-
Kdybych věděl všechno,tak bych byl taky všemohoucí a Ty bys zmizela z povrchu zemského *1* !A ta etiketa je na této časti serveru jenom přetvářka,Vás si skoro vůbec nepovažuji.
-
jo slyšela a čr mi může vlézt se zákonem někam....za to, že se vydáš na onen svět, mi těch několik let za mřížemi stojí :P
-
ty přece víš všechno ne, tak proč bys nevěděl, jak daleko máme stodolu od baráku..a přestaň kur*a už psát to tvém s velkým T. protože ty etiketu jako vůbec nedodržuješ podle toho,jak se tu vyjadřuješ
-
ne nejchytřejší ale jedna z nejchytřejších :P *16* *16* a navíc ty testy jsou povinné takže co jsem asi měla dělat
-
Ta otázka směřovala na to,aby ses trochu zamyslela nad tím co tady děláme.A teď upřímně,chceš pořád v této diskuzi pokračovat,protože na Tvém blahu mi vůbec nezáleží.A proč bych jako něměl mít srdce,to jenom pumpuje krev-upřímně nechápu,proč lidé označují srdce jako "sval lásky...".A jak bych měl jako podle Tebe vědět,že stodolu máte cca 2m od domu.
-
1.Proč bych si měl dělat testy na to jak umím česky?
2.Nepsala jsi náhodou,že jsi "nejchytřejší" ze třídy? -
A už jsi taky někdy slyšela slovo zákon? *15* *15*
-
kreté*e... to není hovorově, tomu se říká ironie...a ano, máš pravdu, vyhrožuju ti...já se zas budu popadat za břicho, až se budu dívat, jak tě můj miláček trhá na kusy :D jestli chceš, tak mi jakože vysvětlíš to, co sem ti zadala, pošlu ti jeho fotku, aby ses mohl kochat.... :D protože je to ten nejkrásnější a nejagresivnější kavkazák :D *15* *15* *2* *2* *1* *1*
-
dobrá. my-graphic-ideas@seznam.cz to je můj e-mail....napiš mi vysvětlení, protože zaplňovat tady zbytečně diskuzi tvými trapnými hypotézami je zbytečné...vysvětli mi např. ( pokud to zvládneš ) jak se criss nechal přejet autem, ale než do něj ztihlo narazit, zmizel a pak....se objevil v autě...budu tě bombardovat úkoly, dokud mě nepřesvědčíš, že máš teoreticky pravdu ( což se, bohužel, nikdy nestane ) :D good luck
-
probíráme to tady, protože ty si s tím začal ( ani nevím proč, protože pochybuju, že by ti na srdci leželo moje blaho - počkat, na jakém srdci, ty žádné zjevně nemáš )začal si s tím hned pod prvním příspěvkem, kde jsem ti psala vysvětlení..... čti mezi řádky, debi*e...a hafánky do stodoly nezavřu, protože stodola je asi dva metry od domu víš...takže to by asi moc nepomohlo...uvažuj
-
to by ses divil jak já umím dobře česky....pokud náhodou ( a to fakt jen náhodou ) víš, co to jsou SCIO testy, tak já z nich měla percentil 97.... hahahaha...a pak kdo tu neumí česky....jo a percentil 97 znamená, že jen tři lidi z čr jsou lepší než já... jeden z nich je můj spolužák ten měl percentil 98 ale co....
-
Zajímalo by mě,proč tady vůbec probíráme to,že nemůžeš spát?
"Rada":Tak zavři hafánky do stodoly-zkus to,třeba to pomůže.
Ps.Doktor být nehci,ale vypadá to,jako bych byl Tvůj "psychouš". -
A proč jako???Alespoň jsem jeden z mála co umějí opravdu česky.
-
A to mi jako vyhrožuješ,to už třesu strachy-to je hovorově,ve skutečnosti se popadám za břicho!!!!! *2* *15* *1* *2* *2* *15* *15* *15* *2*
-
Jsem schopný to vysvětlit,napiš co chceš a já ti to vyjasním.
-
hele, jestli nechceš poznat toho nejagresivnějšího kavkázáka ze všech kavkazkých ovčáků v celé čr, tak bych na tvém místě držela hubu. protože my ho totiž vlastníme :D *16* *16* *16*
-
nejsi schopný je vysvětlit..ty si jen myslíš, že je vysvětluješ dobře...jenže to, jak on svá kouzla předvádí, neví nikdo. jen on...tak už mě kur*a přestaň ůaskavě sr*t *16* *16* *16*
-
ne *16* *16* *16* *16* ale můj za zdí mého pokoje už je dvůr, kde naši miloučcí pejsánkové přebývají...takže to asi slyšet jde!!!!!!!! já mám totiž velice citlivý sluch takže slyším všechny zvuky v domě....a to pak taky jaksi nejde spát *16* *16* *16*
-
omg ty si asi vážně deb*l. a co? no co asi to, na co ses předtím tak blbě ptal...vlet mi s tou svou etiketou do prde*e *16* *16* *16* *16*
-
Mozno nikto neverite chrisovi ale ja mu verim VSETKO a ak vam vadi co robi tak ho nepozerajte on je proste uzasni a aj pekni na to kolko ma rokou. a aj ked podvadza robi to tak ze to nikto ani len nezbada *1* *14* *5*