Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romicik
    me taky
    *3*
  • romicik
    tady jsou faniusci a ne skeptici a jestli neco proti nemu mas no tak to sem nepis!!! *10*
  • romicik
    ja to videl
  • romicik
    criss angel je fakt super ja jsem si ho i nakreslil me se libi a jeho triky
  • martinaluzna
    suhlasim
    *16*
  • martinaluzna
    ked mu neveris tak mu never alke ak si si vsimol toto je funclub a nie antifunckub jasne ti to je? Takze DOVIDENIAAAAA!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Například jak dělal "trik" kde chodil po vodě. Byl to jeden velký podfuk jelikož 2 cm pod vodou bylo sklo, a jak je jistě všem známo čiré sklo není ve vodě vidět. A i jeho ostatní rádoby "kouzla" jsou nejspíš podfuk. Co mi víme co nám do té televize pustí, dnešní počítačová grafika dovoluje udělat na tom počítači opravdu neskutečné věci.
  • Criss Angel je clovek s nadludskymi schopnostami je jeden z mala kto dokaze robit to co predvadza...bezny clovek sa nedokaze naucit to co on predvadza. Niektore kusky viem aj ja tak ako aj vy ich dokazete ale niektore triky nevie nik. Vie kontrolovat svoje telo a oklamat rozum.
  • Katte.Latte
    já si myslim že to neni pravda dívala jsem se na youtube tak v březnu to bylo??starý to nebylo a měl magickou šou a nic na prstech neměl
  • martinaluzna
    ale v hoteli luxor ma apartman *14*
  • http://www.nejvic.info/info-celebrity/68888-televizni-mag-criss-angel-se-zasnoubil.html
  • martinaluzna
    Tak to bola sila *4* *4* *14* *7*
  • allisonc
    Viděli jste 3. sérii 19 díl? Tak to bylo něco!!
  • martinaluzna
    16 ale nevadi *15*
  • Jo hrozně sem se smala.. a mama páni. mu ta role vyloženě sedí :D ten jeho ksycht u toho. a já .. no jo sexy je všude :D *3*
  • Ako že Crisse mám velmi ráda je užasnej talentovanej jeho tryky su fenomení :) a ktomu je Krásnej.. ale nechapem holčiny ktere tu pišu I looove :D a podobně to mi příde k smíchu ::D třeba zrovna ty martinaluzna :D kolko máš rokov 10?? :D *1* *1* *1* *1*
  • believe
    Zdravím lidičky *4* moje životní heslo zní-Neuvěřitelné nemusí být vždy nemožné..a všichni co pochybujou,že existujou i věci které se můžou zdát na první pohled nemožné si můžou přečíst jakoukoliv knihu od Viktora Farkase(nejlíp-nové nevysvětlitelné fenomény),a zaručuju že pochybovat přestanou *4* Já mu děkuju za to,že své schopnosti ukazuje celému světu *4*
  • martinaluzna
    nechapem ti ale nevadi *7*
  • a neděláte si legraci z toho
  • Samozřejmě ho nemají rádi jen proto,že je slavný a získal si neskutečně mnoho lidí... Mě se líbí iluze-triky Crisse,protože nikdo neví jestli je to opravdu nebo jen jako. A když se někomu nelíbí,tak at na něj nečumí a pak nemá čůracký kecy! To umim mít taky...! *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit