-
titulek
je to krásná a milá ženská,ale ve VKV jí je škoda,měla by hrát v divadlech! -
Proč hned ty slova?
Bože lidi... jednou se někdo koukne na seriál kde hraje svou roli, a hned ji někdo začne odsuzovat? Navíc, její role měla doposud nějakou úroveň. Dana je v reálu dost milá ženská a nevybírá si lidi podle toho z jaké jsou společnosti a kolik mají peněz. Nejdřív se podívejte na sebe než začnete odsuzovat okolí. -
moc sexy
nadherna zenska *14* *14* -
Fanklub
www.fanklub.vanovi.net *14* -
Re: bfg
jo to jo je to rázná ženská ve VKV a Má vkus.. moc se mi líbí jak jí kostyméři oblékají *14* *1* *1* *1* mám jí ráda..prostěw super herečka -
nrer
stejne ho nemas.a jestli jo tak ho vybal!!!! *13* -
bfg
mě taky *3* *4* -
Re: ehm...
přesně tak,máš kuráž a to se mi líbí na ženách...... *4* *15* *7* to je pro Danu -
tyna182
moc se mi líbí seriál vkv je dost dobrá -
Re: Sexy
Jo, je to kočička! -
Sexy
Dana je nejvíc sexy češka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
milacek
takovou kocicku hledam,na 723055797 SMS.Kt a okoli!!!! -
milacek
fakt husta kocicka!!!!!!!!!! -
Super člověk
Ty lidi jsou ale kreténi. Já se s ní znam, s Petrem, jejím mužem, taky, jsou to oba DOBRÝ lidi, fakt, nevim, podle čeho ty idioti tvrdí, že je nějak namyšlená a to druhý už vůbec ne. Je to prostě kus, tak co by se taky neukázala polonahá, nemá se za co stydět a že by kvůli tomu nosila frňák nahoru, to vůbec pravda neni! -
Odpověď
Nikdo to tu nepochopil....já se nenavížím do téhle osobností. Jenom reaguji na jednu, co mi "kdysi" nadávala...kdyby někde řekl jí, to co ona mě, tak by to řešila se všemi...Myslela jsem, že jeden příspěvek nebo pouhé dva emaily, budou stačit, aby si uvědomila, co vlastně řekla...ale jak vidím....řešit něco s vámi je pouhá stráta času... -
Dana je nej
Tohle je diskuze o ničem! Já myslela, že je to servr pro fanoušky a ne pro magory, kteří jen kritizují a navážejí se do osobností, které ani sami neznají! Hlavně, že jejich názor je ten pravý!Pro nás, kteří Danu známe osobně, je tato herečka spřízněná duše *3* , vůbec není taková jakou jí znáte z Tv.Je moc milá a hodná, ale to nepochopí ten, kdo nezažil. a jestli tady někdo tvrdí, že zná Danu už spoustu let a přesto může říci, že je to kráva, se asi k ní nechoval zrovna nejlépe, proto i Dana se mu jevila náležitě! Jste fakt ubohý! Dana je skvělý človíček, kterého ze světa šoubysnysu znám. Je skvělá a šmitec! *4* *5* -
Re: Re: Miška
Vůbec bych to neřešila. Nikdo se tu rozhodně nechtěl do nikoho navážet, myslím, že s psaním pod jiným jménem začal někdo jiný. A navíc, Míšo, sama jsi psala, že je pro Tebe tahle kapitola uzavřená, tak nevím, proč ji zvovu otevíráš a chodíš na Daniné diskuze. Takže prosím respektuj to, co jsi napsala. Tím to pro mě končí.. -
Re: Miška
Podívej,když Danu nemáš ráda-proč pořád lezeš na její stránky?A můžu vědět,kdo ti řekl že seš schyzofrenik??Danu neznám tak dobře jako její rodina,ale myslim že ji znám natolik,abych mohla odporovat tvým názorům-Ty totiž Danu neznáš vůbec.Vzpomeň si na ten zážitek z divadla-někde uvnitř sebe moc dobře víš že je hodná..takže fakt nechápu důvod těch tvých zkreslených názorů.A jediný,kdo tady nějakým způsobem nadává jsi ty. -
Miška
Jo...pořád ty stejné žvásty od "magorů" z jejího fanklubu...To jsou prostě lidi, kteří těm ostatní, co nemají rádi Morávkovou říkají schyziofrenici nebo spíš JEDNA a té to jistě doje - doufám...protože mě do něho nikdo nikdy nadávat nebude *13* *13* *16* -
Dana
No,já myslim že vždycky tady budou ty lidi,co si myslí že člověk je stejný jaká je jeho role-například v seriálu,ale těch lidí je mi líto.Dana je naprosto jiná než Andrea..Kdo máte Danu rádi,nic si z těch hnusných příspěvků nedělejte.Nikdo nám ji nevezme a dana zůstane stejná:-)