Přejít na výpis diskuzí

Dana Morávková

OSOBNOST 31.12.2006 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: vubec

jo a ještě myslím že to že tk svěle zahraje takové mrchy(jk v seriálu nebo v pohádkách)je vlastnost výborné herečky *8*
  • vubec

Myslím že D.Morávková měla strašně moc záporňáckých rolí a tak se zapsala do paměti jako namyšlená intrikánka jak je to tu psáno...Ale teď sleduju Hádej kdo jsem a je velmi sympatická..A ještě poznámka k životopisu myslím že tam docela dost chybí že byla(nebo je?:))krasobruslařka!!!to je snad duležité ne? *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dana m.

je to inteligentni dama ktera je naprosto uzasna....a ze tady polovina lidi ji zase jenom urazi to je normalni protoze cesky narod nic jineho nez nadavat a pomlouvat neumi.Dano jsi skvela herecka *3*
  • Narozeniny

*3* Všecno nejlepší. *3* A Hádej, kdo jsem ve kterém účinkuje je úžasný pořad.
  • alanw

gabik444

mas uplnou pravdu.... *3*
  • alanw

danuska

nevite o ni nic!!!!je to velmi sympaticka a hodna zenska!!!!!!a velmi krasna... *14* *14* *3*
  • kahore

Re: ehm...

Souhlasím s gabik 444.
  • gabik444

ehm...

zajímalo by tě kolik z vás danu zná osobně z těch co tvrdí že je "namyšlená kráva" apod. řekla bych že ostatní tak soudí podle seriálu *1* a to mi příde hloupé jelikož je to herečka a je to její práce... já jí sice také neznám osobně, ale právě proto jí neodsuzuji když jí neznám.... *13*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dana m.

aby si se neposrala,asi bude3 taky tak synteticka a gumova barbina,ale herecka taky nic moc,trapna a nudna,
  • Re: Re: Re: Re: Dana m.

Dana je úžasný člověk.Tady si někdo asi nevidí do huby a evidentně s Danou asi nikdy nemluvil.. *16* *13* Daninka je nejlepší ..*14*
  • Dana

myslim ze Dana je moc hezka a mila, i kdyz ve VKV hraje potvoru..
  • Re: Re: Re: Dana m.

Hmm, tak to asi znáš jinou Danu Morávkovou, protože Dana je v soukromí naprosto skvělá!!! Vím o čem mluvím, znám jí přes dvacet let!!!
  • Pro 1957

PROTOŽE SI KAŽDÝ MŮŽE VLÉZT, KAM CHCE, TY PITOMČE USLINTANÝ !!!!!!!! *15* *15*
  • Dana

Ahoj Dano
    Já jse jmenuji Kateřina Černochová.To co jsi o tobě myslí druzí:to že jsi kráva.Já si myslím že to není pravda.A fandím ti v Hádej kdo jsem.
  • Re: Re: Dana m.

Danu znám osobně a dost dlouho na to, abych mohl napsat, že někteří lidé tady mají pravdu. Je to opravdu kráva tupá namyšlená. *8* *8*
  • Re: Re: Dana

Když ji nemáš rád, proč chodíš na její stránky, hňupe? *13* *13* *10*
  • Re: Dana m.

..přesně tak..ten kdo Daninku v životě nepotkal a nemluvil s ní, tak potom píše takový blbosti, jako tady příspěvky níže..ona je prostě dokonalá.... *14* *14* *5*
  • Dana m.

Ak ju osobne spoznate, super kocka....verte mi!!!!!
  • Re: Dana

Namyšlená tupá kráva.
  • Re: DANUŠKA

Na VKV se dívám jen kvůlí ní *1* je úžasná a kdo si myslí, že je namyšlená, ať se někdy podívá třeba na Hádej kdo jsem.. Podle mýho je to nejlepší česká herečka a taky nejvíc krásná *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit