-
Re: jj
Stejně je zvláštní, že si pod slovem Bůh představí každý něco jiného(přesně jak si to psala)...a právě to je ono-co člověk to názor...s tímhle se musí každý smířit po svém.Někdo se prostě těžko vyrovnává se skutečností a možná tu kritiku nemyslí až tak zle...třeba se jen dana bojí, možná jeho názory úplně přesně nepochopí...no je to každopádně každýho život a je jen na nás, jak si s ním naložíme...dan si to prostě udělal po svém a to se moc lidem nelíbí -
Re:jj
jj, v tomhle máš určitě pravdu, ale stejně myslím, že člověk nikdy Bohem být nemůže...ale jo, beru to. *4* -
tosemjá
Krásná, výstižná slova, se kterými naprosto souhlasim, neni k tomu, co dodat a líbí se mi i tvá otázka, kdo je vlastně Bůh. Máš asi pravdu, když ho vlastně nikdo nikdy neviděl, ale co když je pro každého Bůh něco, nebo někdo, kdo pro něj má určitou hodnotu, popřípadě tu největší? *7* *4* -
jj
tady prostě nejde jen o to stále někoho kritizovat...teď si představte, že jste landa a každý den na vás útočí kritici: ,,ty jsi takovej, a jen se schováváš za pěknou masku...přitom jen ze všeho těžíš,,...bavilo by vás tohle den co den poslouchat?-divím se, že se vším už dávno nesekl...měli by jsme ho obdivovat, jelikož to musí být nesmírně silný(uvnitř) člověk...on jediný, když to tak řeknu, ze všech osobností, to myslí s naší vlastí opravdu dobře...jen se snaží, aby se nám tu žilo líp...a co z toho má?-jen tupé urážky, které ho nikdy nepřestanou pronásledovat.Myslíte si, že je to hvězda a má jednoduchej život, ale tak to není-je to člověk jako každej z nás...jen se prostě dostal tak daleko, že to někteří lidé prostě nemůžou a ani nechtějí pochopit...každej člověk v této zemi má jinej názor, a tak se nemůžeme divit, že jen slepě(kolikrát ani neví o čem mluví) kritizují.s tím prostě nikdo z nás nic neudělá, život už je takovej...jen vás prosím, snažte se to landovi ulehčit a hned nevybuchujte, když ho někdo bude urážet...dokažte, že jste na tom rozumově líp než oni a nenechte se jimi splést...kritice se prostě jinak bránit nedá.Sprostá slova jsou k ničemu...nikomu to nepomůže, jen se můžete tak maximálně půl hodiny dohadovat, ale o tohle landovi fakt nejde...jsme přece národ, tak držme spolu! -
Buď sem tě špatně pochopila a nebo tím chceš jednoduše říct, že landa je jen jakási loutka, která má ze svého úspěchu prospěch...nechceš náhodou přibrzdit?! a vůbec, kdo to v dnešní době myslí s naší zemí dobře?!-jen malá část lidí, kteří zastávají názory landy(tak jako já)...nejspíš si to nemyslel(a) až tak špatně, ale příště si svou kritiku radši pořádně promysli...znáš ty vůbec landu, že máš právo ho soudit?!-zamysli se nad tím prosím... -
Re:jj
dobře, s králem tak trochu souhlasím...ale zase, landa je přece taky jenom člověk jako každej z nás...má své chyby, každý z nás by chtěl být dokonalý tak jako on, ale řekněte sami-kdo z lidí je dokonalý?!-nikdo...a tak to bude navždycky.Jasně, on se o to-být dobrým člověkem-alespoň snaží a myslím, že se mu to opravdu hodně daří...souhlasím s tím, že je nej zpěvák, má super písničky(hlavně texty)..o hudbu mi až tolik nejde, důležitý jsou texty, který se nám snaží něco říct a dopomoct k tomu, abychom se i my snažili být dobrými lidmi tak, jako se snaží landa... -
Bůh?!-to přece nemůže být nikdo *13* jo, landa je opravdu kapacita...hodně lidem otevírá postupně oči a jeho názory jsou opravdové, reálné...neříkám, že je tvůj názor špatný...jen tě chci upozornit, že s Bohem nemůžeš srovnávat nikoho, ani pana landu.Já vím, jak je snadné říct, že landa je Bůh-a taky-kdo je to vlastně Bůh?! - ale myslím, že landa to fakt není, i když poslouchám jen jeho písničky a vím, jak je fajn, když má člověk pocit, že písně rozumí tvé duši...ale zapomeň na landa=Bůh, jo? *1* -
super
http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=25 890 super hra -
daniel landa
to je najlepsi clovek jalepsie pesnicky ma na svete moee *14* -
Re:
Jo, ....... s tim ´pěkným hlasem souhlasím, ............... pusťte si třeba Smrtihlava!!!! *14* *4* *1* *3* -
when you created this site?.
I am newbie,
you shared a brilliant job :D
There were a post and author have to create http://cartolina-gratuita-augurio.cartolina-natale.com - cartolina gratuita augurio
Mmm.. we want to find fresh pages of http://foto-film.nuovofresco.it - foto film
I suppose We searched badly ..
Respect.... -
orlik
mate niekto piesne od orliku ak ano prosim zaslite ichj na moij majl thank you
LANDA JE KRAAAAAAAAAL!!!!
kto nesuhlasi nech ide niekam
ň -
Re: Ehem.....
ty jo, koukám, že se tady někdo snaží bejt pr*** světa, co??myslíš, že tím, že budeš někoho urážet jako něco vyřešíš, jo? no to se teda krutě pleteš! kdybys na cestě svým ubohým životem alespoň zahlídl něco jako mozek, tak bys takovou pi** v životě nevypustil z huby!!a kdybys k tomu přidal uši a poslouchal jeho texty, tak bys nikdy nemohl něco takovýho napsat! mají hlubokej význam, ale te bys ty nejspíš nepochopil, co?je to člověk hrdej na svůj národ, tak raději mlč a drž hubu a krok! *16* -
Re: Ehem.....
Ty ignorante, když se ti Landa nelíbí, tak co sem sakra lezeš???? Kdybys jenom trochu myslel, tak bys v životě nemohl napsat takovou hovadinu!! Landa je jedinej, kdo v týhle zemi dělá normání hudbu, která má co říct!! Jedinej, jehož písničky mají smysl a hlubší význam a kyby sis je aspoň poslechl, tak bys nepsal takový kraviny!! Hlásí se ke své zemi a povzbuzuje k národní hrdosti!!! Je to prostě osobnost!!! *5* *5* *5* -
Re: Bůh
já ho taky zbožnuju on je tak krásnej a je eště víc něž bůh hudby mám všechny jeho CD včetně BOUŘE je to nehorázně krásný *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
petrisha
MNE SA LUBI AJ ORLIK:SUPEEER
*3* *3* -
petrisha
danusko je moj naaaaaaaaaj spevacik.co bych dala za to aby mi aspon poslal e-mail.paaaaa *4* -
dan
dan je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa žeruho *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Dan je úplně nej!!! *14*
-
...
jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3*