Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dan

dan je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa žeruho *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Dan je úplně nej!!! *14*
  • ...

jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3*
  • Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
  • Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
  • proč

dravím landovce nemate pls nekdo film Proč
  • Bůh

Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14*
    • Re: Bůh

já ho taky zbožnuju on je tak krásnej a je eště víc něž bůh hudby mám všechny jeho CD včetně BOUŘE je to nehorázně krásný *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
    • Re: jj

to máš nejspíš pravdu, ale vysvětluj to lidem, kteří to nechápou:-(je to fakt těžký...vysvětlovat můžeš třeba celý život a stejně si to každý pochopí úplně jinak...je jen na nás, jak se ke všemu postavíme.Myslím, že my nikomu názory nevnucujeme, jen dáváme najevo, že nám opravdu záleží na danově tvorbě...
  • HAGEN A LANDA JE BŮH ! ! ! Oi! *16*
    • Re: jj

Bůh?!-to přece nemůže být nikdo *13* jo, landa je opravdu kapacita...hodně lidem otevírá postupně oči a jeho názory jsou opravdové, reálné...neříkám, že je tvůj názor špatný...jen tě chci upozornit, že s Bohem nemůžeš srovnávat nikoho, ani pana landu.Já vím, jak je snadné říct, že landa je Bůh-a taky-kdo je to vlastně Bůh?! - ale myslím, že landa to fakt není, i když poslouchám jen jeho písničky a vím, jak je fajn, když má člověk pocit, že písně rozumí tvé duši...ale zapomeň na landa=Bůh, jo? *1*
      • Re: Re: jj

Landa=Bůh??? No, pro nás křesťany určitě ne, ale pro nějakou sektu? Co víš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit