-
Dan je hezkej, milej chlap. Zpívání mu jde skvěle, v autech se určitě taky dostane na vrchol. každá jeho písnička o něčem vypovídá, stačí ji pozorně poslouchat a to umí jen mílokdo. Kdo na to nemá, myslí si, že je jen frajírek. Líbí se mi, jak uctívá památku K.K. Jen tak dál, Danieli Lando! *4* *5* *3*
-
si nejlepsi *14*
-
podte niekto na pokec LANDIK3 *3*
-
si najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
Ahojky seš fakt super *1* *4*
-
Prave pocuvam KDYBY ... *14* *14*
-
Jsi skvjelaj *3* *1* *1*
-
Daniel Landa
Ahojky lidi! Neví jestli se vám Daniel Landa líbí,al e já ho ráda mám a hlavně on si na nic nehraje a má rád jak svoje fanoušky tak i svoje dobře vytvořené práce.Dan je docela sympatický člověka a muž a má krásné písničky a ty klipe jéé! *14* no prostě Dan je super a myslete si o něm co chcete.Ale neměli by jste mu tady nadávat,udělejte si svůj chat a tam si ho pomlouvejte jek chcete,ale tady asi ne,jak by se to líbilo vám kdyby vás tady někdo pomlouval za zády a to zde kam chodím moc lidí a čtou si to a potom si o něm myslí bůh ví co. *16* To se přece nedělá. *13* A hlavně já si na tebe taky udělám chat a budu tě pomlouvat jo??Jak se ti to bude líbit? *15* No nevadí já si vyleju vztek až na tom chatu a uvidíš co tam o tobě ty co pomlouváš tady Landu řeknu. *1* *15* jen počkej. *5* Vaše autorka Nikola! -
http://www.emma-watson.cz/
-
Když už řešíte tu je ho Minulost, co je na tom špatnýho? Byl to skin, vlastnenec, to je dnes málokdo...Je to škoda! At žije Landa !