-
Abych to přeložil:
,,nej"horší kouzelník
a fakt je to šílenec -
Já nevím,co tady furt řešíte. Ať už je to pravda,nebo ne,jsou to skvělé triky,ten člověk se vás prostě snaží bavit ale pro některé je to opravdu škoda.
-
On je čestný člověk ,protože si nehraje na kouzelníčka!!!!!!!
-
Tohle NENÍ fanklub KOKOTE!!!!!!!!!
-
Rád bych to bral jako film kdyby do nás nehustily že je to pravda.
Ale je to fakt dobrý proslov,už jenom to vymyslet ti dalo dost práce.
Že. -
Milý KRYPLÍKU,
kdybych ti zaklepal na tvou vrchní část hlavy, tak by se ozývaly zvuky dutých tónů.A tohle fakt není fanklub,takže myslíš blbě(tvé blbé myšlení vychází už z tvého článku).A takhle můžeš nadávat svým rodičům ,že Tě ještě neodnaučili věřit na pohádky a že jsi asi HOMOSEXUÁL (pokud jsi kluk a nebo pukud jsi děvče ta MARNÁ SNAHA),protože ho žereš na tolik že už se nedáš považovat za HETEROSEXUÁLA (jako Já) a můžeš jim vyčítat že splodili někoho tak najivního jako jsi Ty.
V možnostech je napsáno ,,diskuse" ne fanklub!
Ps.Všechny tvé nadávky svádím na Tebe. CHA CHA CHA. -
A když jseš tak chytrá tak proč nedodržuješ pravopis!
CO? -
Jenomže,když si na tommhle webu otevřeš stránku o CA takje tam napsané
,,diskuse".
A to znamená:věcný rozhovor několika osob o určitém tématu.
Slovo rozhovor znamená vyměňování názorů o opět určitém tématu.
To znamená že si sem o něm můžem psát co chceme a Ty s tím nemůžeš nic dělat.
!!!JASNÝ!!!
Ps.Dle PRAVIDEL ČESKÉHO PRAVOPISU(to je taková knížka kde máš psaní
i,y ...) tam máš ty vykřičníky opravdu zbytečně. -
o něčem jiném???? hele ta poslední věta zní jako...no neříkám co. a ten smajlík na konci??? vyznělo to kapku jako......no...to je jedno.
-
Na místo sprostých slov napiš např.:první 2 písmena,pak dej hvězdičky (podle počtu zbylých písmen ,ale ne všechny aby zbyly třeba poslední 2) a pak napiš poslední 2 písmena (pokud je slovo kráké tak zveřejni 1. písmeno a poslední písmeno)
Např.:P**a
F**k
K***a
A nebo v tvém případě čů***ký
Ps.!!!DODRŽUJ PRAVOPIS!!! NA ETIKETĚ OPRAVDU ZÁLEŽÍ! (pro dobrý dojem) -
Přesně,a ty lidi jsou často podplacený.
-
Díky rád mám podporu.
-
Jenomže tam píšou ,,Crissova tajná levitační pomůcka" takže tu schopnost asi nemá.A tam můžou být tajné otvory v zemi a plášť můžou držet opět lanka která se spustí a nebo slabé tyčky a jestli tam jdou vidět ruce tak jsou falešný.
Ps.PRACHY,PRACHY,PRACHY -
jestli ti to nedošlo tak se postav před auto a zkus zmizet pod pláštěm který máš před sebou a to magie a kouzla zbavena nedává smysl.....dívala jsem se na levitaci a on ten člověk musí ležet a criss, levituje ve stoje a nohy má u sebe a kdy byl na lankách, tak se trochu kejve to dává smysl....a když vydal magic kit ve který je levitace tak určitě tam nebudou vrtulníky nebo provazy...myslet taky trochu!!
-
Jsem asi tak stejně mág, jako například pan Sarantakos, nebo kterýkoliv jiný člověk, protože nikdo není mág ani kouzelník. Jinak žijeme v demokratické zemi a máme svobodu slova, v tom případě můžu vyjádřit svůj názor i když se ti to třeba nelíbí. Dále by sis měla uvědomit rozdíly mezi slovy fanoušek a fanatik, protože ty a někteří další lidé co sem píšou, jsou to druhé. A pokud je tak skvělý a úžasný mág, proč neletí do Afriky a nevyčaruje jim tam pole, studny s pitnou vodou, školy a mnohé další věci, co by se jim mohli hodit? Nebo proč furt kouzlí takové obyčejné věci, jako třeba kávu či jiné podobné věci, ať vyčaruje třeba plutonium, nebo ingot platiny.
Já osobně se takovými debatami bavím, pokud bys chtěla pokračovat v tomto tématu někde jinde než v této diskuzi nebo diskutovat i o něčem jiném, můžeš mě kontaktovat na emailu 330000@seznam.cz *3* -
naprosto stebou souhlasim DOMIPACI
-
Happy Birthday Chriss.
-
Lidi vy tomu opravdu věříte?Na takový trapný kousky stačí mít prachy na vybavení (super tenká lanka,zrcadla...).Nic jako magie NEEXISTUJE,vše je jen podvod a lidi jsou tak blbí že tomu věří.Mít prachy tak to svedu taky.
Jestli pořád věříte v ty pi****ky tak se podívejte na MAGIE KOUZLA ZBAVENÁ.
Ps.cha cha -
Všechno nejlepší *4*
-
proč bych měla koukat na to samé video,které jsem viděla už milionkrát??? a navíc .... uz drz do prčic tu svoji nevymáchanou hubu....ty nejsi zrovna nejak moc excelentni mag,aby sis tak mohl rikat...takze si uz sakra nech prostrelit tu hlavu,jak jsem ti navrhovala,a svet bude mit uz konecne od tebe pokoj...zaloz si svoji vlastni stranku, kde muzes crisse pomlouvat,a nas tady - ty PRAVÉ fanoušky už laskavě nechej napokoji...my ho máme rádi a věříme mu...já obzvlášť,když jsem ho viděla naživo...( na tuhle větu neodepisuj , protože už mě nebaví ti furt odpovídat,že nelžu a že jsem na jeho šou vážně byla)
P.S. - přeji všechno nejlepší tomu nejlepšímu mágovi na světě,který překonal dokonce i Houdiniho. ať má stále stejně dokonalá vystoupení,jako měl doteď...ani bych ho nerekla na 45... si nejlepší Crissi a všichni ti tady fandíme jak ve tvé kariéře,tak i v osobním životě ;) ať ti tvé další brzké manželství dlouho vydrží ;) si opravdový mág :D