Přejít na výpis diskuzí

Dan Balan

OSOBNOST 31.12.2006 
84 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rafaelnadal

happy

Dear Dan Balan, I wish you all the best for 31st Birthday!
    • elaneliova

Re: happy

a rumunsky:Dragă Dan Balan, vă doresc toate cele bune pentru 31 ani!
  • the power of shower

crazy loop - the power of shower...to je Danove cd a je fakt super...kym som si ho zohnala ta preslo dost casu ale nakoniec ho mam a som hrozne stastna ze mam internet...!!!!!! bez neho by som nic nemala...piesen Despre tine cant je kraaaaaasna ... odporucam *14* ... a este, ked sa niekto nieco dozvie noveho alebo bude mat najnovse info tak mi posielajte spravy na moj mail prosiiiim....
  • elaneliova

vypadá jako gay..

..kadeřník Libor Šula..
    • Re: vypadá jako gay..

haha *16* *5*
    • rafaelnadal

Re: vypadá jako gay..

..ale ještě víc připomíná frontmana skupiny Gypsy!!!!!!!!!!! *15*
      • rafaelnadal

Re: Re: vypadá jako gay..

Bangu!
  • vive dan balan!!!
  • FAKTICKY

jjjjjjjjá ho miluju je straššššně kllláááássssnej *14* *14* *14*
  • Re: Můj názor :-)

No a jak se líbí Dan vám? Nu tak písejte *4* A berte to tak jako takovou malou anketu hmmm *15* *3*
    • Re: Re: Můj názor :-)

noo tak Dan je moj oblubeny spevak...prvy krat som ho videla v skupine ozone a odvtedy ho "sledujem" cely cas az po dnes...len skodaaa ze je o nom malo informacii a je hrozne tazke si stahnut piesne a hlavne videa...ja by som chcela uplne vsetky videa ale nedaju sa bud stahnut alebo ani vidiet teda zohnat.....:(....tak keby dakto vedel nieco o nom nove a mal nejake info kde sa daju stahnut hocijake rozhovory, v telke, koncerty...tak mne dajte vediet na tma15@azet.sk.....prosiiim budem vdacna do konca zivota :)...tak dakujem a dovi ... to bol moj nazor...a Dan je kraaasny a super spieva a je proste moj najoblubenejsi spevak! pekny den *5* *14* *14*
  • Dan Balan

♥♥Dan♥♥ je prostě nejvíc sexy, ale neměl jim tohle udělat!!.......stejně je mi LOVE ♥♥ a já se na něj nezlobim....vono to snad ani nejde *4* *14* *14* *14*
  • Hello!

Hello Dan, is great you don't wrote it so you are honey,I LOVE YOU Mishell!
  • Danny

Dan vydal klip k písničce crazy loop!
    *15*
  • tak to je hustý!

Hej,viděla jsem jen asi prvních třicet vteřin z toho jeho novýho klipu.Teda měla jsem ráda O-Zone,a nasral mě,když je tak potrh.takže jsem naštvaná a vytlemená z jeho novýho klipu!Je to pěknej úlet! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit