tady je zas někdo moc chytrej -
Re: Vy máte dost
ZA 1.Pokud Já vím Criss Angel Dělá své triky na podiu ZA 2.Jediny kdo tu uráží jsi ty ZA 3.Kdyby nekoho podplácel uz by o tom všichni věděli chtěl bych videt tebe byt zpevak herec kaskader a iluzionista *5* -
♥
I LOVE CRISS *14* *14* -
Re: Criss
ahoj sem dost velkej fanousek Crisse Angela mam ho fact rád je to velikej mág a moc bych se snim chtel setkat. doma stahuju jeho serie extremni magie je dost dobrej a neuveritelnej na nekolik jeho kouzel jsem prisel jen diky serialu magie kouzla zbavena ale nevadimito protoze je muj milacek na netu si schanim i jeho obrazky, karty a dvd crissi mam te rad standa................ *14* *14* -
Re: Re: Re: Pfff
a ten kdo uráží Crisse tak jako může mluvit sprostě?? to je mi teda spravedlnost *16* *10* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pfff
lepší sprostý slova než nechat urážet svýho oblíbenca ty chytrá *8* *8* -
Nevím jak ty, ale nějakou dobu jsem žila v Las Vegas a s kámoškama jsme chodili na jeho vystoupení v Luxoru skoro furt, a několikrát jsem se s ním setkala *4*
A to co jsem viděla na podiu určitě fake nebyl *4*
PS: Když se ti nelíbí tak se na něj nedívej a nech ho žít *16*
PPS: Sice tě neznám, znát tě nechci a nikdy tě znát nebudu ale vím že Criss je o 1 000 000% víc sexi než ty *1* -
Re: Re: Pfff
Nemluv tak sprostě prosím... On ti za to nestojí... -
Re: Re: Re: Re: Pfff
Nemám jinou možnost než souhlasit s tím "blbem",co se evidentně hoodně nudil,že o Crissovi tohle píše... Uklidni se prosím... Mluvíš jako kanál a to by Criss nechtěl.. Mám ho taky ráda,a to moc,ale ty sprostý slova jsou zbytečný... -
Re: Criss
Není to pro mne číslo jedna,já mám radši Michaela Jacksona,ale z těch živých drží u mne spolu s Deppem a klukama od KISSu 1. místo... Mám ho hroozně ráda,zkrátka Criss... *1* *14* -
Co na to říct???
Tak tahle diskuze mi vážně zkazila dojem o celém "fanklubu" Crisse Angela. Je mi z toho smutno... Vy,co ho rádi nemáte,tak místo toho,abyste se dívali jinam,tady zesměšňujete a slovně napadáte lidi,co Crisse rádi mají. A vy,fanoušci,místo abyste nad těmi kanálními výjevy mávli rukou,tak tady chrlíte slova,za který by se nemusel stydět ani klasickej cikán. Samozřejmě,bránit a bojovat za to,co máme rádi a milujeme,je správné,ale ne tímto způsobem. Je mi z toho vážně smutno... Criss si nezaslouží takovéhle sprosté fandy,tak se zamyslete... A potom,i kdyby to bylo nahraný (a podle mne většina,a to drtivá není),tak je to nahraný dobře a je to supr nápad. Vždyť Piráti z Karibiku sou taky nahraný... Vy,co tomu nevěříte,to berte jako dobrý film a vy,co tomu věříte (se mnou taky) se prostě dívejte... Ty sprosťárny sou zbatečný!.. -
Hele zlato,i kdyby to bylo jen nahraný (a věř mi,že ne všechno je,něco možná,ale nula to není),tak je to sakra dobrej nápad a sakra dobře nahraný! Ale on něco umí,a potom,třeba to zavěšování těla je pravý,ty kaskadéřiny atd... V tom týpkovi něco je... Tak tady prosím nenadávej,že je
criss hovno a potom neříkej,aby sme my nenadávali..nadáváš sám! -
Criss
hledám fakt velkýho fanouška ♥crissa angela ♥.......Prosím napište -
jestli o je jak říkáš nula,tak co si potom ty? -
Re: Re: email
Ahoj Taylorko....Já myslela,že Criss neumí česky...Nebo si s ním píšeš anglicky ? Prosim ráda bych to věděla *4* -
Re: Re: Re: Pfff
a ty si pičus? jo to víme všichni a nezavid mu proste se tady nebudu doahdovat s takym stupidnim kokotem co umi jen zavidet proste ubohy krypl. kdyz se ti Criss nelibi tak se tady neser a nepis tady nic tady to je pro fanousky Crisse a ne pro ty co umi jen zavidet a nadavat mu. bez si to psat treba Coperfieldovi ale tady zbytecne nepis take pičoviny ktere ani nejsou pravdive ty kokote!! -
Re: Re: email
to je jako fakt crisse e-mail? *14* *14* *4* -
Mě Criss nevadí...podle mě to co dělá, by zasloužilo pochvalu ať už jde o iluzi nebo o opravdové kouzlo a zrovna ty (CrissAngelJeHovno) a ostatní co urážej Crisse by si mělu uvědomit že nacvičit to a naučit se kouzlit muselo dát práci..souhlasím s většinou...jen mu závidíte..ptáte se co? třeba to jak vypadá *14* *14* neboto že si vydřel slušný peníze...Caperfield je borec, o tom žádná a Criss se ho znaží dohnat..dá to fušku,ale myslím že je Criss dobrej...Vy ( i já *1* ) víte o magii hovno,tak to neřeště a jesrli se vám nelíbí tak se na něj nekoukejte a dělejte jako by nebyl..navíc tohle fanklub tak nevim co sem lezete kokoti!! -
Re: Re: bydliště
Criss má krásnej baráček, a to bydlí s mámou nebo jak? *14* -
Re: Re: magicky serial na prima COOL
taky taky *14* *14*