-
vše nej!!!
hejjjj !!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
I love you for ever and i want to go with you in bed and stay there for ever bye sweetheart *4* *14*
-
FAKTICKY
Hmm to je teda fakt hustý a co ostatní nechtěli byste de taky vyjádřit já už jsem se vyjádřila dost a co vy taky dáte souhlas k tomu co jsem napsala?????????? *3* -
-
Re: FAKTICKY
nooo ja som sa uz vyjadrila ale musim este raz povedat ze je proste SUPER a nadherny....no co uz *14* ......
-
-
Dan :)
no Dan je mooooc sexy chlap, to sa neda ani zapriet....takze suhlasim... *14* *14* *14* .......oba klipy ma skvele a aj tu novu piesen o lete ... ta je fakt super *5* -
.....
Víte co?Ty co ho nemají rádi a říkaji že je Dan Balan buzna...dyť ho ani neznáte.Víte co je to jen ubohá závist.Natočte lepší klip,písničky a pod.a potom se nad něj možná povyšujte.Ale stak se na něj bude povyšovat jenom uplnej debil!!A když ho nesnášíte tak aspoň řekněte pls normálně a neurážejte ho.!Díík..!! -
-
Re: .....
jo úplně souhlasím *4*
-
-
DAN BALAN 2.4.2011 V PRAZE!
Dan Balan bude 2.4.2011 v Praze v SaSaZu!!!! -
-
Re: DAN BALAN 2.4.2011 V PRAZE!
opravdu?wow! -
-
Re: Re: DAN BALAN 2.4.2011 V PRAZE!
Ano:)) už se těšim:)
-
-
-
j'adore dan,surtout le groupe o-zone!! ils sont marrants...kiss!!!
-
Hello Dear,
Hello Dear,
My name is precious patric, am very glade to come across your profile today which i find interesting and wish to let you know that i will like to have a very good relationship with you, i hope you will welcome my friendship request? Please contact me with my privet Email preciou2patric@gmail.com so that l will give you my picture and tell you more about me,
hoping to see your mail
yours truely precious
PLEASE CONTACT ME WITH THIS EMAIL ID preciou2patric@gmail.com
Dobrý den Vážení,
Mé jméno je drahé patric, jsem velmi glade přijít přes váš profil, který i dnes najít zajímavé a chtějí vás informovali, že budu rád, že má velmi dobrý vztah s vámi, doufám, že budete vítáni přátelství mé žádosti? Prosím, kontaktujte mě s mou ptačí zob Email preciou2patric@gmail.com l tak, že vám můj obrázek a řeknu více o mně,
Doufají, aby váš mail
Vy opravdu drahé
Kontaktujte mne prosím s touto e-mailovou ID preciou2patric@gmail.com -
tapety
přidejte k Danovi někdo nákou tapetu pls pls pls, já vám budu moc vdecná..... já ho tak miluju je hroooozně krásnej, že jo?? I
♥
YOU DAN
*14* *14* -
ahoj i love