Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si vyčišti uši šroubovákem a při troše štěstí slyšet nebudeš(vůbec).
  • A to jako bydlíš v psí boudě nebo kde,když jsou ti psi tak hluční?
  • A můžeš mi vysvětlit proč zrovna "imbecil",když mám mozek na takové úrovni,že jsem schopen pochopit a vysvětlit Angelovy "kouzla...",narozdíl od Vás.

Ps.Pak kdo je tu imbecil!
  • A co?
  • Nápodobně.
  • já se chovám hnusně jenom k tobě...protože už jen z toho, co tu píšeš, je mi jasné že si nesympatický člověk se kterým se bavím jen proto, abych se s ním hádala, protože už mě se*e
  • s takovým imbecilem???
  • prášků na spaní jsem zbombardovala už hodně, takže moje tělo si na ty látky už zvyklo a je vůči nim imunní...
  • myslím, že bys to asi ani nechtěl vědět *16*
  • Prášky na spaní.
  • Ty máš co říkat!
  • no podle toho jak se chováš k ostatním,ke mně a co tu píšeš obecně !!!!!!!!!!!! *16*
  • já mám velice citlivý sluch takže špunty do učí mi jsou na dvě věci... *16*
  • Není možno,etiketa není hmotná(to bys mohla vědět)!

Ps.Když Jsi napsala "vlez mi s etiketou někam..."(i když vím co Jsi tím myslela),tak Jsi neurčila kam?
  • A proč si to myslíš(hlavně nepiš:Já nemyslím,já vím!)?!
  • Aha,tak to Jsi mohla říct rovnou a co špunty do uší?
  • víš kdo je absolutní nula? TY *16* *16* *16* *16*
  • Zajímavé,já už tady mám 21 dní příspěvek o tom že Vám vysvětlím ty jeho "iluze...",a ono nic.(1. nebo 2. str.-nevím jestli se to po tomhle přís. poposune na další stranu
  • kdo říká, že se mi špatně vstřebává potrava....já toho náhodou dovedu spořádat hodě :D a poruchu spánku nemám nespím, protože máme na dvoře spoustu kavkazkých ovčáku kteří jsou hodně pilní a hlídají 24 hodin denně *16*
  • vlez mi s etiketou někam :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší