Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
530 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen chci rict ze je velka skoda ze dan konci a nevim co bych dal za to, aby pokracoval nezapomen dane, ze si byl 2. ve slavikovi a az gott chcipne tak budes 1. , protoze ty si to zaslouzis, protoze tak jako ty nikdo cechy uz nebude chtit probrat k zamyslivosti tak si to rozmysli s tim koncem. diky
  • Všechno nej
  • Jo Tak to je ohen
  • Blahopřání

Dane,všechno nejlepší k Tvým zítřejším narozeninám.A přeju Ti mnoho úspěchů.Taky mám 3 dcery a moc rády tě poslouchají.Těším se na dnešní koncert.Čus a pořádně to rozjeď!
  • Prodám vstupenku na kocert Daniel Landa - Bouře, který se koná 3.11.2005 v Ostravě. Cena 800 Kč. tel.:737048405, raději sms.
  • je nejlepší
  • jasně

Landa je nejlepší ze všech zpěváků které znám a to jich znám hodně!!!
  • JSI NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Ahojky Dane jsi prosrě nejlepší moc Ti fandím jsi super a moc se mi líbí ORLÍCI je to nášlap.Zrovna o tobě píšu referát a chtěla jsem se tě zeptat jestli tě baví víc fotbal,nebo hokej?????????????????????????TOHLE FAKT NIKDE NEPÍŠOU předem moc děkuji za odpověď a hodně šštěstí v Tvé kariéře pa Tvoje fanynka Verča ze Studénky
  • Daniel Landa je moc pěknej chlap a hraje skvěle už se moc těšim na Bouři a děkuju mu za Neqolk je to nádhera,otevřel mi oči,ještě jednou díky
  • landa je nejlepsi

Landa je fakt super. Je mi akorat lito ze se rozhodl skoncit, tak prome bylo nutnosti s jit koupit listek na bouri2005!!!!! Moc se mi libej jeho texty proto ze vsechno co zpiva je pravda. Doufam ze jeste nazpiva spoustu dobrych pisni!!!!!!!!!!!! S POZDRAVEM!!!!!
  • PRO DANA

Čusík Dane. Mám tě strašně ráda!
  • Nikdy nezapomenu..Děkuju

Ahoj Dane chci ti moc poděkovat za tvé písně..Protože ty jediný si dokázal držet mého kluka od drog,,,alespoň na chvíli..Byl si jeho a jsi velkým idolem a správnej chlap..Moje poprvé jsem si přála u tvé písně a tak se stalo..Nikdy nezapomenu na tebe a na své přátelé..Si fajn chlap a všem ukaž co si...Nikdo na tebe nemá.
  • Doufala jsem

Moc mě zklamalo,že Dan končí a jelikož nemám šanci se dostat ani na jeden z jeho posledních koncertů,tak už jsem ho obrazně řečeno pohřbila.Tak si všichni užijte koncert a zdechněte taky.
  • Pozdrav

Rád by so mťa pozdravil čau máš super pesničky
  • Stop Landovi

To takhle kdysi v Německu jeden polovzdělanej frajtr s patkou a knírkem mluvil a mluvil a méně přemyšlivý jedinci souhlasně přikyvovali a tleskali a pak z toho byla válka a hromady mrtvol. Jaké ambice máte vy pane Landa?
  • Díky

Dane, chci ti poděkovat, co děláš pro naší vlast. Spoustu lidí má tyhlety vlastenecký sklony taky, ale ty je umíš pořáďně dát najevo a doslova přenášet je z lidi na lidi, to umíš jen ty. Už se těším na tvůj koncík v Praze, ahoj tvůj člen L-gildy
  • Díky Dane!!!

Já strašně moc obdivuji Karla Kryla,myslím si,že to je jedna z nejdůležitějších osobností v dějinách českého národa.Mnoho lidí na Kryla v dnešní době zapomíná,což je škoda.A proto nesmírně děkuji Danovi za to,že ho připomněl a že se snaží zachovat jeho myšlenky.Večer s písní K.Kryla se mi líbil,ikdyž interpretace nebyla dokonalá.
  • gladius

silne pochybuji o tom ,ze si toto forum cte sam osobne Dan Landa,ale ti tak reknu to ..Ze je to fajn clovek ,ktery ma svuj osobni nazor na vec a proste se neda.A proto si takovych lidi velide vazim.Novakova Jana
  • Daniel

Daniel je nejlepší nikdo na něj nemá
  • Dane si fakt nejlepší tví písničky se mi strašně líbí jenom tak dál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit