Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja milujem crissa angela je uzasny ma svaly a je sexy a skoro pred mesiacom mal narodky cize vsetko naj *14*
  • domipaci ma pravdu
  • Já ji nenadávám,jenom ji radím.A navíc,já jsem pro Tebe taky cizí člověk a nadáváš mi.A nezastávej se jí,snad se může bránit sama!
  • Proč bych byl podvodník?Já nikoho neoblbuju.
  • Vysvětlení:Ta nápověda byla směřovaná na ten kotouč,pro Vás je to asi zahradní kolečko(Na ostatní příklady jsem si vzpoměl po chvíli).
    A bachor u nás znamená břicho.(Taky bydlím na vesnici,
    konkrétně na statku(výraz "farma" se používá např.:V Americe,a ne u nás.

Ps.Jdi se vyspat nebo přijmi trochu kofeinu,ať nám tady neusneš-jenom rada.
  • přestaň už konečně nadávat cizím lidem....zvlášť těm slušným jako je např. Anna....neurážej ji ani ostatní...
  • OTÁZKA : Kdo je větší č**ák,podvodník... než Criss Angel???
    ODPOVĚĎ : TY !!!!!!!!!!!!!
  • DOMIPACI - no tak jako bachor teda fakt nemá s hokejem nic spolecneho :D to je pěkná hovadina už jen uvést to jako příklad...bachor je předžaludek přežvýkavců...tohle já náhodou vím protože bydlím na vesnici a s rodinou máme menší farmu....a kotouč....mno těch je hodně...brzdový kotouč nebo nejčastější je kotouč na pile - lajcky řečeno - ta část pily, která se otáčí a řeže ( a mohla by ti uříznout hlavu - kéž by ). a kdyby něco tak háčky a čárky se u nás píšou normálně ale rychlejší je psát bez čárek a háčků...a ku**a už přestaň s ttěmi svými kecy o mém pravopise...píšu prostě rychle, bez čárek a bez háčků a TEČKA. je to MOJE věc jak JÁ píšu...už mě tvoje teploušský kecy vážně unavujou *6* *6* *6* *6* *7*
  • Kdo je větší č**ák,podvodník... než Criss Angel???

NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kajuska.b
    Kdoje lepší než Criss Angel???
    *14*
    NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nechápu,proč sem píšete:"Všechno nejlepší Crssi;Happy Birthday..."?
    Vy si vážně myslíte,že si to ten blb přečte?
    Vždyt ani neumí slovo česky.A určitě takovýhle web amíci nemají.
  • Napište sem kterékoliv Crissovy "triky,kouzla,iluze..." a Já se je pokusím vysvětlit.(nebo napíšu adresu,třeba z Youtube, kde je to,čemu věříte-pokud by se to nedalo vysvětlit do detajlu,tak aby to ty Vaše stupidní "mozky" pochopily).
  • Jak tak koukám,moc se ti nedaří.A ta směs co ti porokrvuje "mozek",asi není krev.

Ps.V klidu,to máš nějaké střevní potíže nebo co,že tak rychle "píšeš"?
  • tiprdo crisi jak delas ti kouzla si fakt uzasni ti kouzla jsou zuzo *4* *4* *4* *4* *4*
  • Možné tituly:Bc.;Ing.;Mgr;JUDr.;MUDr....(před jménem)
    DiS.;CSc.;DrSc....(za jménem)
    A zajímalo by mě proč bych měl mít 2 stejné "tituly".
    A dále by mě zajímalo proč se u Vás nevyslovují:Háčky,dlouhá písmena-Nebo jenom zřídka se vyslovují?A nemužeš mě chytnout za slovo,protože jsi napsala"takže sem si uz proste navykla takhle mluvit".Napiš mi kde bydlíš,protože by mne zajímalo kde se takhle mluví-já bydlím v jížní Moravě a u nás se používá středočeská čeština,ale občas se sem vbloudí nějaké to slovo z vých. Moravy.
    A když Ti někdo pomůže nebo stojí při Tobě,tak to je taky podpora.
    A po našimu znamená,nářečí určitého kraje.A ty Vaše pojmy nevím,ale zkus třeba přeložit např.:Bachor,kotouč-nápověda:S ledním hokejem to nemá nic společného.
  • tak bys mi ty tituly laskavě mohl napsat ne...to bude blbe blbec blbec deb*l atd. a pak jenom samé ******************..a nepisu spravne pravopis protože se mi 1. nechce a za 2. žiju někde,kde se mluvi tzv. po našimu ( to ty ovšem nevis co to je ) takže sem si uz proste navykla takhle mluvit...pokud si ovsem tak chytry tak bys urcite dovedl prelozit např. pojem ( takova mensi ukazka )- čotka nebo džišo....a já zase tak podporu ráda nemám protože jsem spíš introvert ale jsem jenom ráda,když mi někdo pomůže,stojí při mně a tak aspoň vím že jsou na světě ještě normální lidi s normalním názorem....a už mě kur*a přestaň sr*t ty vejtaho jeden *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • To je naše věc, a jestli se Ti to nelíbí-odpověď je jednoduchá:Zkrátka a dobře,nečti si to!!!
    A všichni budeme spokojeni.
  • ÁÁÁÁÁ...CHCHCHCHCH...:DOMIPACI,DOMIPACI,DOMIPACI...:),:),:)dosť ja to už neznesiem...prestante,dosť...ja verím:)...ale už prestante...
  • (Reakce na ten Tvůj druhý příspěvek,tam už to dál nejde.)
    1.Každý je rád že má podporu!Takže neříkej že Ty NÉ!
    2.Když jsi tak "chytrá",tak proč tam máš tolik chyb v pravopise(asi jsi ve třídě plné blbců,samosřejmě mezi ně patříš i Ty,jak tak koukám)?
    Lituji Tě.
    3.Jo a já mám 5 titulů před jménem a 3 za jménem,BLA,BLA,BLA...
    Výmysl jako Tvůj,že (ovšem,mne se to může uskutečnit,narozdíl od někoho, kdo si říká ":)"-žádná urážka je procvičuji "myslení" Tvého "mozku".
  • Ten Tvůj by nespravila ani plastická operace!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit