Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
538 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrisha

danusko je moj naaaaaaaaaj spevacik.co bych dala za to aby mi aspon poslal e-mail.paaaaa *4*
    • Re: jj

taky jsem si říkala, že by bylo prima, kydby landa chodil častěji na své oficiální stránky a bavil se s náma na fóru...pak mi ale kdosi řekl, že i to, že nás tam dan přišel vůbec pozdravit je velmi důležité a já si to uvědomila...uznala sem, že vlastně nemám právo říkat danovi, aby tam s námi byl dýl...vlatně můžu být ráda, že tam vůbec přišel a za to mu moc děkuju...e-mail není až tak důležitý, jak se na první pohled může zdát.Nejdůležitější je to, abychom ho brali jako člověka a pochopili, že toho má opravdu moc...a vlatně, to on jediný bojuje za naše názory a dává nám reálný pohled na svět a celkovou budoucnost.Tak hlavu vzhůru, třeba ti opravdu jednou napíše...a kydž ne, tak se na něj nezlob:-))
  • dan

dan je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa žeruho *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Dan je úplně nej!!! *14*
  • ...

jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3*
  • Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
  • Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
  • proč

dravím landovce nemate pls nekdo film Proč
  • Bůh

Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14*
    • Re: Bůh

já ho taky zbožnuju on je tak krásnej a je eště víc něž bůh hudby mám všechny jeho CD včetně BOUŘE je to nehorázně krásný *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
    • Re: jj

to máš nejspíš pravdu, ale vysvětluj to lidem, kteří to nechápou:-(je to fakt těžký...vysvětlovat můžeš třeba celý život a stejně si to každý pochopí úplně jinak...je jen na nás, jak se ke všemu postavíme.Myslím, že my nikomu názory nevnucujeme, jen dáváme najevo, že nám opravdu záleží na danově tvorbě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit