-
Re:
Je dobra. -
Daninka
Tery vidim ze nezahalas a propagujes Daninku kde to len ide..to je pekne...Inak musim uznat ze pekne fotky su na tejto stranke.... *3* *3* *3* -
TýTý 2007
Pokud chcete, aby byla Dana Morávková i v letošní anketě TýTý 2007, můžete ji pomocí Vašich hlasů nominovat.Více informací o hlasování je na jejím fanklubu (www.fanklub.vanovi.net) ...
*4* -
DANUŠKA
AHOJ DANUŠKA JE MOJE OBLÍBENÁ HEREČKA!JE TO SUPER BABA.VE VZTAZÍCH JE SKVĚLÁ NEMYSLITE? MARKET *3* *3* *3* -
Re: Re: mám, ale nedám
Tak hlavně že ses pochlubil. *3* -
fanklub.vanovi.net
Janička má pravdu, protože tyhle stránky, které tam dala jsou fakt super...nejen, že se tam dozvíš něco víc o Danince, ale také tam najdeš třeba i nové kamarády...moc se na vás těšíme... *4* -
Re: Dana
na konci je com *13* -
Dana
Email Dany Morávkové je Dana@Moravkova.cz -
Re: Malásek
není, je to výborný hudební skladatel a skvěle doprovází Hanu Hegerovou -
Re: mám, ale nedám
Mám na ní telefon, ale dát ho nemůžu.... -
Danuška
Máte rádi Danu??Chcete se o ní něco dozvědět nebo si jen prohlídnout fotky?Určitě se podívejte na www.fanklub.vanovi.net *4* *3* -
TýTý 2006
HLASUJTE PRO DANU V ANKETĚ TÝTÝ 2006!!!
pošlete SMS ve tvaru TYTY E 3 a odešlete ji na číslo 906 06 09
HLASUJTE PRO SERIÁL VELMI KŘEHKÉ VZTAHY:
- SMS ve tvaru TYTY I 4 na číslo 906 06 09
-cena SMS je 9Kč včetně DPH, z jedné SIM karty můžete poslat nejvýš 4 SMS nebo 4 telefonáty, hlasujte do 17.3.2007 do 16:00- -
Super herečka
Ahojky Dano Morávková jseš pro mě dobrá herečka jseš opravdu super jseš prostě úža. moc tě pozdravuji i celou tvoji rodinu prosím napiš mi prosím napiš mi mc děkuji ahojky Terka(ps.měj se)! *3* -
charakter
moc atraktivni zena.....skvela herecka krasna no nema chybu taky bych tak chtela vypadat....taky moc sexy *16* -
moc krasna zenska jen skoda ze hraje v poutech to me nebavi, takovy serialy sou pro me nuda *9*
-
Máte něko email bo nějaký kontakt na Danu Morávkou? Díky moc.. *3* p.s je to skvěla herečka,sympatická ženská..nemá chybu..
-
krásná žena...
-
Danča
Ahojky lidičky.Dana Morávková je moc fajn herečka.Hezká a šmrncovní.Andrejku v Rodinných poutech hraje geniálně *15* Nevíte,jestli náhodou nebudou mít teď někdy RP autogramiádu?Mějte se,pa -
ahoj dano *14* *14* *14* *14* jak se máš.
-
je to výborná herečka a jestli někdo máte nějaké keci tak sem nechodte.Jo a jestli naopak patříš mezi Daniny fanoušky *4* *1* tak na fanklub.vanovi.net *3*