-
vše nej Crissy
*2* *2* -
Hodně štěstí Crissi man tě moc ráda protože si nejlepší kouzelník na světe
-
Všechno nejlepší Crissy a hlavně ať si to užiješ jako minulé narozeniny ;) mám tě mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rádaa. :* A přeju Ti hodně zdraví a štěstí a ať jsou tvoje díly stále lepší a lepší ;) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší, Crissi!!! Miluju tě *14* *14* !!!!
-
všechno nejlepší k narozeninám
-
nsechno nejlepsi k narozeninam *1* *2* *15* *3* *4* *8*
-
vav Criss je proste najúžasnejší a fakt vizerá mladší než je. Jeho program Mindfreak je plný napetia a zároveň aj úžasnosti ja si myslím že tý ktorí o ňom pochybujú mu len krivdia. *4* *4* *15* *3* *1*
-
ZÁVĚR : JE to počítačový trik...
-
Jinak ještě jedna věc k tomu tvému kamarádovi, jestli teda vůbec existuje. Pustil jsem si toto video http://www.youtube.com/watch?v=d75B6Fi4BpQ, kde Criss levituje z budovy na budovu. A na první podívání jsem si tam všiml nesrovnalostí. Bylo jich tam víc, zpracoval jsem tyto nejočividnější http://img705.imageshack.us/img705/8476/56845522.jpg. Takže ten tvůj kamarád nebude až takový profesionál, jak ho tu popisuješ.
-
Filmové triky, ale jsou na takové úrovni, aby se to dalo zvládnout. A pokud ten tvůj kamarád patři ke špičce v ČR tak to nám tu určitě můžeš napsat jeho jméno *3*
-
No, tak vulgarismy by jsme si mohli odpustit, že ano. Už jen proto, že mě tím nemůžeš urazit. Pouze tím dokazuješ pravdivost mého tvrzení, jelikož na něj nemáš jiný protiargument. Dále se tím shazuješ přede mnou a před dalšími účastníky konverzace.
PS: ne všechny vulgarismy, které jsi použila jsou synonymy ke slovu hlupák. *3* -
To je zajímavé, sama jeho kousky označuješ za triky (to já ale také) a vzápětí píšeš, že to nejsou podvody. To se trochu vylučuje, vzhledem k tomu že trik a podvod jsou defakto synonyma. A to co si viděla na vlastní oči, patřilo mezi těch 10% iluzí. *3*
-
to ja taky hleděla :-)
-
Lidi,že je prostě výjmečnej ? *5*
-
Criss je úžasnej je prostě nejlepší miluju ho mocccccccccccc že se to nijak nedá popsat :-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
-
tak sem se znovu podívala na díl, kde criss přelevitoval z budovy na budovu...a tady je pár faktů,nad kterými je třeba pouvažovat a možná změnit názor,že je to trik.
1. ,,kydyby,, by byl přívázaný na lanech,tak za co??? - šaty nebo obléčení pos´d bundou by se muselo prohnout
2. ,,kdyby,, teda náhodou ty lana měl,tak lano prostě samo způsobí,že když vás táhne tak,že se trochu nakloníte do ostrého úhlu se zemí - zatímco on ve vzduchu visel naprosto rovně - ani náznak nějákého náklonu
3. ,,kydyby,, se i tohle podařilo skrýt, tak i přesto by se ale MUSEL pohupovat v té svislé poloze - ale on byl naprosto klidný - nehoupal se,nenakláněl se - NIC
4. technika a počítače nejsou tak dokonalé,aby skryly i ty nejmenší detaily
5.můj kamarád je takový kritik filmů - v každém filmu najde nějakou grafickou nebo technickou chybu, např. všechny tři díly pirátů z karibiku jsou chybama naprosto přeplácané ale při běžném shlédnutí je neuvidíte.požádala jsem ho,aby se svými přáteli,co bravurně ovládají techniku a grafiku,aby se na to podívali a našli nějakou chybu - a ono zase NIC...říkal,že žádný stroj na světě nedovede tak dokonale něco skrýt
6. ten můj kamarád patří ke špičce v ČR.
ZÁVĚR : NENÍ to žádný počítačový trik... -
šak když mi teta řekla, co má pro mě za dárek,kam jedem,tak sem tež měla co dělat abych se nerozbrečela :D děkovala sem jí tak dlouho,že už jí to pak začalo lézt na nervy :D
-
Ježišmaria ty máš štěstí! :-D Já chci taky!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14* to bych asi brečela štěstím! :-)
-
Je to super.... Je strasne dobry maag.......A aj maa dobre motorky
*3* -
že jo...já ho napoprvé tipovala na třicet..ale jak sem viděla ten věk v jeho životopise,tak fakt sem dalších deset minut seděla s vyvalenou pusou před monitorem a civěla na to :D