-
Dane jses nejlepsi.....JA CHCI PODPIS:)
-
seš skvělej
-
Ahoj,jsem fanoušek Daniela Landy,možná píšu přímo Danielovi nevim.Jen jsem chtěl říct že jste nejlepší a já vám fandím.Byl jsem na vašem koncertu Bouře, a samozřejmě jsem byl mezi těmi co vám fandili.Jste fakt dobrej.Hrozně se mi líbí písně typu:Vltava,Šance,Krvavá parta,Motýlek,Valčík...Až budu mít trochu víc peněz tak si koupím nějaký další CD s vašimi písněmi.
-
cože?
cože? dandalanda končí? no to je supr! lepší zprávu sem neslyšel ani nepamatuju! mejte se tu pekne, fanousci... alib agil doolb dna ruonoh karel kašour -
Jen chci rict ze je velka skoda ze dan konci a nevim co bych dal za to, aby pokracoval nezapomen dane, ze si byl 2. ve slavikovi a az gott chcipne tak budes 1. , protoze ty si to zaslouzis, protoze tak jako ty nikdo cechy uz nebude chtit probrat k zamyslivosti tak si to rozmysli s tim koncem. diky
-
Všechno nej
-
Jo Tak to je ohen
-
Blahopřání
Dane,všechno nejlepší k Tvým zítřejším narozeninám.A přeju Ti mnoho úspěchů.Taky mám 3 dcery a moc rády tě poslouchají.Těším se na dnešní koncert.Čus a pořádně to rozjeď! -
Prodám vstupenku na kocert Daniel Landa - Bouře, který se koná 3.11.2005 v Ostravě. Cena 800 Kč. tel.:737048405, raději sms.
-
je nejlepší