-
dracula
Jsem tvoje fanynka.Je to super, že si hrál Dráculu.Ahoj *1* -
-
Mám ráda:Dana Hůlku
Ahoj Dane,Mám tě moc ráda *14* hraješ super DRACULU!!!§A nechápu proč jsi brečel na tom dvd?Já vím byl jsi dojatej..Ale to nic....Já jsem byla na dráculovi.Ale byl tam:Marian Vojtko!!!Proč jsi tam nebyl ty?Mám tě moc ráda *14* *14* *14*
-
-
Dan
Dan Hůlka je jedna z mála celebrit,která se nebojí říct nahlas,co si myslí.Jeho hádherný hlas je nenahraditelný.Viděla jsem ho ve všech muzikálech a je to opravdový zážitek na celý život.Jeho image a jeho soukromí je JEHO.Svoji profesi zvládá dokonale.Těším se na obnovonou premiéru muzikálu Drákula.
Přeji mu ať zůstane SVŮJ,je skvělý. -
Je fakt, že dlouhý vlasy mu slušely víc...ale jinak je to nejlepší zpěvák na světě!!!
-
Dan je můj dlouholetý kamarád a přítel. Je to super člověk. Pokud tady jde o volbě prezidenta je mi v celku jedno že Dan volil Zemana. I kdyby volil třeba opici tak je mi to jedno. Protože, když máš člověka nebo herce či zpěváka opravdu rád tak by ti mělo být jedno jeké chyby se dopustil a Danovo jeden hlas pro Zemana myslim že nic nezmění většina české populace volila Zemana takže nemá cenu z toho Dana obviňovat. Jak Dan sám říká: nesuď člověka za chybu dokud tu chybu neuděláš sám.
A to je pravda. Každej si mohl vybrat a kdyby Dan nebyl mediální hvězda tak by to nikoho nezajímalo stejně jako nikoho nezajímá koho jste volili Vy. *16* -
Neni to blb,ale když nosil dlouhý vlasy slušelo mu to víc.Tahle image mu nesedí.
-
-
Re:
To máš teda pravdu.Ještě že si je zase nechal narůst,Nebyl to ten správný Dan. *3* *4*
-
-
:-)
Jo a taky přeju, ať mu to s Mončou Absolonovou vyjde, oba dva jsou nejen výborní zpěváci, ale i skvělí lidé. *3* *1* -
Nejlepší zpěvák
Daniel Hůlka je nejlepší zpěvák jakého znám. Podle mě má naprosto úžasný hlas. Můžu ho poslouchat pořád! Musim přiznat, že už od dětství je mým velkým idolem. -
-
Re: Nejlepší zpěvák
Ahojky, taky plně souhlasím *4* Dana Hůlku poslouchám už od mého útlého věku a muzikál Dracula jsem viděla už snad ve čtyřech letech a jako dítko ksem si ho zamilovala *4* nedávno jsem byla na obnovené premiéře, ale Dana jsem tam bohužel neměla *8* *9* -
-
Janička
Dane máš moc hezké vlasy...A nech jsi je...Mám tě moc ráda *14* A jsem tvoje velká fanynka *14* *3*
-
-
Re: Nejlepší zpěvák
ahoj Elis.Plně s Tebou souhlasím.Hodně celebrit by se od něho mělo co učit.Jeho hlas je dar a jako člověk je můj idol.A dokáže jako jeden z mála vdechnout divadelní postavě život.
Tak zase někdy.
ilonan
-
-
nová diskuse
Ahojky lidičky, dovolte abych vás pozvala do nového diskusního fóra na lide.cz o Danielovi Hůlkovi. -
Milý Danieli moc gratuluji k Čínskému vyznamenání ke vzniku Československa:))))
-
Daniel
Žeru ho, je to skvělej chlap. *14* *14* *3* čáu