Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo máš pravdu..konečně si to přiznal - si hlupák...sprostší výraz je debil,kokot,pako,kretén.....a tak bych mohla pokračovat donekonečna
  • dík za podporu ;)
  • viš co mi mužeš...a chůzi po vodě všichni vysvětlujou jen proto,že žádný jiný trik prostě vysvětlit nedovedou...a pro tvou informaci,jeho triky nejsou podvod...sama jsem měla příležitost vidět jeho šou naživo :DDD letěla sem za tetou do ameriky zrovna před svýma narozeninama a ona mě jako dárek vzala na jeho šou...a hádej co zrovna předváděl - metamoffózu...a věř,že když to vidíš na vlastní oči a ne jenom v telce,tak změníš názor...
  • A já hlupák jsem si myslel, že tady je "Diskuse pro Osobnost Criss Angel" a on to je zatím fanklub *1* *1* *1* (jen pro opravu, anglický výraz je "fan club" a ne "funclub"; fan=fanoušek, fun=zábava)
    platí i pro romicik
  • Je to iluzionista a jestli věříš, že jeho triky jsou kouzla a je to skutečný, tak rofl. Všichni si vezmou jako příklad na vysvětlení chůzi po vodě, protože to je jeden z nejznámějších triků, dá se velice snadno vysvětlit a ještě snadněji dokázat (podívejte se na to video pořádně). Jinak 90% triků vlastně ani nejsou iluze a na jejich vysvětlení stačí 2 slova střih a komparz.
  • A hlouposti lidí, kteří mu to žerou.
  • Ano je to iluzionista a snad si to každý uvědomuje (i když podle některých komentů to tak nevypadá). Na druhou stranu veřejně o sobě hlásá, že je mág, což už je na opováženou a také ukázka jeho ubohosti.
  • Já Chrissa úplne zbožňujem..je taký chutný.....veeelmi ho mám rada ...cmuk *14*
  • kajasmut
    Vždy! opakuju VŽDY! jak říká nevim kdo jelikož je anonymní tak vždy si musíte připomínat jen na tohle! Např. jak vysvětlíš že se z popelnice která stojí na betonu a do který tlačej zvrchu lidi dokáže přemístit za pár vteřin nad ně na balkon????? no? schválně!(a ještě k tomu tam na ně celou dobu mluvil díky vysílačce kterou měli i lidi i on!!!!!
    PS: Criss je SUPER! *4*
  • kajasmut
    Vubec jsem netušila že je Crissovi 43!!! Odhadovala jsem mu tak 25 nebo 35! víc ani náhodou! Je Užasnej!:)))) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • No páni....Je strašně zajímavé, jak ti lidi, kteří rozhlašujou, že Criss je podvodník, tak si vždycky vezmou jako příklad na vysvětlení chůzi po vodě. Proč? Protože jsou to idioti, kteří umí vysvětlit jen tohle :O Např. proč nezkusí vysvětlit pohřbení zaživa, nebo metamorfózu ( která byla mimochodem nádherná )nebo nějaký jiný nebezpečný kousek???? No proč to nezkusí vysvětlit?? Jednoduchá odpověď. Neví jak. Zkuste se přemístit někam z truhly přo záblesku ohně, a uvidíme, jak vám to půjde...pokud se spálíte, tím líp pro vás. Pak už pochybovat nebudete.
  • Myslim, že na začátku září.
  • jeho triky se mi líbili do té doby než jsem pochopil že je to televizní fraška jinak je sipatickej
  • martinaluzna
    presne tak *14* *14* *14* *14* *14*
  • On je prostě božíí! *14* krásný, sympatický... prosté nejúžasnější! *14* *14* *14* *14* *14*
  • taylorrka
    Ivo (anonym) hele nevíš kdy ?? se zasnoubil
  • martinaluzna
    ty tu laskavo nepičuj jasne? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • martinaluzna
    a ja som aspon 7 kresieb nakreslila *4* *7*
  • to mam stiahnute a furt to pozeram je to sila *14* *2* *7*
  • suhlasim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit