Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Daniel je strašné štěnátko :)

Nevím čím začít ale musím říct že koncert z Ostravy byl nezapomenutelnej zážitek i pro mého malýho prcka co nosím v bříšku :)pro mě je Dan vzor pořádnýho chlapa i s minulostí která se mi na něm líbí více *3* doufám že ho prcek bude taky poslouchat *14*
  • dobrej

dan nej nej nej nejlepší zpěvák a dobrej *4*
  • Daniel Landa

Ahoj, byla jsem na Landovi v Praze,koncert naprosto nezapomenutelnej, od začátku až do konce. Landa na mě působí velice pozitivně, už ho poslouchám od dětství což je už ňákejch 14 let a asi nepřestanu *1* . Těšim se na podzimní Touhu, která bude určitě moc pěkná.
    Kdyby to šlo šla bych na něj teď HNED *1*
  • landa je nejlepší,ale...

lidi já sem takovej blbec....já ten koncík prošvihla.... *9*
  • Landa

Landa je podle mě ten nej zpěvák. Už jenom proto že si texty píše sám. Je naprosto úžasnej. Koncert v Praze byl fakt skvělej. Hned bych opakovala.
  • Landa je skvělej!

*1* Táák..Jak začít?Asi tak že jsem se dnes koukala na DVD Daníčka Landy a zamilovala jsem se!Ne ba ne..Ale prostě me hrozně okouzlil..Má super vystupování a hlavně SKVĚLÝ KOMENTÁŘE..Nebojí se říct svůj názor..A v mnoha věcech s ním souhlasím..Dřív asi udělal chybu a choval se blbě..Ale teď..Je to podle mě nejj zpěvák..V ČR minimálně *1* *1* *14* *14* *5* *14*

DAN JE SKVĚLEJ ♥♥♥♥♥♥
  • Ostrava

Landa je sám sebou, má dobré názory,které se nebojí říct,někomu se líbí někomu ne,většina lidí ho stále odsuzuje za jeho minulost,no,ale každý má nějakou a nikdo nikoho nenutí ho pouslouchat!!..Jeho písně jsou smysluplné,mají hlavu a patu,(narozdíl od některých textů našich tzv."celebrit")...Ostravský koncert byl naprosto famózní:-)(Teda s vyjímkou těch poláků,to rvalo uši..) Nové písně super a opravdu se při nich tajil dech.Moc díky za koncert!! *3* *3*
  • Re: Zaskočení ...

Jo, to je přesně ono, s čím mě Landa zklamal. Pořád plnou pusu Kryla a ani nevěděl kde je pohřben. Je to smutné, buď někoho obdovuji natolik, že o něm vím skoro vše, nebo je to jenom póza. Škoda...
  • Ostrava 22.4.2008

Ahoj všichni! Včerejší koncert neměl chybu. Ke skupině z Polska: je možné, že někde jinde jsou oblíbení, pro nás to byl spíše šok. Ale buďme tolerantní.Dan byl fantastický, jeho nové písničky, jak jinak - úžasné a smysluplné. Prostě takové, co při nich zatajíte dech a jen posloucháte.Jsem ráda, že se nás, kteří Landu slyšíme a netrpíme předsudky ani zlobou sešlo v Ostravě tolik! Pardubice, Praho,Košice a Bratislavo nenechte se zahanbit! Děkuji za nás všechny Danovi Landovi! *3*
  • Re: Koncert

Já tam byla taky a bylo to skvělé,Dan je borec!!!
  • Koncert

Včera jsem byla na Danovém koncertě v Ostravě. Krom nějaké polské skupiny, která dělala předskokana, to nemělo chybu. Nové písničky jsou super, mají hlavu, patu, mají prostě co říct. Dan sice párkrát ztratil nit, ale i tak to nevadilo. Koncert byl zkrátka bomba, všem ho doporučuji!
  • Kazdy dela chyby

Myslim, ze vsichni ho porad popotahuji za to, co byl drive. Orlik a jeho texty a spol. Taky se mi nelibi rasisticke narazky, ale ted uz je Landa jiny. Kazdy dela chyby a my bychom meli umet odpoustet. Jinak je to pro me nej nej zpevak!!! Jen tak dal. *4*
  • Borec

Já si tohodle chlapa vážim.. Vážim si ho za jeho názory a pohled na svět!.Ke všemu hodně talentovanej člověk ve všech směrech!.Potles a poklona.. *3*
  • naaaaaaaaaaaaaaj spevaaak

je to najlepsi spevak v celych čechach aj na slovensku hmm ten jeho hlas a tie pesničky ktore maju aspon dajaky zmysel nie ako tie superstarovske hovadiny :D a to že bol skinhead ? že žije ako žije ? a že nedrži hubu ako ostatny ? no a čo.... vsak každy nejako začinal :D
    DANIEL :D
    *14*
  • Re: Re: Obdivuji Vaši ženu

To by měli radost *1*
  • Landa

VY, co odcudzujete Landu, pozrite sa na seba! Deti behaju s pacom na hlave a hulia travu. To je OK? Uvedomte sa! Kazdy sa zacleni do spolocnosti, ktora mu je blizka. A ze bol skin?? A?? Racej ako mat syna skina ako fetaka!
  • Vyboural se..

Prý se vyboural na Šumavském Rally,ale píší,že je stabilizován,takže snad to bude v pořádku.Jinak nejvíce se mi od něj líbí Přízraky a Protestsong,to jsou skvělý písničky,a vůbec to není zas tak špatný člověk,jak tu o něm někteří píší.A odsuzovat ho za to,že byl skinhead...No a co?Místo toho pomlouvání by jste mu třeba mohli dát šanci a zkusit vnímat více do hloubky jeho projev.Pokud ovšem máte zájem o dobrou českou rockovou scénu.
  • Re: Obdivuji Vaši ženu

hej landa vyserse na to tu je tolik nacku že to není možne , a jestli někam pojedete tak ja pojedu svama
  • Obdivuji Vaši ženu

Obdivuji Vaši ženu, která přestože je velmi inteligentní a schopná, dokáže žít s Vámi v této zemi, kde jste se projevil jako dost hnusnej nácek.Bohužel těch obdivovatelů nacismu, kteří ho nepoznali je zde dost. bylo by fajn, kdybyste tuto zemi opustil.
  • Slované Nedajme Sa!!!

pane landa ne abyste se nechal vyprovokovat lumpíky k odchodu z naší krásné země.Oto jde soudruho pánům a kdo ví co ješťe všechno po předcích jsou.tajný archív spolupracovníků různých struktur odvezli lumpici Žijíci v USA,a tak celá evropa a svět je zkompromitován a vydírán. m.v

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit