-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
-
-
proč
dravím landovce nemate pls nekdo film Proč -
Bůh
Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14* -
tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
-
HAGEN A LANDA JE BŮH ! ! ! Oi! *16*
-
Landa je super a Bouře byla uplně nejlepší!! A Dan mimo to že má super písníčky tak je i strašně pěkný chlap a má skvělý hlas!!
-
Dan je prostě osobnost!!! *3*
-
Daníček čípešek
Je super a má super hlas byla jsem na muzikálu Tajemství a bylo to super..DANE JSI SUPER ČLOVÍŠEK MUSÍM POSLOUCHAT TVOJE PÍSNIČKY CELEJ DEN A KDYŽ JE NEUSLIŠIM TAK MÁM Z TOHO DEPKU *3* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *1* -
fotka
čus, nemá tady někdo obrázek krysaře?! Prosím pošlete mi ho. Díky!!! -
........
uz je na case abys ty posrany hopery sundal ze sceny a skusil se protlacit na ceskou hudebni scenu ..........je mi nabliti kdyz si pustim eso a cumi na me nejaky negr a rve mi do hlavy amerycky svet .........boure se fakt povedla -
Máma a Landa
AHOJKY.... Možná mi to nebudete věřit ale moje mamka se s Danem zná... Jsou nebo teda možna byly protože sou stejně stary a scházely se v nakym Pražskym klubu... ale on už si jí asi nepamatuje.. a to sem se dozvěděla teprve dneska *14* *5* *14* mam ho nejradsi -
Dane, myslím že nebudu mluvit jen za sebe...Moc Ti děkuji za to, že jsi!!! Amen
-
Pro Svět
Víc lidí jako je Dan = Ráj na zemi. Jen tak dál,jsi jednička.Dík za Bouři. OI -
landa
Jseš fakt výbornej člověk!!!! Jen tak dál!! -
Dan Landa je nej vlastenec fandim mu v publiku *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* a vyjadřuju mu lásku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* až z něj hořim *16* *16* *16* *16*
-
Landa
Landík je super má super písničky a má pěknej hlas *4* *14* *3* *1* *4* -
komu se nelíbí tak ad jde do prdele nebo bude mít problémi semnou
-
skíni
dan je hustej dobře zpívá líbí se mi i jeho názory dobrej je i orlík mám rád skíni jsem jeden z nich mohl by zase mít ěkde nějakej koncert zase bych šel