Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle chlapík je prostě ten nej zpěvák.Na něj fakt nikdo nemá! *14*
  • Ramazzotti is the Best!!!

Landa teda nic moc.
  • Landa

LET´S GO LANDA, LET´S GO!!!!!!!!! Potřeboval bych videa z koncertů Orlíku. Nevíte, kdy má vyjít DVD z koncertu Bouře? *1*
  • ahoj všichni,dan je super ,jeho poslední koncert se mi moc líbil,mam všechny jeho cd,ale bohužel když hráli orlíci,tak já ještě tahal kačera,jestli někdo máte nějaký záznam jejich koncertu,nějaké dvd,či jiná forma videa,ozvě+te se prosím,určitě bychom se nějak dohodli,děkuji
  • caffte

landa je naozaj najlepsi ale mivadia ludia ktori na neho nadavaju ale je strasne super a drzim mu palce aby dostal zlateho slavika a tak *15* *15*
  • oi-oi-oi--O!--!!!!!!
  • jses proste ten nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Live in Bzenec 1991

4 Monča: Jestli se Ti líbí Demise, tak musíš vidět záznam z live vystoupení Orlíku z června 1991 v moravským Bzenci. To je hudební zážitek , kterej se Ti vreje pod kůži. fakt nekecám. *4*
  • 4 Markéta: chceš zažít hudební orgasmus ?? Poslechni si (ještě lepší je ale to vidět) live nahrávku koncertu Orlíku z moravskýho Bzence z června 1991. To je zážitek, kterej se ti vreje pod kůži. A ostatní kapely, který tam vystupovaly taky nebyly špatný. Zapomeň na studiovku Demise, tenhle živák tě DOSTANE !!!! *4*
  • jo jo...jsi dobrej zpěvák..píšeš dobrý texty, ale v soukromí tě neznám...jo ale nemluvím o orlíku...i když jsem ho nák nikdy neslyěela celej... *7*
  • Dan Landa

Daniel Landa je prostě nejlepší českej Rockovej zpěvák :))))))))... *3* *16*
  • Daniel Landa je prostě nejlepší českej Rockovej zpěvák a ne že ne :-)))))
  • ahoj Dane chtěly bychom složit hymnu pro náš nově založenej klub přizdisráčucz pokud by to šlo chtěli bychom poprosit tebe jestli by si nám nepomoh pokud ano předem děkujem určitě by si získal čestné členství mezi elitu klanu za odpověď předem děkujem zatím ahoj všichni s klanu tě obdivujem a posloucháme zatím ahoj
  • kdybych neměla Landu, tak nevim, nevim... dodává mi sílu.
  • Tě baštím!! *5*
  • Je nej!

Dandík Landík je už hoodně dlouho můj nej zpěvák,ale je trapárna,že nemá zlatého slavíka,protože mu právem patří i když vím,že mu jde o jiné a důležitější věci než stupidního slavíka. Miluju jeho hlas,jeho texty a melodie. Jeho muzikály jsou úžasné a tak magické *14* A kdo ho nemusí,ať tu neleze! *13* *16* *5*
  • Dan je hezkej, milej chlap. Zpívání mu jde skvěle, v autech se určitě taky dostane na vrchol. každá jeho písnička o něčem vypovídá, stačí ji pozorně poslouchat a to umí jen mílokdo. Kdo na to nemá, myslí si, že je jen frajírek. Líbí se mi, jak uctívá památku K.K. Jen tak dál, Danieli Lando! *4* *5* *3*
  • si nejlepsi *14*
  • podte niekto na pokec LANDIK3 *3*
  • si najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit