-
Jen chci rict ze je velka skoda ze dan konci a nevim co bych dal za to, aby pokracoval nezapomen dane, ze si byl 2. ve slavikovi a az gott chcipne tak budes 1. , protoze ty si to zaslouzis, protoze tak jako ty nikdo cechy uz nebude chtit probrat k zamyslivosti tak si to rozmysli s tim koncem. diky
-
Všechno nej
-
Jo Tak to je ohen
-
Blahopřání
Dane,všechno nejlepší k Tvým zítřejším narozeninám.A přeju Ti mnoho úspěchů.Taky mám 3 dcery a moc rády tě poslouchají.Těším se na dnešní koncert.Čus a pořádně to rozjeď! -
Prodám vstupenku na kocert Daniel Landa - Bouře, který se koná 3.11.2005 v Ostravě. Cena 800 Kč. tel.:737048405, raději sms.
-
je nejlepší
-
jasně
Landa je nejlepší ze všech zpěváků které znám a to jich znám hodně!!! -
JSI NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Ahojky Dane jsi prosrě nejlepší moc Ti fandím jsi super a moc se mi líbí ORLÍCI je to nášlap.Zrovna o tobě píšu referát a chtěla jsem se tě zeptat jestli tě baví víc fotbal,nebo hokej?????????????????????????TOHLE FAKT NIKDE NEPÍŠOU předem moc děkuji za odpověď a hodně šštěstí v Tvé kariéře pa Tvoje fanynka Verča ze Studénky -
Daniel Landa je moc pěknej chlap a hraje skvěle už se moc těšim na Bouři a děkuju mu za Neqolk je to nádhera,otevřel mi oči,ještě jednou díky
-
landa je nejlepsi
Landa je fakt super. Je mi akorat lito ze se rozhodl skoncit, tak prome bylo nutnosti s jit koupit listek na bouri2005!!!!! Moc se mi libej jeho texty proto ze vsechno co zpiva je pravda. Doufam ze jeste nazpiva spoustu dobrych pisni!!!!!!!!!!!! S POZDRAVEM!!!!!