-
je to výborná herečka a jestli někdo máte nějaké keci tak sem nechodte.Jo a jestli naopak patříš mezi Daniny fanoušky *4* *1* tak na fanklub.vanovi.net *3*
-
Fanklub
Ahojky!! Patříš mezi fanoušky Dany Morávkové??Jestli ano, tak nesmíš chybět v našem Fanklubu!! Ještě to není úplně hotové, ale funkční to je :) www.fanklub.vanovi.net Čekáme na tebe!! *3* -
super herečka *14*
-
Malásek
Fakt si myslíte,že je herec? -
Pyšná princezna č.2
Vážená paní Morávková! Když jsem se zamýšlela nad tím, zda by někdo mohl někdy po paní Aleně Vránové zahrát "Pyšnou princeznu",tak jsem si myslela,že nikoliv - do té doby než jsem viděla Vás v Rod.poutech. Vy máte v sobě to charisma, tu povýšenost v držení hlavy i těla pro tuto postavu. Jen k Vám nemám prince Miroslava.Vladimír Ráž je zrovna tak těžce nahraditelný.Výškou a příjemným vzhledem.O hlasu ani nemluvě. Jste perfektní herečka a držím Vám všech 20, abyste moc a moc hrála pro své fandy. Patřím už(bohužel) mezi...sátníky. Moc Vás zdravím. *5* -
Dobrý den, chtěla bych se s Vámi přátelit (dopisováním). Prosím napište prosím prosím děkuji Adéla *3*
-
EMAIL DANY MORÁVKOVÝ PROSIM *14*
-
Ahojky všichni,kdo máte rádi Danulku Morávkovou jako já...jestli máte nějaké obrázky,informace,nebo si o ní chcete jen tak pokecat,tak pište na modra.stika@seznam.cz
-
Udělejte radost Danulce!
Kdo fandí Daně Morávkové, nebo komu se aspoň líbí jak vypadá, pošlete jí prosím hlas na: http://www.czech-tv.cz/program/detail.php?idp= 10074802315&day=1126648800&time=20:30&ch=1&vso=cen y_anketa&cenid=94 Je nominovaná na nejhezčí herečku, tak jí podpořte! Díky -
DANA
jste ta nej herečka na světě obdivuju vás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Dano
Dano jste ta nejlepší herčka co znám.I přesto že jste v rodinných poutech taková mrcha.jste fakt super!!! -
jsi nej...
dano jsi dobra ne dobra skvela at ti to vydrzi -
DANA JE SUPER
dano jste ta nejlepsi herečka na světě proste super -
happy birthday
vše nej k narozkám Dano ! -
Danka
Jaktoze nektere fotky ktere jsem nahrala tu nejsou a nektere jo????To by me teda zajimalo kdo to schvaluje!!!Jinak Danuska je nejlepsi!!!! -
Danka
Danko!!Jste nejlepsi!!Neznam lepsi herecku nez Vas!!Opravdu,verte mi!!Doufam,ze budete podavat stejne vykony jako do ted!!Drzim palce!!!!!!! -
Bomba
Danuško, jste ta nejlepší herečka pod širým nebem, neznám nikoho, kdo by mě zaujal víc než vy. Jste naprostá jednička a já jsem šťastná, že nás - vaše fanoušky obdarováváte nejlépe, jak dokážete. To moc herců nedokáže. Za to Vám patří moje OBROVSKÉ Děkuju... -
...
Nevim který blbec si tady hraje na Krátkého!Dana je super!:))Jestli má někdo nějaké info o Daně,napište mi prosím na mail:chopinka@seznam.cz...dík -
miluju tě
Ahoj Andrejko! Nezapomeň,že já se jen tak nevzdávám...stále Tě miluji!Jak jsi mi to jen mohla udělat?!Těším se na naše další společné setkání,pa Robik:)) -
dana-andrea
na rp se koukam pravadelne a miluji jak hrajete zlou a nenasytnou zlem andreu a jste skvela i va van helsing z pekla stesti husopaska atd. zboznuju vas od 6 let kdy sem se koukala na z pekla stesti.