Přejít na výpis diskuzí

Dakota Fanning

OSOBNOST 31.12.2006 
214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elle Fanning

Elle, mladší sestra Dakoty, zabodovala. Na festivalu v Benátkách získala hlavní cenu režisérka Sofia Coppola za film Somewhere, v hlavní roli Stephen Dorff a Elle Fanning. Podle traileru moc pěkný film. I díky tomu oceněnění by měl jít do kin. Elle jsem naposledy viděl v českých kinech ve filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona.
  • sel.gomez

pls pomoc!

Ahojky, chtela bych poslat Dakotu pres postu (dopis) jestli by mi poslala jeji foktu s autogramem, ale nwm jeji adresu kam to poslat . Plsik napiste mi na email : Domca375@seznam.cz
    Dekuju! Prosim rychle. *14*
    • 111devil111

Re: pls pomoc!

Dakota Fanning
      Osbrink Talent Agency
      4343 Lankershim Blvd., Ste. 100
      Universal City, CA, 91602
      USA

Kamoš ale naňho čakal 3 roky *7* ale prišiel *3*
  • lenkaschs

Blessing

Happy Birthday! *14* *14* *4*
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Dakota Fanning.Twilight saga is the best. *4* *14*
  • Fanoušci filmu se činí. Tady v tom souboru je film s titulky napevno, písnička i klip od Ellie Goulding i nějaká jiná verze, suprová, Lana Del rey s písničkou k filmu a plakát, fotky Dakoty http://www.zkracovatko.cz/IveA3G , a tady kouzelná ukázka z natáčení, myslím, že Kota musí být velmi oblíbená filmovýma štábami, co s ní natáčí, líbí se mi to gesto s těma prstama a jak je v té přilbě http://www.zkracovatko.cz/hTgOaS ,boží *5* *14*
  • blahopřání

všech nej k 17-tce *4*
  • Top 50

Do třetice, má rád různé žebříčky, takže jsme za to pořádně vzali. Kdo chce, tak může mít rovnou celou padesátku nejoblíbenějších herců a hereček do dvaceti let, Top 50 pod 20, podle fanoušků česko - slovenské filmové databáze csfd k 1.červnu. Ke stažení na ulozto.cz buď jako fotka nebo zazipovaných více fotek, s více info o těch hvězdách. Zadejte do vyhledávače Dakota Fanning nebo třeba Fanning 50 .Kdo chce, může si ty fotky dát i na svoje blogy. Pro zajímavost, taková Chloe Moretz, by před rokem byla tak na 40.místě a dnes je na 4.místě a nebezpečně se dotahuje na Miley Cyrus.
  • Hollywood

Na Youtube a REELZchannel se objevil žebříček Hollywood TOP TEN child stars all time, největší dětská hvězda všech dob, sestavený zřejmě podle žebříčků fanoušků (je tam v podtitulu ,,by fans,,)

1. Judy Garland (Čaroděj ze Země OZ - 1939)
    2. Dakota Fanning (Jmenuji se Sam - 2001)
    3. Drew Barrymore (E. T. Mimozemšťan - 1982)
    4. Natalie Portman (Leon - 1994)
    5. Shirley Temple Black (Malá princezna - 1939)
    6. Jodie Foster (Taxikář - 1976)
    7. Elisabeth Taylor (Lassie se vraci - 1943)
    8. Macaulay Culkin (Sám doma - 1990)
    9. Chloe Moretz (Kick ass - 2010)
    10. Daniel Radcliffe (Harry Potter - 2001)

Je to super, ale tyhle žebříčky beru s rezervou, jsou tu i jiná skvělá jména, minulých i nynějších dětských hvězd, Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Kurt Russell nebo Heather O'Rourke, Thomas Sangster, Kirsten Dunst, AnnaSophia Robb, Elijah Wood, je jich mraky.
  • Dakotu jsem viděl na satelitu v nějaký reklamě, na nějaký italský televizi, na boty. Nějaký lepší, byly něčím vykládaný. Slušelo jí to.
  • Dakotu Fanning ve filmu Ted a tady (Now is good) dabuje Ivana Korolová. Je to dabing pro TV společnost HBO. Mně se její hlas pro Dakotu taky moc nehodí, ale já obecně dávám přednost originálu s titulky. Ivana Korolová sama o sobě je jinak výborná dabérka, princeznu Lociku v animovaném filmu nadabovala i nazpívala výborně. Ted a tady bude mít na DVD jiný dabing, pokud DVD bude. Psal jsem před časem, že ho očekávám, tedy i mně překvapuje, že zatím nepřichází. Inu uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší