Přejít na výpis diskuzí

Dakota Fanning

OSOBNOST 31.12.2006 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EllaAustin
    Happy B-day Dakota!
  • Kota

Tajný život včel se promítá už 15.týden v USA a Kanadě a 3 poslední týdny vydělává více a více při stále menším počtu kin....začátkem ledna dostala Dakota svojí 15.hereckou cenu *3* Rising Star....76% návštěvníků serveru rateitall.com souhlasí s větou , že ona je největší dětská filmová hvězda všech dob,filmoví kritici v tomhle mají jasno už dávno..
  • 111devil111

Fotky

Zdravím všetkých!! Na server ulozto.cz sem pridal nekolko fotek Dakoty. Odkaz je: http://www.ulozto.cz/1086608/dakota -fanning.zip melo by to ít stáhnout cez FREE download no ale nevím, skuste si tam prečíst aj -Co je to free slot- *4*
    • 111devil111

Re: Fotky

http://ulozto.cz/1086608/dakota-fan ning.zip *4*
  • dnes 31.1. 20.14. jsem viděla dva filmy ve kterých hraje Dakota Faning ŠARLOTINA PAVUČINKA A STMÍVÁNÍ4 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • clayra

Dakota

ahojky, já znám Dakotu hlavně z filmu Válka světů, ae chci se zeptat jestli náááhodou nehrála ve scífku Znamení??
    • Re: Dakota

tam hrála Abigail Breslin, která je považovaná s Dakotou a Saoirse Ronan(Pokání, město Ember)za jakési trojhvězdí nejlepších herců malé generace.
  • Máte-li rádi a říkají Vám něco pojmy, jako trance, Transmission, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Tiesto, máte rádi Dakotu a baví Vás fanouškovská značka 8x4 ?....Tak zkuste 33-minutovou jízdu s Dakotou. Na ulozto, je pod názvem ,,Dakota Fanning trance megamix by 8x4,, ....A asi možná už víte, že se nejen mně, na 99 % (doufám, že to platí) splnil fandovský sen. Dakota ve filmu Quentina Tarantina !! Once upon a time in Hollywood, film s doslova luxusním obsazením - Al Pacino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Dakota Fanning, Margot Robbie, Kurt Russell, Damian Lewis, Michael Madsen, Emile Hirsch, Timothy Olyphant, Tim Roth, James Marsden, atd.
  • footballer

hmm

hmmm 15 jo vypadá na 7 *13* *7*
  • baaarunka

hahahahahahahahahy

no tak se kouknete na vic fotek tam uz je starsi ne kdiz se koukate nem na ty prvni tak se nedivte *3* *4*
  • sharkamellita

happy-b-day

vše neeeej *3*
  • http://tinyurl.com/h6no62l - Dakota a Elle Fanning k 1.6 2016 světové statistiky. Letos v dubnu jsem zažil šok. V práci u mně nastoupil mladý kluk. Bavili jsme se o filmech. A já s pocitem marnosti se ho ptám. Říká ti něco jméno Dakota Fanning. A frajer ůplně ,,z voleje,, povídá : Jo, mladá holka, slavná herečka a hned vypálil ze sebe jména pár filmů !! Já říkám: to seš unikát, za asi 13 let, teprve šestý člověk, který zná Dakotu a ví, co je zač. Pak jsme se shodli na tom, že v Čechách je její prezentace téměř nulová a že časopisy a televize u nás jsou přehlídkou
    odpadu. Taky mi řekl, že na televizi už nekouká a z časáků čte jen odborný. Já se o to už taky ůspěšně pokouším, je to osvěžující, dělá to už hodně lidí. Zkuste to taky, nějaké koníčky atd. Čtení Blesku, Rytmus života a zírání na Top star magazín, Vám fakt nic nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit