-
Vím, že vypadám pořád jako rejpal, ale. Internet je plný filmu Now is good (Teď a tady) s českým dabingem (pro HBO/Cinemax) A s kámošem jsme se shodli, že je dobrý, bohužel s jednou výjimkou, bohužel Dakota. Dabuje jí ženská, která je o dost starší a tahalo nás to oba za uši. Kdo chce mít skutečný zážitek, tak to chce originál s titulky. A nebo počkat, jestli vyjde DVD, tam dělají svoje dabingy. A tam by jí mohla dabovat konečně její nejčastější dabérka, Terezie Taberyová. Nebo Rozita Erbanová anebo Kristýna Valová, ty Dakotu taky umí.
-
New Moon
prej na požádání fanoušků ... no fajn to tam teda chci Miley Cyrus když to takhle funguje *7* -
-
Re: New Moon
Kdyby tam hrála Miley Cyrus byl by to hotovej propadák! *9* Mám Miley ráda je moc fajn herečka ale do tohohle filmu se prostě nehodí! *13* -
Re: New Moon
Miley by si tam možná zahrála vlkodlaka -
-
Re: Re: New Moon
fuj,Miley do Twilight?tím by celý film jenom zkazili!
-
-
-
fotky
Před týdnem jsem tu dala asi 9 fotek Dakoty a ještě tu nejsou... *7* -
Nej herečka
Dakota je moje oblíbená herečka, má narozky ve stejný den jako já...
Nechápu lidi co ji odsuzují, neznám ji osobně ale podle toho co jsem o ní zatím četla, že ji mají všichni její kolegové, herci atd. rádi protože není namyšlená a a sláva jí zatím nestloupla do hlavy. Jen aby neskončila na drogách, byla by to velká škoda, páč ona je opravdu velký talent. Doufám že se mi podaří nahrát si film Hra na schovávanou, pouštěla jsem si trailer na Youtube a je to drsné. Jsem zvědavá. *3* -
-
Re: Nej herečka
Se z toho nezblázni. Já mám taky narozky ve stejnej den jako Peter Facinelli a je mi to fuk!!!!! A navíc si nevymejšlej. *15* -
-
Re: Re: Nej herečka
Ty si nevymýšlej... a nezáviď *1*
-
-
Re: Nej herečka
Dakota už několik let patří mezi nejlépe placené osoby na světě. Za rok 2008 je 3.nejlépe placená celebrita do 20 let, po Danielu Radcliffovi a Miley Cyrus.Přitom měla v kinech jen nízkorozpočtový Tajný život včel, za který chtěla jen minimální honorář(slova režisérky).....a už od sedmi let jí všichni chválí, jak je super......takže, kdyby měla být rozmazlená a namyšlená, už by se tak dávno stalo.
-
-
:(
Může člověk nezávidět takový pěkný holce co hraje ve filmu s Robem? *15* -
new moon
V sekci " fotky od uživatelů" ty první dvě fotky jsou z New Moon *3* -
Herečka
Dívala jsem se na Šarlotinu pavunčiku jen chvíli, ze zvědavosti na Dakotu a musím říct že Dakota umí dát každému filmu šťávu a pozvednout jej ještě o úroveň výš než by byl s jiným hercem v hlavní roli. Ona je prostě Herečka s velkým H! *3* -
Kota
v sobotu 6.2 ve 22 hodin večer na ČT1, snad poprvé na běžném kanále, dávají film..........který v roce 2004 vystřelil Dakotu do první herecké ligy, byl hitem v kinech, na dvd superhitem - nejprodávanější dvd za prvních deset měsíců roku 2004 v USA a Kanadě, nejpůjčovanější film v Čechách za květen 2005, kde Dakota hraje po boku herecké superhvězdy a kde zazní třeba tenhle krátký dialog *14* ....Je pro tělesného strážce v Mexiku dobré, když je černý?....To se ukáže, povídá on na to *3* *4* -
;-)
šecinko neeeej Dakoto! *3* *14* *14* -
The Runaways
The Runaways jako novinka v americké hitparádě - 10.místo videopůjčovny, 5.místo prodej DVD, 4.místo spojený prodej DVD a blu-ray *4*