Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já psala děkuju za podporu...tzn. že jsem ráda,že mě v mém názoru někdo podpořil...nepíšu tak frajersky a povýšeně - dík mám rád podporu...to jsou úplně dva rozdílné významy...takže MYSLI MYSLI MYSLI TY!!!!!!! já myslím víš protože jsem nejlepší ve tříde :P tak kdo tady pak co ví...
  • myslím,že asi nechtěl...ten nový obličej co bych ti udělala by se ti asi nelíbil
  • A navíc na 3. straně (možná na 4.) taky děkuješ za podporu.

Ps.MYSLET,MYSLET,MYSLET(to je něco takového co Ty asi neumíš)!!!!!!!!!!
  • No a co!Jsem rád že je tady alespoň trocha chytrých lidí!
  • To bych chtěl vidět.
  • DOMIPACI a Pb01 už mě vážně se**u..... jeden si myslí,jakej je borec a druhý ani neodepisuje...a oba pomlouvají crisse...kdybych vás dva potkala,tak vím na 100% že by jste z toho vyvázli z rozbitými držkami..
  • ty už mi taky pěkně piješ krev... *16* nedodrzuju pravopis protože uz sem tak nasra*á,že píšu rychle abych tě už mohla konečně odfakovat
  • hele ty uz mi vážně lezeš na nervy...znám i sprostší výrazy které by tě vystihly ale ty jaksi tenhle server nepovoluje..a kdyby neco tak já mám proti tobe jeste v záloze spoustu argumentu...i doma mam posledni slovo vzdycky já...a já se tady narozdíl od nekoho neshazuju...spousta lidi tady taky potvrzuji pravdivost meho tvrzení...kdyby se stretli vsichni fanousci CA co tady pisou a lidi,co ho jen pomlouvaji,tak ty bys mel sanci na preziti asi tak 1:1 000 000. a uz me kruci nestvi s tim mrkajicim smajlikem protoze to vypada jako.... *16*
  • omg tak promin ze to teda pisu zkracene *6* mam snad psat ze predvádí určité druhy vystoupení,kde nechá např. levitovat jinou osobu??? tak teda sorry ze to zkracuju a nevypisuju to jako nejaky ..nerikam co musis kapku logicky uvazovat
  • hi dík..jo já vím že mu je 44...menší překlep :D
  • tady jde pěkně vidět jakej seš egoista...prej mám rád podporu no ty si fakt věříš
  • strašne rada by som sa chcela stretnut s Crissom Angelom *7* *7*
  • všetko najlepšie Criss *14* *3* *15* *7* *1* *2* *15*
  • A navíc v Magie ko... jsou i jiné druhy levitace!!!
  • Po bolo pekné.
  • tak nič dole máš odpov...
  • Asi nie mám pár dielov CRISSA ANGELA a v jednom z nich je, že sa ide...
    a ževraj...alebo nie???ja neviem.Ale keď si tú časť pozrem tak ti opíšem.
  • A... ani ach...nic rači neříkám.Nehádejte se tu!!!!!!!!!!!!!...dost!!!...
    tady je diskuze pro osobnost CRISS ANGEL takže.A né nejaké diskuze hádání přestante, dost jasné.Já sem s CRISSA ANGELA celá úplne paf...
  • Nechápu.
  • Tak nám ale napíš čo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit