Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
538 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re:

to já zněj taky hořím. *16*
  • Re: Faschos

a ty seš ten největší dement pod měsícem
  • Re: ...

souhlasím s tebou!!!!!!landovi se nikdo nevyrovná.je to můj borec.zdar *5*

co si o sobě myslíš ty demente!!!!!!!!!!!!!jseš úplně vedle!ty by jsi měl hodně brzi dostat. *16*
  • Je škvělej

Dane,tvé písně jsou nejlepší.
    Jsou krásné,srozumitelné,pravdivé a mohla bych je poslouchat pořád.
    Už kdyžř mi bylo 5 poslouchala jsem tě *1* teď mi neni o moc víc,ale tvé písně jako je Touha,Blanicti jezdci,Motýlek apod. jsou neodolatelné.
    Doufám,žese nezměníš a budeš mít pořád stejný styl hudby.
    Moc tě pozdravuju,pojinka *3*
  • landa

Tak Landa dle mého soudu není a ani nikdy nebyl fašista ani neonacista jak se mnozí lidé domnívají, viz. skladba faschos tu nechceme, ale mnozí lidé pochopily texty Orlíku špatně a tudíž se dá říci že Orlík pomohl rozmachu extrémních skupin(neonacistů, fašistů). Určitě je ale patriot, nacionalista a to jsou veskrze kladné vlastnosti. Má obrovské charisma, dokáže strhnout davy. Jako textař je fenomenální až geniální. Hudba je taky skvělá, poslouchají ho všechny věkové kategorie. Takže závěřem bych chtěl říct že je to prostě fenomén!
  • Re: Hi

a Hagen taky *14* večerníčku zdar
  • chci s tebou sex

strasne te obdivuju si peknej bejk strasne rad by ti ho vyhonil odudlal zaluda promasiroval pytel a pak bych ti ho vrazil do riti az bys z toho dostal poradnou sracku a sral pul roku obrovsky kupy hoven *5* *4*
  • Re: Stop Landovi

Pokud vím, tak ten pán s knírkem a patkou byl fašista a nácek, ale pan Landa je (lépe řečeno BYL, protože se svojí minulosti Orlík apod. "zřekl" což osobně považuju za obrovskou škodu) SKINHEAD a ti jsou jak známo PROTI náckům!!!Takže si o Danovi ale i o skinheadech a těchhle věcích něco zjisti než sem příště polezeš chytráku*15*
  • Re: Oi! Oi! Oi!

tak to mas pravdu....oi!oi!oi!
  • Re:

twl dan neni nacek jses uplne vypatlanej?!? *13* esli nevis ze skinheads jsou proti nackum tak to te dost lituju nic proti lidem ktery to neresej ale lidi co sem neco takovyho napisou by si o tom mohli aspon to zakladni zjistit!!!jenom tady placas kraviny, dan byl s orlikama NEJLEPSI!!! di si poslouchat Káju a sem se neser *15*
  • ...

Dan je umělec.Dělá bombovou muziku.Má logický texty,žádný smyšlený kravinky.A k tomu je to kus chlapa.A má srdce na správným místě.Kdyby byli všichni jako je on tak by se námn tu všem suprově žilo.. *14*

Mluv až budeš mít mozek v hlavě a ne v p...i.. *13* Landa je *4*
  • Hi

Landa má dar od Boha..ehm..Landa je Bůh. *1* *14* *14*

Tak co dělaš v Čechách...? Správnej čech je vlastenec a Dan je vlastenec.... *16*
  • The Mr. Landa

Jak tu tak čtu, tak jedinej člověk, kterej Dana vystihuje je autor: Karlos..... *5*
    Landa je bůh..... *3* Měj te se....
  • Re: Re:jj

miluju dana landu.

tobe smrt ty debile.

Ty musíš být asi pořádný kus vola, když někomu přeješ smrt. Jasně, Landu nemusí každý milovat, ale hodně lidem tak ubližuješ. Chce to myslet !!!
  • Re: Re: jj

Landa=Bůh??? No, pro nás křesťany určitě ne, ale pro nějakou sektu? Co víš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit