-
Re:
Jo, ....... s tim ´pěkným hlasem souhlasím, ............... pusťte si třeba Smrtihlava!!!! *14* *4* *1* *3* -
when you created this site?.
I am newbie,
you shared a brilliant job :D
There were a post and author have to create http://cartolina-gratuita-augurio.cartolina-natale.com - cartolina gratuita augurio
Mmm.. we want to find fresh pages of http://foto-film.nuovofresco.it - foto film
I suppose We searched badly ..
Respect.... -
orlik
mate niekto piesne od orliku ak ano prosim zaslite ichj na moij majl thank you
LANDA JE KRAAAAAAAAAL!!!!
kto nesuhlasi nech ide niekam
ň -
Re: Ehem.....
ty jo, koukám, že se tady někdo snaží bejt pr*** světa, co??myslíš, že tím, že budeš někoho urážet jako něco vyřešíš, jo? no to se teda krutě pleteš! kdybys na cestě svým ubohým životem alespoň zahlídl něco jako mozek, tak bys takovou pi** v životě nevypustil z huby!!a kdybys k tomu přidal uši a poslouchal jeho texty, tak bys nikdy nemohl něco takovýho napsat! mají hlubokej význam, ale te bys ty nejspíš nepochopil, co?je to člověk hrdej na svůj národ, tak raději mlč a drž hubu a krok! *16* -
Re: Ehem.....
Ty ignorante, když se ti Landa nelíbí, tak co sem sakra lezeš???? Kdybys jenom trochu myslel, tak bys v životě nemohl napsat takovou hovadinu!! Landa je jedinej, kdo v týhle zemi dělá normání hudbu, která má co říct!! Jedinej, jehož písničky mají smysl a hlubší význam a kyby sis je aspoň poslechl, tak bys nepsal takový kraviny!! Hlásí se ke své zemi a povzbuzuje k národní hrdosti!!! Je to prostě osobnost!!! *5* *5* *5* -
Re: Bůh
já ho taky zbožnuju on je tak krásnej a je eště víc něž bůh hudby mám všechny jeho CD včetně BOUŘE je to nehorázně krásný *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
petrisha
MNE SA LUBI AJ ORLIK:SUPEEER
*3* *3* -
petrisha
danusko je moj naaaaaaaaaj spevacik.co bych dala za to aby mi aspon poslal e-mail.paaaaa *4* -
dan
dan je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa žeruho *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Dan je úplně nej!!! *14*
-
...
jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3* -
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! Sparta vole *9*
-
Jasný že mám, a na DVD! Je to parádní film! *5*
-
-
proč
dravím landovce nemate pls nekdo film Proč -
Bůh
Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14* -
tenhle človek je fakt kapacita v oboru ma dobry nazory a ty tu mnoha lidem chybi vi o čem zpívá...
-
HAGEN A LANDA JE BŮH ! ! ! Oi! *16*
-
Landa je super a Bouře byla uplně nejlepší!! A Dan mimo to že má super písníčky tak je i strašně pěkný chlap a má skvělý hlas!!
-
Dan je prostě osobnost!!! *3*