-
ty buzeran* daj Dalikovy pokoj jasne vazne nikto tu neni na teba zvedavy ty hnusny kokotk*.Pál s tejto stránky................................ *16* *16* *16* *16*
-
-
Presne! Nech ide DPČ!
-
-
Tak dobrou noc hezky se vyspi a ať se ti něco krásného zdá! Ať se ti daří ve škole a zítra ahoj!!:)
Dobrou noc! :) -
Dalíku když za tebou vážně přijedeme do Ústí půjdeš s nama ven ?
-
-
Asi joo :)
-
-
A co děláš teď,Dali, zpíváš? :))
-
-
Jak to víš? :O
-
-
A co zpíváš?? :)❤
-
-
Me and my broken heart :D :)
-
-
Nevím, když ty máš tak krásný hlas, že mě to napadlo ❤
-
-
-
Ako tu lenka dáva dislajky. : D
-
-
a nielen ja.Ale prestanem stim
-
-
Ok a ako sa máš tešíš sa do školy? Ja nie. :)
-
-
to sa pýtaš mňa? *3*
-
-
Áno. A mimochodom vyzeráš ako fajn baba. ;-)
-
-
NO ja sa neteším do školy najradšej by som ešte týždeň ostala.Díík aj ty vyzeráš ako fajn baba.
-
-
-
-
-
-
Dalíku, tak já dneska už půjdu. Ještě musím udělat nějaký věci do školy. Vůbec se mi nechce od Tebe. :( Ale těším se na zítřek. Měj se zítra krásně. Dobrou noc a sladké sny, papa ♥
-
Ahoj Dali, tak sis to v Kladně užil. Já jsem se tam nakonec nedostala, ale viděla jsem co jsi točil a vypadalo to úžasně, těch lidí co tam bylo.
Bohužel nikdo asi netočil tebe, bylo to moc daleko od podia. Možná se ještě něco objeví. Měj se moc krásně a dej vědět, kde budete ať můžeme přijít. Moc ráda bych zase šla na váš koncert. Ahoj -
Ahoj Dali akú máš obľúbenú príchuť zmrzliny? ^_^ :3
-
-
Vždycky mi chutnala šmoulová :D
Ale jinak mám rád jakoukoliv :) -
-
Aj ja. :D
-
Aj ja mám jednu rád chces vediet aku?
-
-
honidlovu ta je super
-
-
-
-
Dali, dneska jsem si říkala, že jsem víc a víc ráda, že si s námi píšeš. Mám pocit, že tě znám pořád víc a musím uznat, že si fajn kluk a mám tě moc ráda. Díky ti, že s námi tady trávíš dost času.
-
-
Jo jsme ti moc vdecne
-
Přesně tak :)Jsi zlato
-
-
Jé, tak to jsem rád :) Děkuju holky :)
Akorát občas to fakt nejde :( ale snažím se tu trávit více času, ale trávím ho tu s váma čím dál míň :( a mě mrzí, ale nemám moc čas. -
-
Mě to mrzí, omlouvám se :)
-
-
-
-
Dalíík nebo jeho ségra to určite vyhrajou! Jsou nejlepší z celé soutěže.Moc jim držím palce! *3* *14* *4*