Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No comment

No jo, copak Náš Dan :) Kdysi se tomu, jak on zpívá, říkávalo 'Morální podpora'.Fandíme Ti, Dane, pokračuj v tom a dotáhneš to(ne že už bys nebyl známej) hodně daleko. ;)
  • RODÁCI

Ve filmografii chybí seriál RODÁCI,v 8 dílu má patku *1* a dobrý texty *5*
  • ĎAKUJEM

Niektorý ludia sú sebecké svine a preto nechápu texty piesní ktoré piše... Ja len Ďakujem Karlovi Krilovi že ho prinútil spievať. Ďakujem ti Daniel, otvoril si mnohým oči tak ako nikto iný ešte raz veľké Ďakujem aj za ten koncert na ktorom si nás vyhodil. S pozdravom Jana
  • ales76

Dotkni se duhy

Dan natočil film z prostředí rally a do kin letos koncem roku.
  • Dan

Zdravím, Dan je výbornej zpěvák i člověk, to bez debat, ale trošku odbočím, ta otázka ohledně toho kolik měří mě taky zajímá, tipuju tak 180? Kdo ho zná, kdo ho viděl, kdo ho potkal, trioufáte si odhadovat? =)
  • lucyje13

Dan = Osobnost

Dan je prostě člověk, který si získal můj obrovský obdiv. Pokud bych jednou dokázala aspoň polovinu toho, co on, byla bych spokojená. *4*
  • gabrilel

Daniel je supr

Ahoj- rad posloucham Daniela Landu libisemi jeho pisnički.
  • Dan Landa

Daniel je clovek,ktery ma charakter a prirozenou inteligenci.Dane,jen tak dal,bez Vas si svet nedokazu predstavit.Vazim si Vas.
  • Pochvala

Dan,Dan a ještě jednou Dan.Paráda po všech směrech.Víc takových Danečků by svět potřeboval.Ale pořád má dost odpůrců.Škoda,že někdo nedokáže hodit za hlavu předsudky.
  • Re: jojo tomu se říká zpěvák

Nějaký koncerty Dan má,ale hodně hodně málo.Byla jsem vloni na jeho koncertě v Brně.A musím říct,že to fááákt stálo za to.Pravda k pódiu mezi vyholený hlavy jsem se nehrnula,ale parádně jsem si to užila.Dan je nádhernej chlap.Můžeme jen závidět Miriam
  • mijuska

:))

niet čo dodať, proste najúžasnejšie texty piesní má Daniel Landa... a kto tvrdí opak, tak tým textom nerozumie.. Daniel si borec...
  • Kouří ten Dan

Ahoj, kouří ten Daniel???Ví někdo??Vím že s tím bojoval.
  • Daniel Landa

Milý pane Danieli
    Blahopřeji Vám k dnešním narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *4*
  • Re: Výška

Asi moc ne... (170 cm?)
  • minka

DANIEL LANDA

Tak tohle je skvělý muzikant. Sice hudba a zpěv pokulhávají, ale ty texty jsou naprosto skvělé, výstižné. Je hodně lidí, co je nechápou! A proto ho nemají rádi. Nebo ho taky odsuzují kvůli jeho minulosti. Ale člověk v mládí dělá mnoho chyb! Pro mě je to naprosto geniální a charakterní osoba!!!
  • pedrok

Super

Čauky Dane,musím tě pochválit,protože ten videoklip Tata je fakt super a opravdu se ti to povedlo.Jen kdyby bylo takovích klipu víc. *3*
  • katuska162

posím posím

chtěla bych poprosit jestli by mi někdo napsal jastli někdy landa vyhrál Slavíka a jakýho?? prosím pište na icq 388928958 nebo na můj mail kashenka162@email.cz prosím co nejdřív potřebuju to do soutěže.. *9*
  • uffff

no tak k Danovi není co dodat *4* ten nemá konkurenci a je to fajn chlap na pokec *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • hanyka

Nigredo

Dan opět nezklamal totálně skvělé CD uplně parádní !!!! Ty texty to je nádhera !!!! jen tak dál !!!!!!! *14*
  • Re: JE NEJLEPŠÍÍ =*

Zlatým slavíkem byl, de facto, v letech 2004-05. Já už od roku 2000 Gotta nepočítám;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší