-
when you created this site?.
I am newbie,
you shared a brilliant job :D
There were a post and author have to create http://cartolina-gratuita-augurio.cartolina-natale.com - cartolina gratuita augurio
Mmm.. we want to find fresh pages of http://foto-film.nuovofresco.it - foto film
I suppose We searched badly ..
Respect.... -
orlik
mate niekto piesne od orliku ak ano prosim zaslite ichj na moij majl thank you
LANDA JE KRAAAAAAAAAL!!!!
kto nesuhlasi nech ide niekam
ň -
-
Re:jj
dobře, s králem tak trochu souhlasím...ale zase, landa je přece taky jenom člověk jako každej z nás...má své chyby, každý z nás by chtěl být dokonalý tak jako on, ale řekněte sami-kdo z lidí je dokonalý?!-nikdo...a tak to bude navždycky.Jasně, on se o to-být dobrým člověkem-alespoň snaží a myslím, že se mu to opravdu hodně daří...souhlasím s tím, že je nej zpěvák, má super písničky(hlavně texty)..o hudbu mi až tolik nejde, důležitý jsou texty, který se nám snaží něco říct a dopomoct k tomu, abychom se i my snažili být dobrými lidmi tak, jako se snaží landa... -
-
Re: Re:jj
miluju dana landu. -
Re: Re:jj
jj, přesně tak. A pořát jako jeden z mála doufá,že se lidi konečně vzpamatujou, rozhlídnou se kolem sebe a řeknou si: ,,co jsme to sakra provedli??" A já samozřejmě doufám s ním, že už tu aspoň pár takových lidí je. Sice asi vážně jenom pár, ale to se časem díky Danovi (a hlavně jeho textům)může změnit. Češi by se měli konečně probrat a začít se snažit. Jinak nevim nevim, kde to jednou skončí...
-
-
-
petrisha
MNE SA LUBI AJ ORLIK:SUPEEER
*3* *3* -
petrisha
danusko je moj naaaaaaaaaj spevacik.co bych dala za to aby mi aspon poslal e-mail.paaaaa *4* -
-
Re: jj
taky jsem si říkala, že by bylo prima, kydby landa chodil častěji na své oficiální stránky a bavil se s náma na fóru...pak mi ale kdosi řekl, že i to, že nás tam dan přišel vůbec pozdravit je velmi důležité a já si to uvědomila...uznala sem, že vlastně nemám právo říkat danovi, aby tam s námi byl dýl...vlatně můžu být ráda, že tam vůbec přišel a za to mu moc děkuju...e-mail není až tak důležitý, jak se na první pohled může zdát.Nejdůležitější je to, abychom ho brali jako člověka a pochopili, že toho má opravdu moc...a vlatně, to on jediný bojuje za naše názory a dává nám reálný pohled na svět a celkovou budoucnost.Tak hlavu vzhůru, třeba ti opravdu jednou napíše...a kydž ne, tak se na něj nezlob:-))
-
-
dan
dan je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa žeruho *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Dan je úplně nej!!! *14*
-
...
jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3* -
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
-