Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi pochopil/a (mám v tom zmatek),že je to s Vámi marné.A když se na tuto stránku podívá občas někdo,kdo si myslí že "CA" JE APSOLUTNÍ NULA(COŽ JE),
    tak toho asi bude zajímat!
  • Většině (a to fakt velké většině),by moje rada pomohla (a to hodně).
    A to že máš asi poruchu spánku a špatně se Ti vztřebává potrava,tak to tady asi nikoho nejímá.
  • Já dodržuju český pravopis.(nebo tím narážíš český jazyk).Když máš chuť se hádat,klidně.
  • Etiketa.
  • Tak a dost já se tady hádat 25 000 rokú tedy vúbec ala vúbec nebudu.(A hele já sem slovenka a žiju na slopvensku.A taky mám slovenkou klávesnici.)A hele koukejte se dívat na své písmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to se nedá vúbec přečíst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pb01 alias Radka už na mě pyty nevytahuj..ten udělal tu nejlepší věc, co mohl...stáhnul se a už přestal prudit...měl bys to udělat taky.....na tvoje kecy tu nikdo není zvědavý
  • nemusel si nic psát. to, že se mi s tebe chce zvracet je už úplně normální....a tvoje rada JE ubohá, protože vůbec nefunguje. já jsem to totiž zkoušela už dávno, ale na mě kofein neúčinkuje..
  • jo...a víš, že když píšeš to tvá s velkým T, tak tzn. že si někoho vážíš? to to totiž znamená.... :P
  • V česku to je Magie Kouzla Zbavená.V létě to vysílaly na Čt1,možná budou zase.
    Ale lepší je na YouTube zadat:Magic biggest secrets finally revealed-I když je v angličtině,tak to můžou ty Vaše "mozečky" o velikosti vlašského oříšku pochopit.
  • Nepsala jsi něco o nádávání?!

Ps.To na něho vyletí Tvá pěst z obrazovky nebo co??
  • criss je dobri nechcem ho urazit ale je podvodnik,dajte si na you tube odhalene tajomstva magie a kuziel a uvidite iluzie ,triki.............. *2*
  • Kdybych Jí nadával,tak bych použil sprostší část mé slovní zásoby.
    A kdybych jsem zblbnul asi tak jako Vy všichni(to se nikdy nestane) co CA šíříte kladným způsobem a křivdil bych např.:Pb01(nejlepší přiklad-očividně),tak by ses ho taky zastala?
  • Klidně můžeš.
  • Nemusíš ty "kecy" poslouchat,stačí že si je jen přečteš nebo ti je někdo recituje?A proč by ses měla pozvracet,nic takového jsem tam nenapsal?

Ps.Když Jsi unavená,tak proč považuješ mojí radu za "ubohou"?To je nějaký lepší způsob?
  • CRIIS je uzasny....sexi a vie sa predat! *14*
  • Minule som bola s crissom na videohovore na jeho oficiálnej stránke je to milý človek!!! *14* *4*
  • já se budu zastávat keždého, komu ty budeš křivdit..a neradíš, ale nadáváš...rada a nadávka jsou dvě odlišné věci
  • bych se hádala
  • asi ti jednu vrazim..ne asi ale urcite
  • no tak mozna sem se uz pul roku poradne nevyspala ale to neznamena ze budu poslouchat tvoje ubohe rady...a já si můžu použávat výrazy jaké chcu...je to moje pusa a vyjde z ni to, co budu chtit...a kdyz uz se mam pozvracet, tak leda z tebe a z tvych trapnych a ubohych kecu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit