Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashian

Re: Twitter

borec *4* dík mooc hned tam mrknu, už se těším *14*
  • Re: Vy máte dost

*16* *16* *16* *16* *16* *16* Nejrači bych ti nadávale do aleluja ale raději napíšu jen naser si ty kokote *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: Pfff

Uklidni se !

Ty jsi holka? Tak to potom ta nejsprostější co jsem kdy viděl ..A ano..všechno co Angel udělal, jsou KAMEROVÉ TRIKY ..Chápeš?
    Posledně co jsem měl tu možnost vidět jeden z jeho dílů..když prostrkoval omáčku přes stůl..bylo vážně zábavny:DD jak druhou rukou hmatal pod stůl..Málem tam zalezl celej ..fakt chudák ..Škoda že se tu nevyjádří víc inteligentních lidí..Píšou tu jen samý děcka..tkže to nemá žádný význam se tu hádat..Mě je to fuk..čumte na něj, a myslete si jak není užasný ..Pro mě je to hovno,a nesahá mi ani po patníky..Já se lidi oblbovat nesnažím...xD
  • Vy máte dost

Nějakýho stupidního Angela nemůžeš s Coperfieldem srovnávat..Jo jasně, je to iluze..Ale coperfield měl různá představení..a bylo to o zručnosti..rychlosti rukou ..atd ..tenhle šašek umí hovno je k smíchu ..a ty kecy u toho ..bože, tomu můžou opravdu věřit jen Amíci..nebo volové jako vy..Kteří toho chudáka uznávají ..Prostě..Natočit jde vše..Každý kdo si sežene natáčecí tým, může být KOUZELNÍK..seženeš pár lidí, zahrajete divadýlko..a pustíte to na internet..

A prosímvás, urážky si nechte, akorát to vypovídá o vaši inteligenci ..Jestli chcete, klidně to tomu šášovi žerte..Čím víc sledovanosti a fanoušků, tím lépe pro něj ..Časem vám to možná dojde, že si jen nějaký bohatý kretének hrál s kamerou, a vyjebal s lidma jako jste vy ..S lidma kteří ho žerou

Jen tak pro ukázku sem hodim link na video nějakýho kluka z ČR..kterej si sám, na svým PC jednoduše udělal takový sranda video, kde jakože kouzlí ..A představte si když má někdo prachy, lidi kolem sebe..Tak si potom může dovolit větší kousky..Všechno co předvedl Angel, je jen film..nic víc..žádný vystoupení na podiu, před náhodným obecenstvem..Tkže pro mě je to NULA

http://www.youtube.com/user/MRs hontey#p/u/34/C7wYwdfGSjw
  • taylorrka

Re: email

znám jsme s Chrissem kámoši i když je mu 43 a mě 9 píšem si spolu jsme prostě best friend *5* *5* *5* tady je ten email:csarantakos3@gmail.com tak si ho užij *1* *1* *1*
  • taylorrka

Re: Re: Pfff

že jo ten blbec prostě nás chce jen nasrat pičus kurva to je já bych ho kopla někam (teda jestli to je kluk) prostě závidí Chrissovi že má tolik fanoušků a slávy kolek at chcípne jeden Magor *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • Re: Pfff

Hele ty jeden PIČUSI POJEBANEJ RETARDOVANEJ,ty HOVNO umíš a ještě ho pomlouváš ,tak většího SKURVISYNA než si ty jsem ještě neviděla!!!Ty KOKOTE IDIOTSKÝ.S těmi tvými pomluvami běž do PRDELE a ještě DÁÁÁÁÁÁL.Kdo si myslíš že si, takhle si nadávej svoji mamě.S těma pomluvama si můžeš NASRAT.Takového DEMENTA ještě svět neviděl!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Hele ty jeden PIČUSI POJEBANEJ RETARDOVANEJ,ty HOVNO umíš a ještě ho pomlouváš ,tak většího SKURVISYNA než si ty jsem ještě neviděla!!!Ty KOKOTE IDIOTSKÝ.S těmi tvými pomluvami běž do PRDELE a ještě DÁÁÁÁÁÁL.Kdo si myslíš že si, takhle si nadávej svoji mamě.S těma pomluvama si můžeš NASRAT.Takového DEMENTA ještě svět neviděl!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *20
  • taylorrka

Re: Re: Re: prosím odpovezte! :(

ten jeho kámoš byl "Úžasný Jonathan" všechny dily jsem si stahla na uloz.to
    *4* *4* *4* *4*
  • taylorrka

Re: Pfff

Hele kdo říká že je Chrisstopher Nicolas Sarantakos blbec toho já prohlašuji za nejblbějšího člověka ve vesmíru *10* *8* protože já říkám že pověšenej rybářskýma háčkama za záda na helikoptéře a ještě přeletět celé Nevadské údolí ohně to si myslím že asi kamerový trik není *10* *10* *16* *5* hele no prostě levitovat to taky neni kamerový trik a oživit nějakou figurínu to taky ne *5* *5* *5* já mu to klidně žeru ale nějaký kaskadérství a ty nějaký kouzla nemusí být kamerový trik a nebo ještě to co ukazoval s tou létající polistirenový kelímek mají to nějak asi tak připravený nee *5* *5* *5* já prostě ho mám ráda jako Selenu,Miley nebo Demi nebo Jonase atd. prostě je teď chlap kterej je slavnej a já jeho fanouškem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3*

Kryple, kdyby nic neuměl tak asi nemá tolik ocenění za to co umí !!! Ty se jdi léčit, jinak tě ta závist sežere za živa *9*
  • adisekizzi

zachujanče pojebany! to si piš svoji matce zmrde. Když jsou to triky tak jak levituje? jaky trik byl když si nechal do zad vpichnout železa a pak byt za vrtulnik poověšeny? ty by si byl davno posrany ty zmrde pojebany! tak mu nezavid
  • adisekizzi

jediny kokot kdo by se mel jit lecit si ty ty zmrde co jen zavidi!!
  • adisekizzi

ty kurvo zkurvena co jen umi zavidet Crissovi nic vic!! tak se to nauc a nezavid ty kokote pojebany, vole si taky pičus zkurveny ze to CELY SVET nevidel!!!! kokote chcipni pičo!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Magie

jo,ty kapesníčky byli dobrý :D
    ae teď s emi poslední dobou zdá,že druhá sezóna je horší...mno nwm,ae hodně s etěšim na třetí sérii,hlavně na první díl ;) až ho uvidíte,pochopíte :D

hej,jestli ti to nedošlo,tk je to iluzionista.a vygoogli si,co znamená slovo "iluze".už chápeš?většina toho,co dělá,jsou obyčejný iluze,i on sám to přiznává,ae jsou to perfektně dělaný iluze.a když už sjem u toho...copperfield je taky iluzionista...a nadáváš na něj?myslim že ne,páč criss je hezčí a závidíš mu :P
  • Pfff

Vy to tomu šaškovi žerete? Je to idiostký podvodník, nic neumí ..všechno je to nahraný, a jestli myslíte že ne, měli by jste se jít léčit :D

PS: Jsem mág ! OMG, Největší pičus
  • jj

jj to bylo dobrý *1* *1* *4* *4* *4* *5* *1* *3*
  • allisonc

Re: nej kouzelnik

Jak se to vezme *1*
  • allisonc

Magie

Včera jsem viděla díl Extrémní magie. Byla to 2. série a 7 díl. Na té párty, to mě opravdu dostalo:-). Nej díl! Zatím:-). Ty panáčci z kapesníků:-D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit