Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
  • Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
  • proč

dravím landovce nemate pls nekdo film Proč
  • Bůh

Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14*
  • tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
  • HAGEN A LANDA JE BŮH ! ! ! Oi! *16*
  • Landa je super a Bouře byla uplně nejlepší!! A Dan mimo to že má super písníčky tak je i strašně pěkný chlap a má skvělý hlas!!
  • Dan je prostě osobnost!!! *3*
  • Daníček čípešek

Je super a má super hlas byla jsem na muzikálu Tajemství a bylo to super..DANE JSI SUPER ČLOVÍŠEK MUSÍM POSLOUCHAT TVOJE PÍSNIČKY CELEJ DEN A KDYŽ JE NEUSLIŠIM TAK MÁM Z TOHO DEPKU *3* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *1*
  • fotka

čus, nemá tady někdo obrázek krysaře?! Prosím pošlete mi ho. Díky!!!
  • ........

uz je na case abys ty posrany hopery sundal ze sceny a skusil se protlacit na ceskou hudebni scenu ..........je mi nabliti kdyz si pustim eso a cumi na me nejaky negr a rve mi do hlavy amerycky svet .........boure se fakt povedla
  • Máma a Landa

AHOJKY.... Možná mi to nebudete věřit ale moje mamka se s Danem zná... Jsou nebo teda možna byly protože sou stejně stary a scházely se v nakym Pražskym klubu... ale on už si jí asi nepamatuje.. a to sem se dozvěděla teprve dneska *14* *5* *14* mam ho nejradsi
  • Dane, myslím že nebudu mluvit jen za sebe...Moc Ti děkuji za to, že jsi!!! Amen
  • Pro Svět

Víc lidí jako je Dan = Ráj na zemi. Jen tak dál,jsi jednička.Dík za Bouři. OI
  • landa

Jseš fakt výbornej člověk!!!! Jen tak dál!!
  • Dan Landa je nej vlastenec fandim mu v publiku *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* a vyjadřuju mu lásku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* až z něj hořim *16* *16* *16* *16*
  • Landa

Landík je super má super písničky a má pěknej hlas *4* *14* *3* *1* *4*
  • komu se nelíbí tak ad jde do prdele nebo bude mít problémi semnou
  • skíni

dan je hustej dobře zpívá líbí se mi i jeho názory dobrej je i orlík mám rád skíni jsem jeden z nich mohl by zase mít ěkde nějakej koncert zase bych šel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit