-
petrisha
danusko je moj naaaaaaaaaj spevacik.co bych dala za to aby mi aspon poslal e-mail.paaaaa *4* -
-
Re: jj
taky jsem si říkala, že by bylo prima, kydby landa chodil častěji na své oficiální stránky a bavil se s náma na fóru...pak mi ale kdosi řekl, že i to, že nás tam dan přišel vůbec pozdravit je velmi důležité a já si to uvědomila...uznala sem, že vlastně nemám právo říkat danovi, aby tam s námi byl dýl...vlatně můžu být ráda, že tam vůbec přišel a za to mu moc děkuju...e-mail není až tak důležitý, jak se na první pohled může zdát.Nejdůležitější je to, abychom ho brali jako člověka a pochopili, že toho má opravdu moc...a vlatně, to on jediný bojuje za naše názory a dává nám reálný pohled na svět a celkovou budoucnost.Tak hlavu vzhůru, třeba ti opravdu jednou napíše...a kydž ne, tak se na něj nezlob:-))
-
-
dan
dan je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa žeruho *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Dan je úplně nej!!! *14*
-
...
jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3* -
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
-
-
proč
dravím landovce nemate pls nekdo film Proč -
Bůh
Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14* -
-
Re: Bůh
já ho taky zbožnuju on je tak krásnej a je eště víc něž bůh hudby mám všechny jeho CD včetně BOUŘE je to nehorázně krásný *14* *14* *14* *14* *4* *4*
-
-
tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
-
-
Re: jj
to máš nejspíš pravdu, ale vysvětluj to lidem, kteří to nechápou:-(je to fakt těžký...vysvětlovat můžeš třeba celý život a stejně si to každý pochopí úplně jinak...je jen na nás, jak se ke všemu postavíme.Myslím, že my nikomu názory nevnucujeme, jen dáváme najevo, že nám opravdu záleží na danově tvorbě...
-