Přejít na výpis diskuzí

Dana Morávková

OSOBNOST 31.12.2006 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re:

Je dobra.
  • Daninka

Tery vidim ze nezahalas a propagujes Daninku kde to len ide..to je pekne...Inak musim uznat ze pekne fotky su na tejto stranke.... *3* *3* *3*
  • TýTý 2007

Pokud chcete, aby byla Dana Morávková i v letošní anketě TýTý 2007, můžete ji pomocí Vašich hlasů nominovat.Více informací o hlasování je na jejím fanklubu (www.fanklub.vanovi.net) ...
    *4*
  • DANUŠKA

AHOJ DANUŠKA JE MOJE OBLÍBENÁ HEREČKA!JE TO SUPER BABA.VE VZTAZÍCH JE SKVĚLÁ NEMYSLITE? MARKET *3* *3* *3*
  • Re: Re: mám, ale nedám

Tak hlavně že ses pochlubil. *3*
  • fanklub.vanovi.net

Janička má pravdu, protože tyhle stránky, které tam dala jsou fakt super...nejen, že se tam dozvíš něco víc o Danince, ale také tam najdeš třeba i nové kamarády...moc se na vás těšíme... *4*
  • Re: Dana

na konci je com *13*
  • Dana

Email Dany Morávkové je Dana@Moravkova.cz
  • Re: Malásek

není, je to výborný hudební skladatel a skvěle doprovází Hanu Hegerovou
  • Re: mám, ale nedám

Mám na ní telefon, ale dát ho nemůžu....
  • Danuška

Máte rádi Danu??Chcete se o ní něco dozvědět nebo si jen prohlídnout fotky?Určitě se podívejte na www.fanklub.vanovi.net *4* *3*
  • TýTý 2006

HLASUJTE PRO DANU V ANKETĚ TÝTÝ 2006!!!

pošlete SMS ve tvaru TYTY E 3 a odešlete ji na číslo 906 06 09

HLASUJTE PRO SERIÁL VELMI KŘEHKÉ VZTAHY:

- SMS ve tvaru TYTY I 4 na číslo 906 06 09

-cena SMS je 9Kč včetně DPH, z jedné SIM karty můžete poslat nejvýš 4 SMS nebo 4 telefonáty, hlasujte do 17.3.2007 do 16:00-
  • Super herečka

Ahojky Dano Morávková jseš pro mě dobrá herečka jseš opravdu super jseš prostě úža. moc tě pozdravuji i celou tvoji rodinu prosím napiš mi prosím napiš mi mc děkuji ahojky Terka(ps.měj se)! *3*
  • charakter

moc atraktivni zena.....skvela herecka krasna no nema chybu taky bych tak chtela vypadat....taky moc sexy *16*
  • moc krasna zenska jen skoda ze hraje v poutech to me nebavi, takovy serialy sou pro me nuda *9*
  • Máte něko email bo nějaký kontakt na Danu Morávkou? Díky moc.. *3* p.s je to skvěla herečka,sympatická ženská..nemá chybu..
  • krásná žena...
  • Danča

Ahojky lidičky.Dana Morávková je moc fajn herečka.Hezká a šmrncovní.Andrejku v Rodinných poutech hraje geniálně *15* Nevíte,jestli náhodou nebudou mít teď někdy RP autogramiádu?Mějte se,pa
  • ahoj dano *14* *14* *14* *14* jak se máš.
  • je to výborná herečka a jestli někdo máte nějaké keci tak sem nechodte.Jo a jestli naopak patříš mezi Daniny fanoušky *4* *1* tak na fanklub.vanovi.net *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit