-
Dalibore, jsi naprosto nejlepší, nikdo tam na tebe nemá! Slib nám, že se budeš zpěvu (i tanci♥)věnovat i po Superstar! Jsi opravdu neskutečně šikovnej! Klobouk dolů:)
..už se těším na koncerty!;D♥ -
Čau Dalibore, už jsem ti tady jednou psal, nevím jestli si vzpomeneš. Teď jsem se díval, jak pokračuješ s holkama a ty nic. Skončil si dost nečekaně. Já jsem hajzl, ale tohle bych jim neudělal. Celý večery tu na tebe čekaj a ty na ně kašleš. Nechci ti do toho kecat, ale ty holky si to nezasloužej. Měl by si s tím něco udělat. Čaues.
-
Dobrou noc holky, hezky se vyspite, já už jdu také spát a ať se vám zdá něco hezkého :)
A schválně, které z vás tu ještě na mě počkaly? :) -
-
Já tu na tebe počkala...
Tak dobrou noc hezky se vyspi a ať se ti něco krásného zdá. A ať se daří zítra ve škole, zítra ahoj! :)
Dobrou noc Dalíčku :)❤❤❤ -
Jo Dalíku, já počkalaa ! :3 taky jdu, tak ať se Ti zdají ty nejsladší sny! ❤ Zítra se měj krásně a těším se na večer, až tu zase budeš..:)) Jsem ráda, že Tě tu máme! Měj se páá :3 ❤ :)
-
-
Čau daliku drzim ti palce at to vyhraješ
-
Dali, dneska bys mohl mít chvilku. Napiš nám termíny koncertů, co už víš. Buď tak hodný. Díky moc.
-
Dalibo Slepčík je nejlepší ze SuperStar
-
-
ano toje dalibor slepčík je nejlepší a doufam že to vyhraje a je krasnej až moc moc a hezky zpíva prostě to musí vyhrat
-
-
Ahoj holky :)
Jak se daří? Byly jste už na mém koncertu, nebo se alespoň chystáte? :) -
-
Ahoj Dali, já jsem byla na tvém vystoupení v Kovači u Jičína. Moc se mi to líbilo. Mám opravdu zážitek. A kdy budeš mít nějaké koncerty?
-
Ahoj Daliku ne nebyla jsem jeste ani na jednom ale.az znovu pojedes do Brna tak pujdu a jsem moc rada ze jsi tady a jak se mas a jak si uzivas prazdniny
-
Ahoj Dalíku,já se mám celkem dobře. Jak se máš ty?Já jsem bohužel na tvém koncertu ještě nebyla,protože všechny byly moc daleko.Budeš mít někdy koncert někde u Jihlavy?
-
-
ahoj Daliboresem sem tvoje nejvječi faninka nasvjete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Budu končit holky, musím se ještě něco naučit a nachystat učebnice do školy :( tak abych to stihl.
Mějte se hezky, dobrou noc a pěkné sny, zase zítra :) -
-
Dobrou noc ,zitra zase :* :)
-
-
Dobru Dali:)
-
-
Dobrou krasne se vyspi
-
Tak ať ti ten dějepis vyjde!!Hezky se vyspi a ať se ti něco krásného zdá. Zítra ahoj! :)
Dobrou noc Dalíčku. :)❤ -
Tobě taky :)
-
Dobrou noc, krásné sny.
-
Jo :( Tak dobrou noc a sladké sny. Měj se zítra krásně :3 papa ♥
-
Tobě taky, a já věřím že ty všechno zvládneš a držím palce zítra :) Krásně se na to vyspi :) ❤
-
-
Ahojte holky. Tak po dlouhé době jsem se rozhodl se opět podívat na tuhle stránku a sem tam jsem si i nějaké vaše komentáře přečetl. Je jich tu hrozně moc, od té doby, co jsem tu nebyl. Rozhodl jsem se vám zase napsat a možná zase vrátit a odepisovat vám, jelikož už jsem tu neviděl žádného fejka, ale jakmile se tu zase nějaký objeví, co se bude vydávat za mě, končím.
Napište, jestli stále máte zájem :) -
-
Ahoj Dalí :)
Jelikož jsem z Německa tak nevím moc Informaci o Tvojich koncertech atd..
A tvoje fejci píšou že Most je Tvůj poslední koncert ... :/
Je to pravda ? :// Možná si mě pamatujdš s Country :/ :) Byla bych moc ráda kdyby si mi odpověděl. :) Předem Děkuji :) -
Ahoj Dalibore, to je bezva, že ses vrátil. To víš, že chceme, aby sis s námi zase psal. Co pořád děláš, jak se máš? Máš i nějaké nabídky? Pořád hledám, kde budou o Tobě psát, tak snad budou. Teď Tě čeká ten koncert, tak si to tam jistě užiješ. Měj se moc hezky a zatím ahoj.
-
-
To jsem také ráda, že ses po dlouhé době zase ozval. Jenom prosím nereaguj na špatné komentáře. Otázky mi sebrala Petra, tak se snad něco dozvíme. Zatím pa.
-
-