Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj! Nevím co je na tom špatného, každej se hrabe v jeho minulosti, když někdo řekne že Landa je fašista(což se říká) tak se mi otevírá kudla v kapse... Každej se mení,člověk ve dvaceti je jiný a o 15 let později také. A když už bych rozebíral jeho skinhedskou minulost a skupinu orlík,tak na tom vlastně není nic špatného.Skupina orlík ma do ted pravdivé texty,př. dvojí metr. Pro mě je Dan suverení člověk který si dělá co ho baví. Přesně jak říkal ve 13. komnatě - No a co?Pořád se vám někdo smějě,musíte jít přes to, jinak nedokážete nic.Podívejte se, Dan to tak udělal a co dokázal...Je to borec! Fandím mu! Mějte se! karlos!
  • hodně štěstí, Dane

Také jsem dnes zhlédla dokument 13. komnata a musim vám říct, že miluju jahody... možná jsem jen 16ti letý puberťák s IQ 90, ale alespoň nejsem feťák a nemusím se snižovat takovým způsobem jako pan JXD. Zastávám podobné názory jako Dan a nesouhlasím-li s něčím, nešťourám se v jeho minulosti, každej jsme nějakej a Dana upřímě obdivuju, jeho písničky mě vždy pohladí po duši, protože vždy mají nějaký smysl a nejsou to jen zbytečné bláboly, které poslední dobou zahlcují českou hudební scénu... Každopádně přeju Danovi hodně štěstí a úspěchu... a to bych vlastně opisovala jen slova mnoha ostatních, se kterými jednoznačně souhlasím a myslím, že není třeba je psát stále dokola... prostě vše nej...:0)
  • 13 komnata

Dnes jsem shlédla tento dokument a jsem velmi zklamaná z toho, čemu všemu musí čestnej chlap v téhle zemi ještě v tomto století čelit. Máme všichni plnou pusu demokracie, a pak se moderátor chová jako primitiveček. O panu Doležalovi nemluvě. Nevím, co je špatného na jméně Daniel Landa a proč by nemohl být za jedno s odkazem pana Kryla. Kdybychom měli odsoudit děti, že je lákalo říct všem ,, tady jsem ,, tak já jsem zřejmě spodina lidské společnosti. V osmi jsem si hrála na Zoju Kosmoděmjanskou, pak jsem byla také Rybana, pak Marusja, jedno období tzv. somračka atd. Je má pověst pro budoucnost navždy pošpiněná?????????????? Pro mne je pan Landa chlap, a kdyby nebyl šťastně zadán, osobně bych se o něj i poprala. Držím mu moc palce a přeji celé jeho rodině hodně zdraví a méně srážek s blbci.
  • všichni birokrati by se spíš měli zaměřit na sebe a musejí chtít změnit nejdřív něco u sebe a ne nic nedělat pořád někoho kd¨ritizovat,to je staršně jednoduchá věc ale postavit se za svoje činny i když sou nebo byli špatný by měl umět každej,nejvíc by si od Dana měli vzít naši politici,justice a další orgány veřejné zprávy,protože ty by ze všeho nejdřív měli pochopit že nejdřív musejí změnit onisebe a potom můžou soudit,trestat a kritizovat ostatní,až se dokážou postavit za vlastní chyby za který ponesou veřejně následky a to co já vím neudělá ani jedinej politik u nás!!!!!!
  • člověk kterej si myslí že je Landa prospěchář,je u mě naprostej tupec,kterej asi doopravdy nedchce poslouchat to co Dan říká a to co tím říká,radila bych mu podívat se na večer písní Karla Kryla pro český národ,kterej mluví sám za sebe,tam je TO co se snaží říct,To co pro nás má znamenat víc,každej si poneseme důsledky za svoji minulost ale házet Dana pořád do jednoho pytle je podle mě nejvetsi blbost kterou lidi dělají,nemá cenu někomu vnucovat názor,o to se asi ani nikdo snažit nebudeme ale měl by se nad tím vším zamyslet a neměl by se chovat jako ten pitomec z reflexu,kteej se snaží bejt naprosto důležitej,přitom sám ani neví o čem mluví,jestli je teď dan rasista tak mi ukažte jedinou ukázku rasismu a nebo něčeho podobnýho!!!měli ste se podívat na 13 komnatu dneska ji opakovali!!!
  • Re:

Nechapu v cem vidis to prospecharstvi, pro me osobne je predevsim vlastenec a takovych by melo byt vic. Vzdyt "my" jsme narod ale bohuzel polovine naroda je jedno co bude s touhle krasnou zemi... Vlast mame radi ne proto ze je velka ci bohata, ale proto ze je NASE...
  • Já myslím, že si pan Landa je v prní řadě prospěchář a žvanil. Ale v zemi, kde po 40-ti letech diktátu diktátor opět dostává hlasy se nemůžeme divit, že je tento "templář" jistou skupinou obyvatel obdivován. Popravdě, jde z toho mráz po zádech.
  • Landa je opravdu Osobnost

Pro všechny ty, kteří nechápou : každý máme nárok na chyby, ale ne všichni si je uvědomujeme a chceme s tím něco dělat. Dan chyby dělal,dneska se k nim upřímně přiznává - a to je víc než statečné!! Kdo z nás je tak čestný a statečný, že přizná před širokým fórem, že chyboval a že je mu to líto?! Tak už přestaňte s těmi hloupými soudy a raději si sáhněte do svědomí v čem se tak lišíte, že si troufáte soudit.
  • Jseš nejlepší!!!! Fakt jednička Dane!!!!
  • dojmy vs. pojmy

nejsem nejaky vylozeny priznivce Daniela Landy, aledocela me udivuje, jak ho tady nekteri v souvislosti s jeho skinheadskou minulosti nazyvaji neonacistou. ano, landa byl skinhead, sam to potvrzuje ve svem prohlaseni, ale skinhead a neonacista neni to same! hnuti skinheads vzniklo puvodne v anglii a byli to fotbalovi fanousci, a tak vsichni skinheads jsou okamzite povazovani za neonacisty. nevim cim to je, ze v nasi spolecnosti, kdyz je k cloveku prilepena nalepka pravicoveho extremisty (nekdy staci uz volba ODS nebo dokonce clenstvi v teto strane), coz je pripad i landy, se ji clovek uz nezbavi, at je jakkoliv pravdive, a tento clovek se stava cilem vsemoznych utoku, narceni, atd, atd. a pritom nechavaji bez povsimnuti "levicaky" (rozumnejme cleny KSC), kterych je zde mnohem vic, maji mnohem vyssi funkce a pritom jsou mnohdy vice nebezpecni nez obavani "pravicovy extremiste"! nejspise je to tim, ze totalitni pravicovy rezim zde byl mnohem kratsi dobu nez levicovy a nase ceske vycurane dusicky se nedokazali zachovat podle pouceni, ze kdyz na neco nemas, tak se s tim spoj. mi proste nedokazeme zapomenout urcite casti lidske minulosti, ale jine zas docela snadno! jak sem se tady nad tim zapremyslel, tak s tou obrodou spolecnosti ma Landa i docela pravdu.
  • BOUŘE

KONZERT V PRAZE BYL DOCELA DOBREJ.
  • nic než Národ

nazdarek lidi,sem moc rad,že sdilite stejny názor jako ja.Dan je a navždy bude nejlepší.o tom není pochyb!a "zdravim" všechny kretény kteří si Ho dovolují kritizovat a nadávat mu do nácků atp.,
  • Ahoj lidi a mozna i Dane....jsem tvůj velkej fanoušek.Jsi ten nejlepší zpěvák co znám.Byl jsem na všech tvých koncertech..........nejvic se me na tobe libi ty tvoje názory.......ty dokážeš říct co si mysliš to v této době moc lidí nedokáže a je to škoda, ten svět by mohl vypadat jinak.........Jseš fakt nejlepší chlap co znám........Lukáš
  • Dane jses nejlepsi.....JA CHCI PODPIS:)
  • seš skvělej
  • Ahoj,jsem fanoušek Daniela Landy,možná píšu přímo Danielovi nevim.Jen jsem chtěl říct že jste nejlepší a já vám fandím.Byl jsem na vašem koncertu Bouře, a samozřejmě jsem byl mezi těmi co vám fandili.Jste fakt dobrej.Hrozně se mi líbí písně typu:Vltava,Šance,Krvavá parta,Motýlek,Valčík...Až budu mít trochu víc peněz tak si koupím nějaký další CD s vašimi písněmi.
  • cože?

cože? dandalanda končí? no to je supr! lepší zprávu sem neslyšel ani nepamatuju! mejte se tu pekne, fanousci... alib agil doolb dna ruonoh karel kašour
  • Jen chci rict ze je velka skoda ze dan konci a nevim co bych dal za to, aby pokracoval nezapomen dane, ze si byl 2. ve slavikovi a az gott chcipne tak budes 1. , protoze ty si to zaslouzis, protoze tak jako ty nikdo cechy uz nebude chtit probrat k zamyslivosti tak si to rozmysli s tim koncem. diky
  • Všechno nej
  • Jo Tak to je ohen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit