Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky seš fakt super *1* *4*
  • Prave pocuvam KDYBY ... *14* *14*
  • Jsi skvjelaj *3* *1* *1*
  • Daniel Landa

Ahojky lidi! Neví jestli se vám Daniel Landa líbí,al e já ho ráda mám a hlavně on si na nic nehraje a má rád jak svoje fanoušky tak i svoje dobře vytvořené práce.Dan je docela sympatický člověka a muž a má krásné písničky a ty klipe jéé! *14* no prostě Dan je super a myslete si o něm co chcete.Ale neměli by jste mu tady nadávat,udělejte si svůj chat a tam si ho pomlouvejte jek chcete,ale tady asi ne,jak by se to líbilo vám kdyby vás tady někdo pomlouval za zády a to zde kam chodím moc lidí a čtou si to a potom si o něm myslí bůh ví co. *16* To se přece nedělá. *13* A hlavně já si na tebe taky udělám chat a budu tě pomlouvat jo??Jak se ti to bude líbit? *15* No nevadí já si vyleju vztek až na tom chatu a uvidíš co tam o tobě ty co pomlouváš tady Landu řeknu. *1* *15* jen počkej. *5* Vaše autorka Nikola!
  • http://www.emma-watson.cz/
  • Když už řešíte tu je ho Minulost, co je na tom špatnýho? Byl to skin, vlastnenec, to je dnes málokdo...Je to škoda! At žije Landa !
  • Já nevím co furt maj lidi okolo mě proti Landovi vždyt fůrt všici tvrdí neohlížet se do zadu.A stale tahají jeho temnou minulost na povrch vždyt se snaží ze všech sil nám dokázat že se změnil kdo jste slyšel nebo viděl tajemstý tak dobře výte že se změnil
  • Trapas

Landa je k smíchu. Hraje si na bůhvijakýho filozofa a myslitele přitom ty "moudra" co z něho padají může každej slyšet v nejbližší hospodě IV cenové skupiny. A texty taky kýč Hložek a Kotvald počátku 21 století.
  • jsi superrrrrrrrrrr *1* *4*
  • Ahoj Dane si fakt skvělej a hrozne se mi líbí tvoje CD s ORLÍKU strašně tě mam rááááááááádddd měj se krasně Fíša z Volar z 9.c
  • Ahoj Dane hrozně se mi líbí tvoje písně,strašně ti fandim a myslim si že to dotahneš daleko.Posloucham tě už hodně dlouho si fakt dobrej mam všechny tvoje cd a koncerty si prostě nejlepší nikoho jinyho neposloucham než tebe mam k tobe duvěru tvuj albo s 9.c
  • Landa

si fakt dobrej
  • Slovensko

Aj na Slovensku si stale cislo JEDEN !!!!
  • Dan je jeden z tech lidi, ktery fakt vedi, co chtej a dokazou si za tim jit! Neni to zadnej posahanej debilek, co si na neco hraje, je sam sebou a ma zajem o to, aby CESKEJ STAT byl takovej, jakej si zaslouzi bejt!!!Dane diky, ze existujou normalni lidi!!!
  • landa

jsi nejlepsi neznam lepsiho zpevaka byla jsem na tvojem koncerte byl super *3*
  • jsi nejlepsi

JSI NEJLEPSI fandim ti!!!!!!!!!!!!! *3*
  • www.daniellanda.cz

Jsi fakt nejlepší!!! Jseš jednička prostě super!!! *3* Nejrači od tebe poslouchám Vltava Tour, a hlavně Orlík jak Demisi tak Oi! Oi! Jsi můj nej nejoblíbenější zpěvák. Do toho Dane!
  • www.daniellanda.cz

Oi! Oi! Dane
  • ..

Neměl by jít Landa do politiky? Nebyl by ten správnej, kdo by NĚCO udělal? A kdo by si ty šílený peníze možná i zasloužil? S jeho minulostí by na to byl ten pravý (ač to tak možná zní, není to ironie)
  • www.daniellanda.cz

Zdravim, kdyz tak koukam a procitam , spis nez zde , zkuste napsat neco fajn na forum na danovych strankach ;o) Je to preci jenom clovek a to clovek mnoha profesi s velkym casovym vytizenim , takze jiste neprochazi vsechny veby , kde mu nekdo nechava vzkaz ;o) http://www.daniellanda.cz/on-line/forum/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit