-
Landa je opravdu Osobnost
Pro všechny ty, kteří nechápou : každý máme nárok na chyby, ale ne všichni si je uvědomujeme a chceme s tím něco dělat. Dan chyby dělal,dneska se k nim upřímně přiznává - a to je víc než statečné!! Kdo z nás je tak čestný a statečný, že přizná před širokým fórem, že chyboval a že je mu to líto?! Tak už přestaňte s těmi hloupými soudy a raději si sáhněte do svědomí v čem se tak lišíte, že si troufáte soudit. -
Jseš nejlepší!!!! Fakt jednička Dane!!!!
-
dojmy vs. pojmy
nejsem nejaky vylozeny priznivce Daniela Landy, aledocela me udivuje, jak ho tady nekteri v souvislosti s jeho skinheadskou minulosti nazyvaji neonacistou. ano, landa byl skinhead, sam to potvrzuje ve svem prohlaseni, ale skinhead a neonacista neni to same! hnuti skinheads vzniklo puvodne v anglii a byli to fotbalovi fanousci, a tak vsichni skinheads jsou okamzite povazovani za neonacisty. nevim cim to je, ze v nasi spolecnosti, kdyz je k cloveku prilepena nalepka pravicoveho extremisty (nekdy staci uz volba ODS nebo dokonce clenstvi v teto strane), coz je pripad i landy, se ji clovek uz nezbavi, at je jakkoliv pravdive, a tento clovek se stava cilem vsemoznych utoku, narceni, atd, atd. a pritom nechavaji bez povsimnuti "levicaky" (rozumnejme cleny KSC), kterych je zde mnohem vic, maji mnohem vyssi funkce a pritom jsou mnohdy vice nebezpecni nez obavani "pravicovy extremiste"! nejspise je to tim, ze totalitni pravicovy rezim zde byl mnohem kratsi dobu nez levicovy a nase ceske vycurane dusicky se nedokazali zachovat podle pouceni, ze kdyz na neco nemas, tak se s tim spoj. mi proste nedokazeme zapomenout urcite casti lidske minulosti, ale jine zas docela snadno! jak sem se tady nad tim zapremyslel, tak s tou obrodou spolecnosti ma Landa i docela pravdu. -
BOUŘE
KONZERT V PRAZE BYL DOCELA DOBREJ. -
nic než Národ
nazdarek lidi,sem moc rad,že sdilite stejny názor jako ja.Dan je a navždy bude nejlepší.o tom není pochyb!a "zdravim" všechny kretény kteří si Ho dovolují kritizovat a nadávat mu do nácků atp., -
Ahoj lidi a mozna i Dane....jsem tvůj velkej fanoušek.Jsi ten nejlepší zpěvák co znám.Byl jsem na všech tvých koncertech..........nejvic se me na tobe libi ty tvoje názory.......ty dokážeš říct co si mysliš to v této době moc lidí nedokáže a je to škoda, ten svět by mohl vypadat jinak.........Jseš fakt nejlepší chlap co znám........Lukáš
-
Dane jses nejlepsi.....JA CHCI PODPIS:)
-
seš skvělej
-
Ahoj,jsem fanoušek Daniela Landy,možná píšu přímo Danielovi nevim.Jen jsem chtěl říct že jste nejlepší a já vám fandím.Byl jsem na vašem koncertu Bouře, a samozřejmě jsem byl mezi těmi co vám fandili.Jste fakt dobrej.Hrozně se mi líbí písně typu:Vltava,Šance,Krvavá parta,Motýlek,Valčík...Až budu mít trochu víc peněz tak si koupím nějaký další CD s vašimi písněmi.
-
cože?
cože? dandalanda končí? no to je supr! lepší zprávu sem neslyšel ani nepamatuju! mejte se tu pekne, fanousci... alib agil doolb dna ruonoh karel kašour