-
Hlupaci
Poslechnete si skladbu Faschos (Orlik - Oi!). Nechapu, jak nekdo muze rict, ze Landa je nacek. To je videt, ze o nem vubec nic nevi! -
Re: Už mě to s**e
Nevim proc nekteri lide Landu odsuzuji každy mame svoji minulost at tu lepsi nebo tu temnou.Landa je velice inteligentni a sarmantni mužskej a proto co vsechno už udelal si zaslouži uznani jen blbec ho muže odsuzovat.Diky Lando,že jsi! *3* -
Daniel Landa
Vše o DL: http://www.dl-gaunerhb.estranky.cz/ -
Re: Tak má vypadat chlap
naposto s tebou souhlasim, taky jsem byla na jeho koncerte(ale v praze) a ty novy pisnicky byly moooooooooooccinkymoooooooc
pekny ale nejvic se mi libil ten Eurosong, byl to uzasny zazitek i kdyz jsem stala v zadu i mixaznich boxu. tim chci rict ze stbou naprosto souhlasim a nechapu lidi co ho odsuzuji kvuli orliku a rikaji o nem ze je fasista, ty se asi nikdy nezaposlouchaly do jeho hudby!!!! -
"ssupr"
Landa má suprovou muziku a je mi celkem u p... jestli byl je a bude a nevim co nackem *3* *1* a ty co mu nadávaj sou pěkný parchnti skurvený sou celá sprostá abeceda paka debilní! *1* *13*
napísala:
žanetka.... -
Re: Obdivuji Vaši ženu
A nechtel bys ji opustit spis Ty?
myslim, ze by to bylo pro tuhle zemi a hlavne pro Tebe nejlepsi reseni.
Jakym pravem si beres do papuly vubec jeho zenu a kydas tady ty nesmysly a hnuj, jak s nim muze byt.
asi Te sere, ze muze a ze se maji porad radi a klape jim to, co?Takze obycejna zavist ceskeho neschopneho clovicka.
Typuju si, ze jsi minimalne jednou rozvedenej, zadna s Tebou nevydrzi a nasadi Ti parohy, nebot si Te nemuze vazit a nemas ji cim oslovit.
Tak nekydej hnuj na cloveka, ktery je v tehle zemi snad poslednim cestnym mohykanem. -
Re: Navždy
Ja taky:-).
Mrazi me v zadech nejen z jeho hudby a textu, ale i z nej samotneho, kdyz ho vidim.Jeste zadnej chlap na me nepusobil tak charismaticky. -
Re: Re: 88!!!!!
Moc silna slova. Pamatuj, ze co jinym prejes, muze se obratit proti Tobe.
Asi ses trochu natvrdlej, nebo jsi neposlouchal nikdy jeho texty, cises zblblej z bulvaru.
Dan nikdy nacek nebyl, tak nevim, co to tady placas. -
Re: kapacita
Tak to nejsi sama, ja jsem jim uz doslova postizena:-), jeho CD tocim kazdy den a nikdy se neomrzi.
At je jaky chce, ma velkou pravdu, az to boli v tech textech. -
Re: Tak má vypadat chlap
naprosto s Tebou souhlasim.
Je to uzasne charismatickej chlap, kterych je malo. Vynikajici hudebnik, textar a clovek.
Dane, vykasli se na vsechny, kteri po Tobe plivou,plivou proto, protoze na Tebe nemaji, zavidi, anebo jsou zamindrakovany jinak. -
Velká soutěžní hra
Na stránkách fanouška právě probíhá velká anketní hra s názvem NEJVĚTŠÍ HIT PODLE HUDEBNÍCH FANOUŠKŮ. Zapojte se i vy do Nominačního kola a podpořte vaše oblíbené písně. Více se dozvíte na odkazu. Pozorně čtěte!!!
http://www.hockey-music.estra nky.cz/stranka/ankety-a-souteze
http://www.hockey-music.estra nky.cz/ -
Re: 88!!!!!
proti rasizmu antifa,proti fasizmu antifa!!!Vsem skopcackym pryvrzencum,preju aby skapali na rakovinu varlat nebo nejakou jinou sracku,to je jedno,nechapu proc se nekdo rozhodne reprezentovat nacismus.Vzdyt jste v te dobe ani nezili a nemate poneti jake utrpeni fasismus siril po celem svete,kolik nevinych deti zen a muzu zemrelo kvuli nacistum,jake utrpeni museli snaset ¨statisice lidi kteri mohli zit normalni stastny zivot a misto toho je narvaly do koncentraku jen proto ze se narodili,tam zili v nelidskych podminkach a pak je proste nahazeli na hromadu uhrnuli buldozerem a nechali hnit,v lepsim pripade spalili.Je to hruzna predstava,je mi z nacku nabliti,pokazde si rikam:PROC?! jaky to ma vse smysl???nackove jste ubozi a smesni ubozaci kteri si dokazuji silu ktera nebyla silou ale srackou zasreneho psychopata jmenem adolf hitler,cyrhozu jater a rakovinu tlusteho streva,mor bolest vam ze vam neni hanba vy individua
s o velikosti mravenci kulky,vy sraci bezte se zahrabat *8* *7* -
Rozhovor s J. Škaloudem
Zdravím všechny, mám pro vás rozhovor s navigátorem Dana Landy. Honza Škaloud odpovídal na otázky před zlínskou Barum rally a zmiňuje se také o tom, kde je jeho další spolupráce s Danem.
http://www.hockey-music.est ranky.cz/clanky/daniel-landa/rozhov or-s-janem-skaloudem -
Re: Re: Na hlavu:)
hahahaha no nerikam nic *7* -
Dan má neuvěřitelné charisma a názory
Ten kdo tvrdí že je, nebo byl nacista je asi dost hloupý, nebo neinformovaný. V celém Orlíku nezazněla jediná nacistická myšlenka, ba naopak to odsuzuje. Vyjadřování o cikánech je věc druhá. To ale není nacismus.
A vy věční přisluhovači Hitlera. Člověk co uznává neonacismus, nemůže být nikdy patriotem a vlastencem ČR. Za války jsme se měli jak krysy. jestli vás k tomu vede nenávist k cikánům, to také nechápu. Pracovní tábor v Letech vystavěli češi. -
Zlatý Drak
Stránky Zlatého Draka spuštěny! Sledujte www.zlatydrak.cz ! GIBU!!! -
stranky fanklubu
Ahoj! Navštivte stránky fanklubu Daniela Landy! www.l-gilda.estranky.cz -
:)
Ahoj lidi tak jak se těšíte na jeho další dva koncerty???? já mrtěěěě moc....doufám že se do tý Plzně dostanu :) tak paaa mějte se *3* -
Landa
Landovy písničky mám ráda, protože jsem s nimi takříkajíc vyrostla a mám na ně pěkné vzpomínky ze života.Ale Landu jako člověka ráda nemám a neuznávám.Přijde mi, že něco jiného říká a něco jiného si myslí. -
dan
Je to spravnej chlap,ne nakej rozcuchanej prebarvenej zamindrakovanej blondacek s jebakama,co si picha za nakradeny penize !!!!! *16* *9*