Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trapas

Landa je k smíchu. Hraje si na bůhvijakýho filozofa a myslitele přitom ty "moudra" co z něho padají může každej slyšet v nejbližší hospodě IV cenové skupiny. A texty taky kýč Hložek a Kotvald počátku 21 století.
    • Re: jj

Tvůj názor ti brát nebudu, ale...proč nám sem vlastně chodíš sdělovat, jak se ti landa příčí?myslím, že je to zbytečné...stejně si o něm udělá každý obrázek sám...a taky, nikdo ti jeho názory nenutí, když nechceš, tak ho prostě neposlouchej a hotovo *4*stejně tak, jako já nesouhlasím s tebou, tak ty nebudeš souhlasit se mnou...no a takhle se můžeme handrkovat pořád dokola a to já opravdu nechci... *13*
  • jsi superrrrrrrrrrr *1* *4*
  • Ahoj Dane si fakt skvělej a hrozne se mi líbí tvoje CD s ORLÍKU strašně tě mam rááááááááádddd měj se krasně Fíša z Volar z 9.c
  • Ahoj Dane hrozně se mi líbí tvoje písně,strašně ti fandim a myslim si že to dotahneš daleko.Posloucham tě už hodně dlouho si fakt dobrej mam všechny tvoje cd a koncerty si prostě nejlepší nikoho jinyho neposloucham než tebe mam k tobe duvěru tvuj albo s 9.c
  • Landa

si fakt dobrej
  • Slovensko

Aj na Slovensku si stale cislo JEDEN !!!!
  • Dan je jeden z tech lidi, ktery fakt vedi, co chtej a dokazou si za tim jit! Neni to zadnej posahanej debilek, co si na neco hraje, je sam sebou a ma zajem o to, aby CESKEJ STAT byl takovej, jakej si zaslouzi bejt!!!Dane diky, ze existujou normalni lidi!!!
  • landa

jsi nejlepsi neznam lepsiho zpevaka byla jsem na tvojem koncerte byl super *3*
  • jsi nejlepsi

JSI NEJLEPSI fandim ti!!!!!!!!!!!!! *3*
  • www.daniellanda.cz

Jsi fakt nejlepší!!! Jseš jednička prostě super!!! *3* Nejrači od tebe poslouchám Vltava Tour, a hlavně Orlík jak Demisi tak Oi! Oi! Jsi můj nej nejoblíbenější zpěvák. Do toho Dane!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit