-
dracula
no je úžasnej hlavně v roli dracula tam je úplně boží byla sem na něm minulou sobotu a ted si v hlavě zpívám jeho písničky který tam zpíval -
-
Dane dej mi icq
Dane máš icq??Moj je:574-128-214
*14*
-
-
Pozor gratulaci odvolávání-stornuji,nesnáším Číňany !!!
JÁ jsem ČECH!!! -
-
Vlasy
no popravdě ses mi víc líbil s dlohými vlasy...teď to neni jak dřív...škoda *9* -
Osobnosť
Prečo niektorí ľudia hodnotia človeka podľa toho ako vyzerá, veď je úplne jedno aké má vlasy. Dan je predovšetkým vynikajúci spevák a človek.Ak niekto dostal do daru taký hlas, ako on a vie sa o tento dar podeliť s inými tak je to predsa krásne. Želám mu nech mu to ešte dlho tak krásne spieva. -
Dracula
Ahoj všichni, přidávám se k vám a moooc se těším na staronového Draculu Dana *14* -
přání
Milý Dane
Přání k Tvým narozeninám hlavně přání dobrému zdraví,štěstí,dobrou pohodu
a hodně zdaru do dalších let.
*4* *4* *4* *4* -
PŘÁNÍ
VÁŽENY DANE !!!
PŘEJI VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM !!!
JIŘÍ
*3* *1* *3* *5* *15* *5* *3* *3* *1* -
poděkování
Milý Dane moc vám děkuji za skvělý výkon v muzikálu Kat Mydlář.Jsem ráda že jsem se trefila do představení kde jste byl obsazen do role Kata Mydláře.Byl to pro mne nepopsatelně krásný zážitek.Přeji vám mnoho úspěchů na jevišti i v životě a další vydařené muzikálové role.Děkuji Renata *4* -
Ahoj Dane mám tě strašně moc ráda moc ráda poslouchám tvoje písničky hlavně z Dráculi moje kamarádka je do něj taky uplně cvoklá.
P.S. Jsi nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vážený pane Hůlko,
považuji Vás za vynikajícího zpěváka a operního pěvce.
Přednes české hymny po boku pana Zemana je výsledkem Vašeho celoživotního díla.
Přeji Vám hodně zdraví.
Déšť, Vůz a Pláč *4*