-
Ďalší de*il sa našiel. *6* *6*
-
DOMIPACI jsem stebou *3*
-
Bože to je otázka. Asiže som ho videla naživo ne???
-
A jak mi to asi dokážeš.
-
Lenže tie kúzla nie sú žiadne klamstvá. Sa uvedom. *16* *16* *16*
-
To že pomáhá lidem překonávat strach neznamená,že ty jeho "kouzílka" nejsou podvod.
-
A ešte pripomeniem že sa jeho meno píše CRISS a nie žiasny CHRIS!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Ľudia ten kto si myslí že je tu najmúdrejší a trepe také hovadiny že Criss je podvodník tak sa veľmi mýli lebo Criss nie je žiadny podvodník a ak sa pýtate že ako som to zistila (že nie je podvodník) tak vám poviem ako som to zistila. Stretla som sa s ním. Rozprávala som sa s ním a vravel že iba pomáha ľud´om prekonávať ich strach takže sa tu láskavo nerobte múdrymi dobre??? *10* *10*
-
Jestli budeš chtít,vždy Ti pomůžu. *3*
Ps.Konečně zase někdo,kdo nevěří na pohádky. -
Nevěřím, že komu se líbí Ch.A. má nad 25 let. Je to takový kouzelník pro ještě ne moc bystré mozečky. Milé děti, já vám ho pomlouvat nebudu, ale je to vážně pitomoučké a jeho kouzla jsou spíše určena pro děti a adolescenty. Proti tomu bych nic nenamítal a věřím, že dětem se to líbí, ale ať mně nikdo nevnucuje, že je to zábava i pro dospělé.
Když ho zahlédnu v TV okamžitě to přepínám, protože sledovat jeho kouzla uráží inteligenci většinu normálně uvažujících lidí. Ještě v 90. letech by ho nepustili na obrazovku, ale jak nám pomalu to lidstvo tupne víc a víc, tak i různých kašparů, kteří by se ještě před pár lety nemohli svými vystoupeními uživit, bude asi přibývat. -
Ten kdo věří že Chriss Angel je mrtvej at dá palec dolů a ten kdo si myslí že je Chriss na živu at dá like *1*
-
já si taky myslim že při tom skoku z tý dodávky umřel.
-
já ho prostě zbožnuju ty jeho kouzla sem z něj fak vedle *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Chris je boží on je proste faaaantaaaaaaastiiickeeeeeeeeej *14* *14*
-
Hanko jak to vis ze je mrtvej?
-
criss je hustej a ja mu verim ale clovek fakt musi byt trachu cvok aby tohle delal ale ja sexi ma svaly a co ho zacaly davat proste jsem z nej paf *14* *14* *14*
-
Ale Criss pri jednom triku zemřel ale zatajili jeho smrt věřít tomuhle?
-
Hele a není to něco podobného jako když jsme se zabývyli T( *1* )vým
"pravopisem"(tečky,čárky...)?Co??
Takže odpověď na to mé "T",je převedena do formy z té T( *1* )vé,do mé.! -
hele vlez mi kur*a už s tím velkým T do pi*e!!!!!! važně mě to se*e a deprimuje :P
-
Ono spíž záleží na tom kolik Ti je,pokud jsi nezletilá,tak se to hodně poznamenalo rodinném kontu a hafánky by Vám asi odebrali":P".