Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si nejlepsi *14*
  • podte niekto na pokec LANDIK3 *3*
  • si najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • Ahojky seš fakt super *1* *4*
  • Prave pocuvam KDYBY ... *14* *14*
  • Jsi skvjelaj *3* *1* *1*
  • Daniel Landa

Ahojky lidi! Neví jestli se vám Daniel Landa líbí,al e já ho ráda mám a hlavně on si na nic nehraje a má rád jak svoje fanoušky tak i svoje dobře vytvořené práce.Dan je docela sympatický člověka a muž a má krásné písničky a ty klipe jéé! *14* no prostě Dan je super a myslete si o něm co chcete.Ale neměli by jste mu tady nadávat,udělejte si svůj chat a tam si ho pomlouvejte jek chcete,ale tady asi ne,jak by se to líbilo vám kdyby vás tady někdo pomlouval za zády a to zde kam chodím moc lidí a čtou si to a potom si o něm myslí bůh ví co. *16* To se přece nedělá. *13* A hlavně já si na tebe taky udělám chat a budu tě pomlouvat jo??Jak se ti to bude líbit? *15* No nevadí já si vyleju vztek až na tom chatu a uvidíš co tam o tobě ty co pomlouváš tady Landu řeknu. *1* *15* jen počkej. *5* Vaše autorka Nikola!
  • http://www.emma-watson.cz/
  • Když už řešíte tu je ho Minulost, co je na tom špatnýho? Byl to skin, vlastnenec, to je dnes málokdo...Je to škoda! At žije Landa !
  • Já nevím co furt maj lidi okolo mě proti Landovi vždyt fůrt všici tvrdí neohlížet se do zadu.A stale tahají jeho temnou minulost na povrch vždyt se snaží ze všech sil nám dokázat že se změnil kdo jste slyšel nebo viděl tajemstý tak dobře výte že se změnil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit