Přejít na výpis diskuzí

Daniel Hůlka

OSOBNOST 31.12.2006 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misabatho

dracula

no je úžasnej hlavně v roli dracula tam je úplně boží byla sem na něm minulou sobotu a ted si v hlavě zpívám jeho písničky který tam zpíval
    • Dane dej mi icq

Dane máš icq??Moj je:574-128-214
      *14*
  • Pozor gratulaci odvolávání-stornuji,nesnáším Číňany !!!
    JÁ jsem ČECH!!!
  • Vlasy

no popravdě ses mi víc líbil s dlohými vlasy...teď to neni jak dřív...škoda *9*
  • Osobnosť

Prečo niektorí ľudia hodnotia človeka podľa toho ako vyzerá, veď je úplne jedno aké má vlasy. Dan je predovšetkým vynikajúci spevák a človek.Ak niekto dostal do daru taký hlas, ako on a vie sa o tento dar podeliť s inými tak je to predsa krásne. Želám mu nech mu to ešte dlho tak krásne spieva.
  • ziraaafka

Dracula

Ahoj všichni, přidávám se k vám a moooc se těším na staronového Draculu Dana *14*
  • přání

Milý Dane
    Přání k Tvým narozeninám hlavně přání dobrému zdraví,štěstí,dobrou pohodu
    a hodně zdaru do dalších let.
    *4* *4* *4* *4*
  • PŘÁNÍ

VÁŽENY DANE !!!
    PŘEJI VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM !!!
    JIŘÍ
    *3* *1* *3* *5* *15* *5* *3* *3* *1*
  • poděkování

Milý Dane moc vám děkuji za skvělý výkon v muzikálu Kat Mydlář.Jsem ráda že jsem se trefila do představení kde jste byl obsazen do role Kata Mydláře.Byl to pro mne nepopsatelně krásný zážitek.Přeji vám mnoho úspěchů na jevišti i v životě a další vydařené muzikálové role.Děkuji Renata *4*
  • Ahoj Dane mám tě strašně moc ráda moc ráda poslouchám tvoje písničky hlavně z Dráculi moje kamarádka je do něj taky uplně cvoklá.
    P.S. Jsi nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vážený pane Hůlko,
    považuji Vás za vynikajícího zpěváka a operního pěvce.
    Přednes české hymny po boku pana Zemana je výsledkem Vašeho celoživotního díla.
    Přeji Vám hodně zdraví.
    Déšť, Vůz a Pláč *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit