Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalíku, proč???? :/
  • Chápu to, vždyť nemáš na nic jiného čas. Tak, alespoň někdy, nemusíš každý den. I tak díky za ty dny, které si nám věnoval. Měj se hezky.
  • Ja si to asi dnes hodím... :‘(
  • Ahojky holky :) chtěl bych vám něco říct : už tady končím , vím je to smutné , ale nebaví mě to tady chodit a tak...no moc se vám omlouvám :( a pro všechny : Je mi to líto :( moc děkuju za pochopení ♥ Váš Dalikk
    • Dalíku prosím aspoň chvilku tu buď...... :-/
    • Můžu ti poslat dopis po Nikče? (Nikolka07)
    • Neeeeeee!!! Dali!!!! Prosím!!!!
    • Toto neprežijem. :‘(
      • Taky ... taky ... :(
        • Ani ja to neprežijem:(:(:(
          • Já taky ne!!!!
    • Ahoojky, je to opravdu moc velká škoda .. :( Ale i tak Tě mám ráda :) Ale je to škoda, byla to možnost jak se s tebou spojit.. Děkuju :(
    • :'(
      • neeeeeeeeeeeeee :(
    • Prečo? :(((
  • Ahoojky, napíšeš až tu budeš Dalíku? :)
  • Ahoj Dali jak se máš??:-)
  • Dalikk,jasné že nás to baví aj keď priznám sa niekedy my vážne dochadzajú otázky....Ale vždy má ešte niečo napadne aj keď niekedy úplna kravina za to sa ospravedlňujem...Ale hlavné je že si ťa tu dokážeme udržať...Tak dobrú noc ty ja už priať nejdem lebo už je ráno...A to že máš najlepšie fanyky za to si môžeš sám ja si myslím že si takéto fanynky si zaslúžiš jedno veľké ĎAKUJEME že si tu s nami píšeš aj ja ty želám nech sa ty zajtra darí v škole...AHOJJJJJJ
    • máš pravdu lenka ;) Dali ty si jeden TOP chalan takých ako si ty je veľmi málo , ostatný nie sú tak milý ... Ty si fakt super a môžeš si zato ty , že nás to tu baví si k nám veľmi milý a aj keď ti píše veľa fanúšikov nájdeš si tu na nás vždy čas a píšeš si s nami... Veľmi ti ďakujeme a vážime si TO :* ;))
  • Dneska budu už končit holky, jsem unavený (jako vždy) a navíc je zítra škola, tak musím jít za chvíli spát.
    Moc se omlouvám, jestli jsem někomu neodpověděl na otázku, ale dneska jsem moc nestíhal ani odepisovat. Bylo vás moc :)
    Ale mně to vůbec nevadí, akorát musíte chvíli čekat, než vám odepíši, takže se mě neptejte, jestli jsem ještě tu. Já bych vám napsal, kdybych někam odcházel :)
    Já se divím, že se mě máte stále na co ptát a že vás to pořád baví si tu se mnou každej večer psát :))
    Jsem moc rád, mám ty nejlepší fanynky ❤
    Dobrou noc a ať se vám zdají krásné sny :)
    Váš Dalikk ❤
    • tvuj pravý fb je jaky? *14*
      • Neodepíše ti... Ale najdi si na fb Nikola Martínková a na fotce kde jsou spolu, je označený :)
    • jakej je tvuj pravy facebook *14*
      • ptam se dalika
    • Dalíku nás to nikdy nepřestane bavit. DOBROU NOC DALÍČKU!!!!!!:)
    • Áno veľmi nás to baví.:** A dobrú nôcku. Veľmi si to vážime že si tu s nami píšeš. :**
    • Jéj, tak to ti přeju sladké sny a zítra ať máš krásnej den! :3 Paa ♥
  • Tak dobrou noc Dalíčku, ať ti to jde zítra ve škole a ať se ti něco krásného zdá. Hezky se vyspi a zítra ahoj!Dobrou noc!! :)
  • Dali, také jdu spát. Užij si v klidu zítřek. Dobrou a hezké snění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit