-
chci s tebou sex
strasne te obdivuju si peknej bejk strasne rad by ti ho vyhonil odudlal zaluda promasiroval pytel a pak bych ti ho vrazil do riti az bys z toho dostal poradnou sracku a sral pul roku obrovsky kupy hoven *5* *4* -
Re: Stop Landovi
Pokud vím, tak ten pán s knírkem a patkou byl fašista a nácek, ale pan Landa je (lépe řečeno BYL, protože se svojí minulosti Orlík apod. "zřekl" což osobně považuju za obrovskou škodu) SKINHEAD a ti jsou jak známo PROTI náckům!!!Takže si o Danovi ale i o skinheadech a těchhle věcích něco zjisti než sem příště polezeš chytráku*15* -
Re: Oi! Oi! Oi!
tak to mas pravdu....oi!oi!oi! -
Re:
twl dan neni nacek jses uplne vypatlanej?!? *13* esli nevis ze skinheads jsou proti nackum tak to te dost lituju nic proti lidem ktery to neresej ale lidi co sem neco takovyho napisou by si o tom mohli aspon to zakladni zjistit!!!jenom tady placas kraviny, dan byl s orlikama NEJLEPSI!!! di si poslouchat Káju a sem se neser *15* -
...
Dan je umělec.Dělá bombovou muziku.Má logický texty,žádný smyšlený kravinky.A k tomu je to kus chlapa.A má srdce na správným místě.Kdyby byli všichni jako je on tak by se námn tu všem suprově žilo.. *14* -
Re: Faschos
Mluv až budeš mít mozek v hlavě a ne v p...i.. *13* Landa je *4* -
Hi
Landa má dar od Boha..ehm..Landa je Bůh. *1* *14* *14* -
Tak co dělaš v Čechách...? Správnej čech je vlastenec a Dan je vlastenec.... *16* -
The Mr. Landa
Jak tu tak čtu, tak jedinej člověk, kterej Dana vystihuje je autor: Karlos..... *5*
Landa je bůh..... *3* Měj te se.... -
Re: Re:jj
miluju dana landu. -
tobe smrt ty debile. -
Ty musíš být asi pořádný kus vola, když někomu přeješ smrt. Jasně, Landu nemusí každý milovat, ale hodně lidem tak ubližuješ. Chce to myslet !!! -
Re: Re: jj
Landa=Bůh??? No, pro nás křesťany určitě ne, ale pro nějakou sektu? Co víš? -
Re:jj
promiň, to patřilo faschos, moc se omlouvám... -
no tak o tomhle by se dalo dlouho diskutovat...nic proti, ale landa není fašista...již několikrát(jestli sis toho nevšiml) zdůrazňoval, že se změnil...a už vůbec ho nemůžeš přirovnávat k hitlerovi atd.tak tě prosím, zkus někdy lépe naslouchat lidem a třeba pochopíš, že ses v danovi mýlil, a když ne-je to jen tvá osobní věc...tvůj život, tvoje názory...a ty ti brát nebudu, ale rozhodně sem nepiš takovej hnus, jo?:-)všechno se dá rozumně řešit, tak to někdy zkus... -
fashos tu NECHCEME!!!!!! *10* -
Re: Re:jj
jj, přesně tak. A pořát jako jeden z mála doufá,že se lidi konečně vzpamatujou, rozhlídnou se kolem sebe a řeknou si: ,,co jsme to sakra provedli??" A já samozřejmě doufám s ním, že už tu aspoň pár takových lidí je. Sice asi vážně jenom pár, ale to se časem díky Danovi (a hlavně jeho textům)může změnit. Češi by se měli konečně probrat a začít se snažit. Jinak nevim nevim, kde to jednou skončí... -
Faschos
Landa to je ta nejvetsi kurva pod sluncem nesnasim ho smrt landovi heil hitler 88 *16* -
Re: Můj názor ve zkratce...
napsla si to moc pěkně... -
Můj názor ve zkratce...
Ahoj.No já se nemůžu považovat za skalního fanouška Daniela Landy.Slyšela jsem jen málo jeho písní (ale brzy to napravím).Viděla jsem 13. komnatu.Tam pro mě nebyl celebrita, ale především člověk s velikánským srdcem a obrovskou duší, ze kterého vyzařuje charisma na míle daleko.Nemyslím si, že je rasista.Člověka nemůžeme škatulkovat jak se nám zlíbí. *7* Ano, každý máme svůj názor.Ať si ale říká kdo chce co chce,pro mne je to skvělý člověk s nádhernou duší a s nesmírně pevnou vůlí a s výdrží pracovat na tom co je dobré a taky vůbec vědět co je dobré.Skrz jeho písně do mě proudí výdrž a odhodlíní když už nevím jak dál.Nestačily by mi ani dvě hodiny a stoh papírů na popsání toho co pro mne Daniel Landa je , i když jsem s ním v životě nebyla.Proto si myslím že nejvýstížnější bude napsat jen:Landa je prostě Landa. *4* A myslete si co chcete.