-
Re: Re: Re: Re: Pfff
promin ja nekdy uplne blblblblbllblbm vis co myslím prostě mimo a pišu strašně sprostě -
Re: Co na to říct???
no to co jsi řekl řekla je pravda já mám CHrisse rada a nahodou Cperfielda ani neznam zadny trik ani prd znam jen Chrisse vim že něco je kamerovy trik ale jako třeba ten parní válec zavěšování tělo to teda trik néni ale faktis je mi 10 a jsem chytřejši než ti volové co tady o CHrissovi vijou opravdu malo ja bych mohla nadavat do aleluja já na ně seru lidi co mam rada jsou ti kteří :neponižují CHrisse ,Coperfied je hustej společně s CHrissem to by řekl fákt chytrej teenager (což je na světě už málo,škoda)a jelikož myslím že ti hnusní antichriss fanoušek tady nemaj co dělat a myslím to vážně nemám ráda Biebra a píšu to do jeho fanclubu ??? ne to teda ne mě se prostě nelibi vic se mi libi třeba to do té muziky moc nepatři ale mám radši Karla Kryla no a ???? -
:-o 43
jemu už je 43?já myslel že spíš 33.. :-o -
je super
Criss Angel je prostě nejlepší a ať si říká kdo chce co chce je to pravda. -
Re: Co na to říct???
Naprosto souhlasím -
Re: ?
ne s Madison už neni, momentalne je s jakousik Grabowski a nechali si potetovat prsty v prosinci nebo v lednu -
Re: Criss
no čo je? :D -
Re: Re: Re: ?
:D ale on podle me uz s ni neni, je s pičou krea se jmenuje: veronica grabowsi *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
MP3
Sorry nevim jak se to dela tak nic -
MP3
Čaute lidi přidám tu pár Mp3 písniček Crisse Angela tak jestli chcete tak si to stahnete. Pisnicky ste slyseli v ruznych dilech! -
Re: Re: Re: Pfff
a ked ti to je jedno tak nič nepíš každý musí mat idola a musí sa niečim živit
Vieš? *4* -
Re: Vy máte dost
No a čo i keby bol nejaký bohatý šaško
,ktory to vie s kamerou dokazal aj iné veci je napriklad herec spevák a iluzionista a ak vie oklamať tak dobre
tak je fakt dobry a mimochodom neni sú
to trik s kamerou ale s očami normalny človek to vídi akoby bol s inej planety
,že má nadprirodzené schopnosti no neni to tak viem že som vela ludi sklamal ale je to len trik nad, ktroým trochu porozmýšlal neni to nič viac ,ale aj tak je perfektný. *14* -
Re: Re: ?
myslím, že nám to může být jedno jestli s ní je nebo ne ... *5* ale očekávala jsem, že má Criss lepší vkus :) -
Re: ?
no nevím ale doufám že ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
?
nevite jestli *14* Criss *14* ještě pořad chodi s tou *16* holly madison *16* ? diky za odpoved :) -
Re: Re: Re: Re: Re: Pfff
hele ty chtraku přechytralej kdyz mas Crisse rad(a) tak určite se nebudes zastavat toho kokota ty pičo a Criss me nezna a myslim si ze ho nikdy na zivo neuvidim take banan! -
Re: teplouš
Ty ubožáčku, ty mu závidíš to, že z tebe má akorát každá baba prdel ... -
Vy kryplíci
Hele vy zamindrákovaný dementíci, nechte si svý arogantní, zavistivý a urážející keci pro sebe nebo pro někoho koho to zajímá ... Myslím, že tohle je FANKLUB a vy pi*e co sem píšete jakej je Criss hovno a podobný ubohý kecy tak si založte svůj ubohej ANTIFANKLUB Crisse Angela a tam si vylívejte srdíčka. TADY TO TOTIŽ NEPATŘÍ !!! Pochopily vy hovada dutý ? *3* -
Re: Re: Re: Pfff
Přečti si jeho životopis, on není známý tím, že "natočil super šou jak oblbnout všechny lidi a dal to do televize", spousta jeho kouzel byla nenatočená, v reálu, před davy lidí, na podiu, v obchodních centrech atd. Tvůj koment neberu vůbec vážně, protože je to asi na zhruba stejné úrovni jako kdyby jsi řekl, že Pavarotti neumí zpívat, protože ho dávali v televizi a tam je prostě všechno na playback!
Takže klikni na políčko životopis, přečti si něco o něm a pak kritizuj!!!Nevadí mi, že ho nemáš rád, ale že tady žvatláš bláboly co nemají hlavu a patu:) Já mu fandím a mám ho ráda, protože něco dokázal, něco umí a má talent a kdyby ho neměl, v životě by se nedostal tam, kde teď je- to že ho někdo 4x ocení jako kouzelníka roku asi znamená, že na to má a je vážně borec, ale promiń, když to říkáš ty, kterej kouzlům tak moc rozumíš, asi asociaci co mu ty ceny udělila nad všema ostatníma kouzelníkama - tak jí napíšu že mu je musí vzít. Ne, ty máš dost, ne my....Nad lidma jako ty kroutím hlavou...
P.S. ne nejsme děti, já jsem kupříkladu už nějakou tu dobu dospělá...
A UŽ MĚ NEBAVÍ PSÁT VŠEM TO SAMÝ - VŠICHNI MÁTE STĚJNĚ NESMYSLNÝ ARGUMENTY! -
Re: Vy máte dost
Přečti si jeho životopis, on není známý tím, že "natočil super šou jak oblbnout všechny lidi a dal to do televize", spousta jeho kouzel byla nenatočená, v reálu, před davy lidí, na podiu, v obchodních centrech atd. Tvůj koment neberu vůbec vážně, protože je to asi na zhruba stejné úrovni jako kdyby jsi řekl, že Pavarotti neumí zpívat, protože ho dávali v televizi a tam je prostě všechno na playback!
Takže klikni na políčko životopis, přečti si něco o něm a pak kritizuj!!!Nevadí mi, že ho nemáš rád, ale že tady žvatláš bláboly co nemají hlavu a patu:) Já mu fandím a mám ho ráda, protože něco dokázal, něco umí a má talent a kdyby ho neměl, v životě by se nedostal tam, kde teď je- to že ho někdo 4x ocení jako kouzelníka roku asi znamená, že na to má a je vážně borec, ale promiń, když to říkáš ty, kterej kouzlům tak moc rozumíš, asi asociaci co mu ty ceny udělila nad všema ostatníma kouzelníkama - tak jí napíšu že mu je musí vzít. Ne, ty máš dost, ne my....Nad lidma jako ty kroutím hlavou...