-
Re: Re: Re: dan
jj seouhlasim prostě všechny jeho pisničky sou super *15* -
xD
Daniel landa je uma boži je to fakt borec ty jeho pisničky nemaji chybu *14* *3* -
JE NEJLEPŠÍÍ =*
JE TO BOREC *14* NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK =* TY PÍSNIČKY NEMAJ CHYBU =* Dan by měl vyhrát slavíka !!! a né ňákej Gott *15* -
Re: Re: dan
lando jseš největší borec nejlepší je písnička bílá hora a motýlek a 9 mm a jo ulice a ještě andílek a všechny písničky aj do útoku. *3* *4* *5* *4* -
Re: dan
je to borec landa daniel .
*14* -
náš vlastenec
Dan je ten nej zpěvák jakého znám. Má výborné písničky. "Nejsem fašista, rasista, nacista taky ne! Kdo tvrdí opak lže! Zůstanu ovšem provokáter!"
V tom mněl Dan o sobě pravdu. *3* -
Borec
Landa je borec!Dělá výbornou muziku! *3* -
Super člověk
Daniel landa je dobrý člověk. Moc si vás vážím daniely zpíváte dobrý písničky a ty pro mně budou vždycky nej. -
jack
Daniely jste nejlepší a moc vám držím palce a doufam, že se dočkáme dalšího nového alba :) *3* -
:(
Presne tak,kdo nema rad Landy a Orliky,tak at de odsud do pryc a odstehuje se do Janova,tam vam bude lip... *1* -
:D
Zd,Landa je nejlepsi a o orlikach ani nemluvim,to proste nema chybu...:) Dost lidi ho nema rado kolem me,dycky je v hospode hadka,ale je to fuck,u me je to naprosta jednicka a Čech jak ma byt!!! ;) *5* -
Re: chci s tebou sex
jenda---alias ...jenik... jano ...h...a v takom pokrocilom veku toto pisat... je ubohe zamysli sa nad tym co robis a preco to vsetko robis????..ale pre sedenie pri pc 24 h, niet casu..si zly ako *5* -
Výška
Zajímalo by mě jak je Dan vysokej :) *3* -
NEJ
JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Super
Daniel Landa ma super pisnicky.Treba jo,ulice.Tu si pobrukuju furt. -
jurkana
daniel si oka..mam rada tvoje pesnicky pocuvam ta...love music..........................mas na tooooo vsetkim dokazat ze si cool *3* *4* *14* *3* -
Re: Landa slavíkem
Ty vole kdyby měl Dan vyhrát slavíka tak se rozeběhne a skočí do zdi,to jsi jeho fanda??? *16* -
Re: landa
jmenuje se šance a s přehráváním díky pomalosti svého netu nemám zkušenosti ale zkus klasiku : mp3s.nadruhou.net nebo youtube.com -
Re: Landa slavíkem
Však víš, že Dan o Slavíka nestojí! http://www.l-gilda.xbx.cz -
Re: dan
To máš recht,souhlasím s tebou ačkoliv Landa je super chlápek.Poznala jsem ho osobně.