-
Re: Re: Super
promiň, ale dan přeci svoji minulost nepopírá, dokonce...moc dobře ví, jakej dřív byl a netají se tím.A tobě snad vadí, že se změnil? spíše bychom měli být rádi, protože v tomhle případě to byla změna k lepšímu...pokud sem to pochopila správně,řekla bych, že asi nechápeš ty, co je to život...celej život se lidi mění, i ty...a věř mi, že tohle ani nepostřehneš, prostě to přijde po malých částech:o)a ty, pořád ještě chceš, aby byl dan stejný jako dřív? neříkám, že byl dříve špatným člověkem, to musí vědět jen on sám nejlíp, ale-takhle mi landa vyhovuje mnohem víc *3* -
?
a myslíš, že to někoho zajímá? tohle si lidi vymluvit nedaj, oni nepochopí, co vůbec ty slova znamenají-neustále mají svý názory, což je pochopitřelný, ale když už chtějí na někoho plivat špínu, ať to nedělají anonymně, to mi přijde jako pěkně podlá ubohost...neustálé řeči o odvaze, hrdosti, ale tohle prostě mizí...kdo může dneska říct, že se snaží udělat pro svůj národ něco dobrýho?-dobře, někomu prostě přijde, že landovi písničky atd, že to není pomoc, ale věřte, že je.Hodně mi to pomohlo, jak se říká.otevřel mi oči:o)O danově minulosti se bude pořád diskutovat, to je mi jasné, ale pořád sem nějak nepochopila, proč? proč tolik hádek? když už teda píšete to, co píšete...tak proč sem vůbec chodíte, když vás(so sem hážete jen silácký řeči) dan nezajímá.Proč se teda o něj staráte, proč vás neustále zajímá jeho život? tohle mi asi nikdy mozek nepobere, prostě bych byla ráda, abyste se trochu zamysleli a než sem a kamkoliv jinam něco napíšete-a nejen o landovi-moc si to promyslete, je to pak spousta zybtečných řečí okolo a hádek a...prostě už teď vím, že mi je z toho celkem úzko... -
nechte toho, prosím
já nehcápu, proč se lidé mají tendenci se neustále dohadovat kvůli životě dana landy...promiňte mi moji upřímnost, ale je to jeho věc, jen on sám musí vědět, čím nebo kým doopravdy je.Každý ho očerňuje jen proto, že je holt trošku víc slyšet...snaží se, aby to tady bylo lepší, ale jak je vidět a myslím, že i on sám časem pochopí, že změnit svět prostě nelze a naše Země?-začínám pochybovat o tomhle národu, vždyť každej myslíte jen na sebe...každej hubu plnou keců, ale říct to tomu chlapovi do očí?..jo, to by udělal málokdo...tady nejde o to, že bych se landy zastávala, jen je mi špatně z toho, že se tady tak hádáte a prostě celkově to neustálé slovíčkaření se slovy-nacista, skinhead atd.je to k pláči, za to se na mě nemůžete zlobit....buďte aspoň trochu soudní a přemýšlejte o tom, co sem vůbec hodláte psát, ono to toiž občas pomůže:o)a mimochodem-landa není Bůh..nikdo se nemůže srovnávat s Bohem, nikdo jím nikdy být nemůže...tak proč až tak přehnaně? ale je fakt, že pro naši vlast toho dělá až příliš, ani si to nezsloužíme a místo uznání mu pliveme přímo do tváře... -
Re: ANTIFA- Internetový bojovníci
myslim ze bast je Anti-Antifa *5* -
Re: Super
Myslim si ze jedina doba kdy vama opevovany buh jmenem Landa mel dobre texty a zpev byla doba orliku,ale kazdopadne podle me je srab a j..e kdyz je schopen poprit svou minulost a jeste rict ze tech dob lituje *5* -
Super
Proč by to mělo být přehnané? Vždyť, když to tak někomu přijde, proč by to nemohl tvrdit? Každýmu se líbí něco jinýho a každej má právo myslet si o tom, kdo se líbí jemu, to samé. -
Dan je super
No rasistické pisničky měl ale co bylo bylo!!! A myslim že by na něj měla bejt naše vlast pyšnááá!!! -
S nekterých debilu co tu pisou je mi as spatne
Jak muzete rict je byl nacek? Nikdy nebyl Fasista a ani Nacista *9* -
DAnieL
Dan je fakt supr a Peklo is the best!!
A prosím o klik............
http://ostrava- torr.myminicity.com -
Re: debil
IIooII asi prohodil u svého příspěvku název titulu a autora, že? Soudím dle jeho excelentní češtiny a pravopisu. IQ tykve odpovídá i obsahu a jeho myšlenkovému pochodu. Ale zlobit se snad na něj nemůžeme - v tomto případě se asi opravdu nedá nic dělat, je to prostě chudák , škoda že o tom zřejmě neví. *9* -
debil
ne příde vam landu nazyvat nejlepsiho textaře a hudebníka na světě kapku přehnaný????????????????????? *3* *3* -
ANTIFA- Internetový bojovníci
Svět je plnej malejch dementích hovad, který o něm nic nevědí, ale vypustěj z huby takovýhle kokotiny... A pak když s nima někdo mluví tak mu řeknou: nacista je zkratka pro slovo nacionalista ale vlastenec neni to samí jako nacionalista.... tak co to je? Chce se mi brečet s názorů některejch lidí tady.... -
Vlastenec
Zdarec lidi dnes má Dan svátek tak neblbnite a nehádejte se o tom jestli je nobo neni to co o nem rikte.Kdo si mysli ze je buzna tak je to picus kdo si mysli ze je to borec tak je borec.Mam rad svou zemi stejne jako on a kdo ne tak je vyjebaný pako *5* -
Dan jo
tADY JE TA ADRESA: http://ostrava-torr.myminicity.com !!!!!!!!!! -
Dan jo
Daniel je super!!! Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... *3* *3* -
Re: Re: vylízaná pleška.
jj ta by potřebovala -
Re: vylízaná pleška.
no myslel jsem to na tu "Simonku" *13* -
a ty bys myslím potřeboval trochu pře držku ... *13* -
on neby nacek to za 1. a za 2. nacek a rasista je velkej rozdil! a to že čteš noviny a diváš se na zprávy víš jen takovy magořiny nacek skin a rasista neni to sme! -
zuzu
jo Landa je fakt cool hele mrkněte na tohle www.pekloslandou.cz je to fakt super a nej je že to uvadí landa a tam je vydět jak je vymakanej a je tam docela prdel tak se mrknětě *3* *3*