-
Dali dokolika tu budeš?
A co Adriánek? :) -
-
Kolem půl 10 až 10 hodin :)
Adrianek super, zase tady lítá :D -
-
:D Dali, jak jsi v SS zpíval Pár přátel stačí mít tak jsi to zazpíval surově!! A ještě se mi nejvíce líbila písnička Billy jeans...... :)
-
-
-
To neví nikdo, učitelé si vždycky vyberou nevhodnou dobu. Máš šanci si to opravit?
-
-
Snad jo, zkusím to příští hodinu :)
-
-
Tak se dobře připrav a budeme držet palce, aby se to povedlo.
-
-
Děkuji, budu se snažit :), ale když mi zase budete držet palce, tak to dobře dopadne :)
-
-
-
-
Tak Dalikk,končím aj ja prajem ty aby sa ty zajtra darilo v škole a držím palce s opravovaním....Tak dobrú nocku sladké sničky...Ahoooj
-
-
Děkuju :) tobě taky přeji ať se daří, dobrou :)
-
-
Mamka se asi hodně naštvala viď? Asi nemáš moc náladu, ale jsi hodný, že si tu s námi. Až ti přijde na to, že si píšeš jinak, tak ti to třeba taky zatrhne.
-
-
Byla naštvaná, že prý jen hledím do mobilu a pak to tak vypadá :(
-
-
To si opravíš a bude zase dobře.
-
-
-
Nic moc :(
-
-
To měla být odpověď Princess_jane :)
-
-
Jééj, to ti zkazila náladu škola? :(
-
-
To taky.
-
-
-
-
Jak ses dneska měl?? :))
-
Díváš se na Simpsonovi? :)
-
-
Když je čas, tak ano :) ale dlooouho jsem je neviděl :) to mi připomnělo, abych se někdy podíval, až budu mít chvilku :)
-
-
A na jaký seriál se díváš nejvíc???! A který máš nejraději? :)
-
-
-
Ahoj dalikku :) jsem rada ze tu jsi :) mas to ve skole tezky a do toho trenink . ale ty to zvladnes :) chtela jsem se zeptat jestli planujes nazpivat nejaky duet s nekym jinmy nez ze sabcou :)
-
-
Ahoj Nikky :) zatím s nikým jiným duet neplánuji, nebo jsem alespoň o tom zatím nepřemýšlel, to se uvidí časem :)
-
-
Ahooj, ty jsi tu?? :)
-
-
Ahoj, ano jsem tu :)
-
-
Tak to se mi ulevilo opravdu!! :))
-
-
To jsem nepsal já :( zase nějaký fejk! :(