-
jane volturi
Nehorázně se na ni těším jako Jane v New Moonu .. Je skvělá a myslím že vybrali dobře <3 -
-
Re: jane volturi
Moje řeč *4*
-
-
https://tinyurl.com/y8otbycz , informace, tapety, videjko.
-
:) Slavná dětská hvězda přitvrdila. A to fest. Brimstone je hustej, ale parádní western. A hraje tam Kit Harington z Hry o trůny !!
-
Hra na schovávanou
v sobotu dávají tenhle film na Primě po 22 hodině.Hraje s Robertem de Nirem. V roce 2005 za tenhle film získala cenu MTV, vyhrála hlasování diváků v kategorii horor / thriller.Kdyby udělali trochu lepší pointu, tak by to byl superfilm, ale má výbornou atmosféru.Ve světě vydělal v roce 2005 tenhle film 122 miliónů dolarů, což je docela hodně. -
Z roztomilýho, sladkýho prcka, vyrostla pěkná holka. BMW akčňák dobrý, škoda, že to není delší. *5*
-
Tajný život včel
sem to nemohl vydržet, tak jsem to risknul, šel do obchodu a už ho mám, Tajný život včel. Vyšel o 4 dny dříve.A musím chválit,tak napěchovaný jednodisk bonusy, to jsem snad ještě nezažil. A všechny mají titulky.Je zajímavý slyšet Paula Bettanyho, co hraje otce, ten se mi zdál, že byl zatím trochu stranou, že se o něm moc nemluvilo, kolem filmu. A Dakota je v bonusech taková rozumná
*3* , prima. Tenhle film byl 6 týdnů v Top 10 kin USA a Kanady a vydělal tam skoro 38 miliónů dolarů, z nevelkého počtu max. 1630 kin.Což je s ohledem na počet kin, konkurenci komerčních trháků a téma, docela hit.Pro srovnání....Max Payne 3381 kin - 41 milionů,Výměna s Angelinou Jolie 1890 kin - 36 milionů,Labyrint lží 2714 kin - 39 milionů, Růžový panter II 3245 kin - 36 milionů, Spirit 2509 kin - 20 milionů, Sex drive 2421 kin - jen 8 milionů!!.......mimochodem, všechmy níže uvedené filmy šly do českých kin....tak nevím proč nešel aspoň do pár kin i Tajný život včel.No aspoň, že to dvd je vymakaný. -
Bože
Bože, jak se tady lidi můžou nervovat a hádat kvůli někomu, koho ani neznaj. Ten dotyčný herec může skvěle hrát, ale osobně ho neznáte a ani nepoznáte... Ale je to vaše věc,no *5* *1*... -
26.dubna dávají od osmi večer na Nova Cinema s Dakotou film Jmenuji se Sam z roku 2001, jak tam byla ještě malá *4* *3*
-
Český dabing můj milovaný film Now is good (chcete-li Teď a tady) ůplně zazdil. Dakotu dabuje herečka, která je o osm let starší než Dakota v době natáčení a má o oktávu níže položený hlas, než Dakota. Chodila jsem do hudebky, ale to slyší každý. Pane režisére českého znění, měl jste si vyndat vatu z uší. Ostatní hlasy by docela šli.
-
..
Asi talentovaná je..Mně osobně se moc nelíbí,ale na některých fotkách je docela hezká..Myslím že z ní něco může být...