-
Vsak jsme ji to rikali ale ona nam rekla ze te pri nebavi cist ty nase komentare snazim se te tady i na fb branit ale oni se proste nevzdavaji uz nevim jak je presvedcit ze jsi moc bezvadnej kluk ty ses nejlepsi a vzdy budes a sem moc rada ze jsme vsichni tvy kamaradi
-
-
Děkuji :)
-
-
Nemáš začo. :) Ty si naše zlatíčko. :)
-
-
Dali ja ťa budem stále brániť. Si fakt super chalan. :)
-
-
Já se mám dobře....
-
-
To je dobře :)
-
-
Mikella Jerabkova NAPSALA !!!
on nemel vypadnout nekdo zablokoval daliborovi hlasy ze mu nikdo nemohl poslat hlas a prej se mozna vrati :)
Michaela Pařízková NAPSALA!!!
protože v půlce hlasování mu nešli posílat hlasi Pavol měl vpadnout protože měl míň hlasů než Dalibor Pavol měl asi jenom 18% a Dalibor 21%nebo 25 % takže je to neférové :( ale jinak Dalibor byl dobrý :) -
A tvoje mamka ví že si tu s námi píšeš?? :)
-
-
Ona jen ví, že si občas s váma píšu, ale neví asi že zrovna na těchto stránkách :)
-
-
Ani moja mama , nevie kde si s tebou píšem. :D
-
-
Moje mamka taky ne! :).....
-
-
-
-
Jo Lucko konecne uz vypadnu ze skoly uz me to nebavi a ja se holky koukam na video bastardi to je tak uzasnej film a uzasni kluci
-
Ahoj Dali,je super že si tu už sme sa ťa nevedeli dočkať a vravel si že o 7:00ale skôr a prišiel si o 8:00nevadí aj to sa stava.Mám otázku moc ťa obťažoval ten David Rajt a ako ťa obťažoval? *3*
-
-
Áno aj ja som sa to chcela spýtať.:)
-
-
Nechci se o tom bavit :) promiňte, ale tohle tu rozebírat holky fakt nechci.
-
-
V poriadku a čo robíš?;)
-
-
Poslouchám písničky :) jinak omlouvám se za zpoždění.
-
-
Jaj nevadi a kde si bol ak sa smiem spytat ked si tak meskal?
-
-
-
Ok , keď ti to je nepríjemné.:))
-
-
-
-
Videla som Dali rozhovor o tých fanynkách že sa im viac venuješ myslel si aj nás??:)
-
-
Joo, myslel jsem i vás :)
-
-
To seš hodný! :)
-
-
-
Co si o sobě myslíš nikdo se te na nic neptal ,a Dalík není teplej !!!
-
-
Ahoj tery jsem říkala že to napíšu *1*
-
-
A mě taky! Ty jedna
-
-
-
Dali spolužiak hovoril , že na FB je nejaký článok , že máš dieťa . :D Nie je to pravda však? :DDD Niekto si zase robí , p*del ako keď niekto písal , že si skočil pod vlak . -__- :D
-
-
Proboha, není to pravda :D
S tím vlakem už mi to taky někdo psal, FB pise samé nesmysly :( -
-
Veď ja som hovorila (spolužiakovi) nech ma s tým nevytáča. :DDD Vieš tak niekto sa nudí a chce byť zaujímavý. :DDD
-
-
-
Jaký je tvůj pravý instagram?
-
-
Slepcikk
-