Přejít na výpis diskuzí

Daniel Hůlka

OSOBNOST 31.12.2006 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlasy

take se mi libil více s delšíma vlasy,zdravi lenka *14*
  • Dracula

Ahojky Dane Drácula je nádherný povedl se. Zatím jsem slyšela Cd co vyšlo v pondělí je to moc super.Budu držet palce při zítřejší premiéře. *14* Už abych měla DVD.Mnoho úspěchů v životě osobním i pěveckém? *4*
    • Re: Dracula

Ahoj, snažím se CD Draculy co vyšlo 2. února sehnat, ale v mém okolí je už vyprodané.. nemáš možnost ho koupit (samozřejmě zaplatím :-) )ještě jednou a poslat mi ho? Byla bych opavdu hodně vděčná. Dej mi vědět mailem, prosím. Děkuji.
  • Drahý pane Hůlko, vždy jsem Vás považoval za vynikajícího zpěváka, který se mohl směle rovnat Karlovi, ale po lidské stránce jste u mě v poslední době dost ztratil a to hned 2x... Poprvé vztahem s odpadlicí Šárkou Vaňkovou a podruhé a ještě daleko víc svou podporou Zemanovi... Nechápu, kde se se Vás vzaly tak primitivní pudy...
  • Přání

Všechno Nejlepší Dane
    Hodně zdraví,
    štěstí,lásky,radosti,
    klidu a pohody,ale také úspěchů
    Ti k Tvým
    Dnešním Narozeninám
    Přeje
    Dáša
    Pořádně to oslav !!!
    Krásné Narozeniny
  • Moc si ceníme VAŠEHO VLASTENECTVÍ ,protože v této mediální masáži vydrží jen vlastenci. Skoro všechny populární osobnosti podlehly cizáckému vlivu a její propagandě, - děkujeme za vystupování za M.Zemana v debatě na NOVĚ. Přejeme hodně pevné zdraví a mnoho úspěchů
  • je to hustej herec *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • Četl jsem na toto CD hodně recenzí, spíše negativních, ale pro mně "Dílem já" bylo hodně příjemné překvapení. Zajímavé spojení dvou osobností. Trošku z toho chvílema cítím Gabriela či Bowieho, což je moje krevní skupina :-). Paráda :-) . Škoda že CD zapadlo. Ani nevím, jestli bylo živě prezentováno. Určitě by to znělo zajímavě :-)
    • A ještě dodávám, na co Michal Pavlíček sáhne, to je záruka kvality :-)))
  • Je mi velice líto že mistr Josef Bednárik zemřel a porto bych chtěla všem lidem, kteří ho znali. Upřímnou soustrast.
  • Maira
    *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit